Şimdi Ara

FreeStyle Mu Online Full Fun Season6ep3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flapcem

quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

dostum sorun çözüldü yanlız şimdide server'a girdiğimde disconnet veriyor kapalı mı acaba sever ?

server açık

hay allah. anlaşıldı ben giremeyeceğim bu server'a. teşekkürler.

hocam yeni patch koydum main hatalıymış indirirseniz sevinirim kusura bakmayın.
  • Peki teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sorun çözüldü yanlız şimdide server'a girdiğimde disconnet veriyor kapalı mı acaba sever ?

server açık

hay allah. anlaşıldı ben giremeyeceğim bu server'a. teşekkürler.

hocam yeni patch koydum main hatalıymış indirirseniz sevinirim kusura bakmayın.

önemli değil dostum. indiriyorum.

• warehouse'm bomboş olduğu halde, webshop'tan item almak istediğim zaman şu uyarıyı veriyor. '' Unable to buy this item, reason: you don't have enoguh space in your warehouse '' sorun nedir. ?
  • quote:

warehouse'm bomboş olduğu halde, webshop'tan item almak istediğim zaman şu uyarıyı veriyor. '' Unable to buy this item, reason: you don't have enoguh space in your warehouse '' sorun nedir. ?

Webshopta ayar yapıyodur admin
  • quote:

inspiretr

Arkadas sen milletin emegini hrcamayi seviyormusun veya amacin nedir. ?
    Durmadan server aciyorsun kapatiyorsun kac oldu biz unuttuk hani amacini soyle ki millt bilsin bilmeyenlerin emegini 20 tl lik bir vps ile egonu tatmin ederek tamamlama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

quote:

inspiretr

Arkadas sen milletin emegini hrcamayi seviyormusun veya amacin nedir. ?
    Durmadan server aciyorsun kapatiyorsun kac oldu biz unuttuk hani amacini soyle ki millt bilsin bilmeyenlerin emegini 20 tl lik bir vps ile egonu tatmin ederek tamamlama bence

ben kimsenin emeğğiyle oynamıyorum bilip bilmeden konuşma şuana kadar açtığım serverların hiçbirini durup dururrken kapamadım hepsi en az3 ay açık kaldı daha sonra player olmadığı için kapandı. sana açıklama yapmak zorunda bile değilim aslında ama neyse.

• Onu diyorum tutmuyor işte neden ugrasiyorsun 3 4 kisi kasiyor kasan 3 4 kişinin sucu ne hem ne demek bana aciklama etmicekmisin etmek zorundasin burda polmiqi girmicen o zaman reklam acacan bırakacan iii diyince ii kotu diiyince kotu yok ole dava...
  • quote:

Onu diyorum tutmuyor işte neden ugrasiyorsun 3 4 kisi kasiyor kasan 3 4 kişinin sucu ne hem ne demek bana aciklama etmicekmisin etmek zorundasin burda polmiqi girmicen o zaman reklam acacan bırakacan iii diyince ii kotu diiyince kotu yok ole dava...

haklısın .
  • quote:

Onu diyorum tutmuyor işte neden ugrasiyorsun 3 4 kisi kasiyor kasan 3 4 kişinin sucu ne hem ne demek bana aciklama etmicekmisin etmek zorundasin burda polmiqi girmicen o zaman reklam acacan bırakacan iii diyince ii kotu diiyince kotu yok ole dava...

arif dostum oynayan oynar, oynamayan oynamaz bu seni niye bu kadar geriyor. ? bak mesela ben oynuyorum server 3 ay sonra kapanırsada umrumda olmaz sonuçta bu bir oyun. 10 yıl kapanmazsa ne olacak para mı veriyolar.? la olum adı üstünde ''OYUN'' server kapansa ne olur kapanmasa ne olur. :) adam server açıp 3 ay sonra kapıyorsa bundan sanane? oynamazsın olur biter. :) boş yere eleştirmeyelim demek istediğim o yanlış anlama beni.
  • arenada spotlara giremiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantix

arenada spotlara giremiyorum ?

http://www.mediafire.com/?ldq381ew293axbm
    data dosyasın içine at
  • birde bu 3.nesil görevi için kesilecek canavarlar aida da yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantix

birde bu 3.nesil görevi için kesilecek canavarlar aida da yok :S

aidada deil zaten barracksta
  • Launcherde game start diyorum anti hack falan geliyor sonra tam yüklenme yerinde birden kapanıyor oyun sebebi nedir ? Başka mu ya girebiliyorum ama :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker~> -- 13 Temmuz 2012; 23:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker~>

Launcherde game start diyorum anti hack falan geliyor sonra tam yüklenme yerinde birden kapanıyor oyun sebebi nedir ? Başka mu ya girebiliyorum ama :S

hocam patch atıp denermisiniz?
  • Hocam eyvallah sağolasın ben ilk launchere tıklamıştım ilk ordan patch atınca sorun çıkmış şimdi tekrar rardan çıkarıp ilk senin patchi attım girdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker~> -- 13 Temmuz 2012; 23:40:00 >
  • Elfte multi shot diye bir skill var orb u aldım ama sağ tıklayınca bir şey olmuyor nasıl yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker~>

Elfte multi shot diye bir skill var orb u aldım ama sağ tıklayınca bir şey olmuyor nasıl yapacağım ?

150 level olduktan sonra, marlon görevini yapacaksın. ondan sonra kullanabilirsin o skill'i dostum.
  • Muse Elf'im zaten ? Ek olarak marlonu bulamıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.