Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm hepimize hayırlı kandiller olsun inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

arkadaşlar su anda oyun oynanıyor mu?bazı sayfalara baktım oyun kapanacak falan demisler ?

Oyun 8 saat oynasan en fazla 50 mb yiyiyor.Şu anda oyun oynanıyor.O muhabbet eski oyunla ilgili.
  • arkadaşlar ne zmn oyuna girmeye kalksam hackshiled has timed out pls try again later diyo bu sorunu nası aşıcam ?
  • arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım 2 sorum olucak

1.oyunda aynı anda 2 karakter açabiliyormuyuz

2.ben online oynarken maçta sayı olmadan ekrana görüntü gelmio ilk başlarken çıkan görüntüde takılıo bunu nasıl düzeltebilirim ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkanthis

arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım 2 sorum olucak

1.oyunda aynı anda 2 karakter açabiliyormuyuz

2.ben online oynarken maçta sayı olmadan ekrana görüntü gelmio ilk başlarken çıkan görüntüde takılıo bunu nasıl düzeltebilirim ??

1.Hayır.
    2.Bir önceki sayfada Sazan adlı arkadaşımızın mesajına bak.(Altlarda olan)
  • Sadece gülüyorum drmxyt arkadaşımız gibi,senin bana cevap verdiğin alıntılara kolaysa drmxyt kardeşimin alıntılarının cevabını versene

quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba

oktay post most aferim biliomussun sen git dier site vermistin ya en cok hit alan felan kaç sayfa yazmıssın arkadaslar bi bakın 1. sayfasına moderetörler ne diyor yanlıs bölüme konu açmıssın online oyunlar bölümüne tasındı diyor artık ben bundan baska bişey demiyorum post kasmayı felan sen git baskasına öğret canım benim kendi sitem var senden iyi bildiğim kesin vince sende istersen ol ignore listene ekle hic sorun deil benim için tmm mı zaten seni oyunda bile görmedim istediğin kdr ekle sinirim kimseye deil. arkadasım yeniliyorsun tmm kardesim yenildim de eyvallah onun yerine yok bahane uydurmayın beni biri yensin ben bahanemi uydurucam gerçeklerden kaçmayın buda son msjım kimseyle uğrasıcak deilim... bu konuyu biri uzatırsa bu konu hep devam eder söyleyeyim bana yazılan her cvba karsılık veririm bu arada benim friend listemdede 62 kisi var.

1,konu doğru yerde ve sabit, ve doğru bu konu online ve pc oyunlarının en çok hit alan konularından biri
    2, ben olayların içinde değilim, taraf tuttuğumda yok ama bu mesajından kimin çocuk olduğu anlaşiliyor
    3,oktay ı da hepimiz tanırız, senden çok tanıdığımız kesin.. sence bir maçta hiç mi sayı atamaz bırakmasa? adam muhtemelen exp gitmesin diye çıkmamıştır sende kendini bişey zannetmişindir hayatında bikere birini yenince..
    biz daha eski oyyundan tanıoyoruz eski oyundan carter5 i yenidende oktay42 yi.. kaç maç yapmışlığımız da vardır
    senin derdinin de ne olduğunu anlayamadım forumda birilerine hava atmakmı? herkes övülmek isterde bu kadar da kasılmazki birini yendim diye.. mesela biri öndeyken kızarsam bnde birakırım oynamayı ve çıkmam exp gitmesin diye.. adam çıksaydı ozaman da yeniyordum kaçtı demeyecekmiydin?
    neyse.. forumda pek durmuyorum bu olayları goruncede şaşırdım.. imla yada pek dikkat etmedim kusura bakmayın..

quote:

tmm arkadasım ben nededim arkadasımız lvli düsük tmm sende yen beni sende yaz alla alla sanki bi mac kazandık cok bildiginde belli 2 sayı atmıssın bırakmasaydın macı kardesim

zaten kendin demişsin çıkmasaydın ozaman diye.. ozaman kendin ilk olayı başlattığıında neden bukadar da olmazki, yalnızca 2 sayı attın diyorsun? burdan övünmek istediğinden başka ne sonuç çıkarılırki?

şimdi cevap yazdım diye de bana suç atarsın.. bana vereceğin karşılıgıda merak ediyorum vede şu cümleye koptum 'bu arada benim friend listemdede 62 kisi var'

•  FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü)
    arkadaşlar bende böyle bir hata weriyo sizce sebebi nedir ? ne yapmam Lazım ?
  • arkadaşlar tamam hallettim
  • Arkadaşlar bence oyun için yeni bir konu açmamız gerektiğini düşünüyorum....
    Üstelik kullanıcı adlarını herkez yazsın......
    Birlik oluşturalım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar bence oyun için yeni bir konu açmamız gerektiğini düşünüyorum....
    Üstelik kullanıcı adlarını herkez yazsın......
    Birlik oluşturalım.....

Open Beta çıksın ondan sonra
  • Evet mesela ben lvl 16 oldum ama devam etmiyorum. Open beta çıkana kadar Trackmania Nations
  • oktay senle muhattapıma bile almıyorum seni oynamayı ögren gel dierine cvbıda verim hemen o konu istediği kdr sabit olsun ordaki moderetörlerin yazısı benim için yeterli konuyu yanlıs yere açmıssın konu online oyunlar bölümüne tasındı diye tmm mı gerisi beni ilgilendirmez.
  • quote:

oktay senle muhattapıma bile almıyorum seni oynamayı ögren gel dierine cvbıda verim hemen o konu istediği kdr sabit olsun ordaki moderetörlerin yazısı benim için yeterli konuyu yanlıs yere açmıssın konu online oyunlar bölümüne tasındı diye tmm mı gerisi beni ilgilendirmez.

Arkadaşlar yeni kurduğumuz freestyle basketball türkiye grubuna herkezi beklerizhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=1341840&id=541339398#/group.php?gid=59483096618 Sen ilk başta talha abimin dediği gibi, türkçe cümle kurmasını öğren. (oktay senle muhattapıma bile almıyorum seni oynamayı ögren gel) cümleye bak ha birde beni muhattabın kabul etmiyorsan cevapta yazmıycaksın o zaman, muhattabın değilsem benle ilgili cevap veya böyle dandik cümleler kurmıycaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 11 Mart 2009; 18:13:24 >

• ewt ama sen bu çeneni kapamıyorsan sana çok msj yazıcam çok ezmisim seni bide konusuyorsun ya tmm ben türkçe cümle kurmasını bilmiyorum varmı itirazın olm sen ne mezunusun ya ilkokulmu onu bana söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba -- 12 Mart 2009; 18:07:53 >
  • quote:

ewt ama sen bu çeneni kapamıyorsan sana çok msj yazıcam çok ezmisim seni bide konusuyorsun ya tmm ben türkçe cümle kurmasını bilmiyorum varmı itirazın olm sen ne mezunusun ya ilkokulmu onu bana söyle.

1.Ben üniversite mezunuyum ve 22 yaşındayım ve senin yaşının buradan kaç olduğunuda tahmin edebiliyorum çünkü cümle bile kuramıyorsun.
    2.Ben açık adresimi vereyim yerse gel buraya (KONYA/BOZKIR atlantis internet kafe oktay) dersen herkez tanır gelde çene nasıl kapadılır sana bi göstereyim.
    3.Yada o yürek varsa adam gibi adamsan açık adresini sen verirsin gelip ağzını burnunu kırarak bu sorunu hallederiz ama gerçekten benim gibi gerçek adres vereceksin yalan söyleyerek kancıklık yapmıycaksın adam gibi adresi vereceksin yiyorsa.
    4.Burada forumda kancık kancık yok ben sen yazarsan ben yazarımla olmaz ver adresini kurtul.

• quote:

ewt ama sen bu çeneni kapamıyorsan sana çok msj yazıcam çok ezmisim seni bide konusuyorsun ya tmm ben türkçe cümle kurmasını bilmiyorum varmı itirazın olm sen ne mezunusun ya ilkokulmu onu bana söyle.

1.Ben üniversite mezunuyum ve 22 yaşındayım ve senin yaşının buradan kaç olduğunuda tahmin edebiliyorum çünkü cümle bile kuramıyorsun.
    2.Ben açık adresimi vereyim yerse gel buraya (KONYA/BOZKIR atlantis internet kafe oktay) dersen herkez tanır gelde çene nasıl kapadılır sana bi göstereyim.
    3.Yada o yürek varsa adam gibi adamsan açık adresini sen verirsin gelip ağzını burnunu kırarak bu sorunu hallederiz ama gerçekten benim gibi gerçek adres vereceksin yalan söyleyerek kancıklık yapmıycaksın adam gibi adresi vereceksin yiyorsa.
    4.Burada forumda kancık kancık yok ben sen yazarsan ben yazarımla olmaz ver adresini kurtul.

selamın aleyküm kardeşim sence değermi

• quote:

Orjinalden alıntı: talhay

quote:

selamın aleyküm kardeşim sence değermi

Ve aleyküm selam abi bence değer abi çocuk kaşınıyor bizede kaşımak düşer adam benim çenemi kapayacakmış kim kimin çenesini kapayacak adresi verdikten sonra göreceğiz yada çenesi kırıldıktan sonra bir daha kapanacakmı artık onuda o düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 12 Mart 2009; 21:03:26 >

• Ay Allah ım.. delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..
    Bi adam saçmaladı diyede o kadar uzadı konu.. ne önemi varki bi adamın dediğinden.. kimin kaç yaşında olduğu belli zaten kurulan cümlelerden falan.. bence daha fazla uzatmayalım bu konuyu.. boşuna forumda kirlilik oluyor, üstelik istenmeyen cümlelerde sarfediliyor boşu boşuna. İnanan istediğine inanır bana göre haklı olan oktay_42 arkadaşımızdır uzatmanın da anlamı yok.
    Ne diyeyim iyi oyunlar size
  • beyler burası bilgi paylaşımı konusu anlamsız tartışmalara gerek yok istiyosanız pmden tartışın forumu kirletmeyin
    ayrıca birisinin birisini yenince burda resmini koyması saçma gelio bana biz bugüne kadar yüzlerce maç yaptık ama kimseyi ezmek için 1 resim bile koymadık bu foruma daha fazla saçmalamayın kendi charınızı tanıtıyorsanız tanıtın başkasını ezmeye hakkınız yok zaten adamın ezildiğide yok belliki bırakmış oynamamış
  • quote:

rhn snc ztmnn grğ vrm fzl brtmdnm krdşm n ys ssmk
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.