Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman full ( open beta ) cıkacak bilen varmi ?
  • Daha belli değil. Olunca haber verecekler
  • Oyunda hep ilk basketi yedikten sonra oynamaya başlıyorum daha önce ekran gözükmüyor çözümü varmı
  • ilk hücumda kamera problemini çözmek için denetim masası dil seçeneklerinden aşağıdaki resim gibi ayarlayın.

• Arkadaşlar bu open beta diye bi yeni version çıkmıycak haralde şimdiye kadar çıkmadığına göre zaten lagg da az yada oyun yönetimi uğraşmıyor çünkü news bölümünde hiç oyunun open beta versionuyla alakali hiç bir bilgi yayınlanmadı şimdiye kadar ben yanlış biliyorda olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 1 Mart 2009; 19:42:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay_42

Arkadaşlar bu open beta diye bi yeni version çıkmıycak haralde şimdiye kadar çıkmadığına göre zaten lagg da az yada oyun yönetimi uğraşmıyor çünkü news bölümünde hiç oyunun open beta versionuyla alakali hiç bir bilgi yayınlanmadı şimdiye kadar ben yanlış biliyorda olabilirim

Belki de direk tam sürümü çıkartabilirler.Ne yazık ki şu anda beklemekten başka şansımız yok.
  • Yanlışlıkla 16 oldum farketmeden Tam sürümü çıkana kadarda bıraktım oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: senderson

Lag tanımam şutlarımı sokarım

• arkadaslar beni bilen bilir ben TracyMcgraty bugün OKTAY42 yi fena yendim ama arkadasımız tabi o kdr da bilmiyor olabilir ama bu kdr da olmazki alın sizde bakın:D

http://img518.imageshack.us/my.php?image=tracymcgrady.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba -- 3 Mart 2009; 17:40:05 >
  • hadi millet gözünüz aydin yeni itemler gelmiş oyun 3,04 mb update indiriyooo hayirli olsun
  • ewt gelmis ama ben tüm skillerin gelmesini bekliyorum hadi hayırlısı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba

arkadaslar beni bilen bilir ben TracyMcgraty bugün OKTAY42 yi fena yendim ama arkadasımız tabi o kdr da bilmiyor olabilir ama bu kdr da olmazki alın sizde bakın:D

http://img518.imageshack.us/my.php?image=tracymcgrady.jpg

senin yaşın kaç arkadaş benim yaş 22 ilk çıktığında proxiyle aldığımız üyelikler varya sen yokken biz burda dh de oynuyorduk CARTER5 lvl:37 pf vardı burdakilee bilir benim lvl daha 9 F senin lvl sen biliyon ? (yüksek) aramızda dağlar gibi fark var sen beni yendim diyosun zaten ben orda ilk 2 sayı attıktan sonra maçı bıraktım beni nbatrkden den de tanırlarhttp://www.nbatrky.com/freestyle-street-basketball-online-t49163.html?amp; bu açtığım konu online oyunlar bolümünün 520 cevap ve 12 bin 660 ile online oyun bölümünün en hitli konusudur (unutmadan konu sabit) sen geliyorken biz gidiyorduk arkadaş başka sorun varmı ?

http://img407.imageshack.us/my.php?image=82337131.jpg birde burdan bakk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 4 Mart 2009; 21:41:37 >

• tmm arkadasım ben nededim arkadasımız lvli düsük tmm sende yen beni sende yaz alla alla sanki bi mac kazandık cok bildiginde belli 2 sayı atmıssın bırakmasaydın macı kardesim
  • quote:

tmm arkadasım ben nededim arkadasımız lvli düsük tmm sende yen beni sende yaz alla alla sanki bi mac kazandık cok bildiginde belli 2 sayı atmıssın bırakmasaydın macı kardesim

(senin yaşın kaç arkadaş) Diye sorduydum heralde 10 yaşından küçüksün çünkü çocuk yaşlardaki bir insanın psikolojisine sahib biri gibi konuşuyorsun ??

Edit:Arkadaşlar oyunda oyuna girdikten sonra odayı giriyoruz 2 ye 2 seçiyoruz adamlar geliyor adamlar geldikten sonra start diyoruz bu ((there is noresponse from another)) user hatayı veriyor acaba neden olabilir.Sizdede bu sorun oluyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 5 Mart 2009; 16:00:49 >
  • oktaymısın nesin bebemisin sen 10 yasındaymısım beceriksizsin ewt 10 yasındayım 10 yasında bir cocuga yeniliyorsun demi senin oynayısında bu kdr yasla oynamanın alakası yok bu arada yasım 19 tmm mı dahada senle urasıcak deilim konuyu burda kapat ... bu arada ewt maclar oynanmıyor belki hata düzeltilir yada 2.versiyon cıkabilir bunu ileride görücez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba -- 5 Mart 2009; 17:58:45 >
  • quote:

oktaymısın nesin bebemisin sen 10 yasındaymısım beceriksizsin ewt 10 yasındayım 10 yasında bir cocuga yeniliyorsun demi senin oynayısında bu kdr yasla oynamanın alakası yok bu arada yasım 19 tmm mı dahada senle urasıcak deilim konuyu burda kapat ... bu arada ewt maclar oynanmıyor belki hata düzeltilir yada 2.versiyon cıkabilir bunu ileride görücez...

İlk başta türkçe konuşmayı cümle kurmayı öğren burda nasıl bir insan olduğunu tahmin ediyorum, 19 yaşında hayatta başarılı olamamış sadece bir oyun için ona buna laf atan genel kültür seviyesi düşük bir insansın kusura bakma öylesin.
  • ya tamam bırakın şu tartışmayı ,

oyunda maç yapılmıyo there is no response .... yazıyo maça başlamak isteyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay_42

quote:

oktaymısın nesin bebemisin sen 10 yasındaymısım beceriksizsin ewt 10 yasındayım 10 yasında bir cocuga yeniliyorsun demi senin oynayısında bu kdr yasla oynamanın alakası yok bu arada yasım 19 tmm mı dahada senle urasıcak deilim konuyu burda kapat ... bu arada ewt maclar oynanmıyor belki hata düzeltilir yada 2.versiyon cıkabilir bunu ileride görücez...

İlk başta türkçe konuşmayı cümle kurmayı öğren burda nasıl bir insan olduğunu tahmin ediyorum, 19 yaşında hayatta başarılı olamamış sadece bir oyun için ona buna laf atan genel kültür seviyesi düşük bir insansın kusura bakma öylesin.

Oktay abi sakin ya tamam bazen kendini bilmezler çıkabiliyo sonra suçlu biz oluyoruz tamam sakin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: talhay

not yazıları yanlış yazdı diyede kimseyle dalga geçilmez sanki hiç kimse kullanmıyor o kelimeleri

Arkadaşım bana öyle diyorsun ama forumda böyle şeylerle doldurma kendin neden post kasıyorsun sen gitde forumda nasıl edit yapılır onu öğren dikkat etde bu yazdığın üst üste 2 mesajı yöneticiler görmesin.Çünkü üst üste 2 mesaj yazarsan buna post kasma denir banlanma sebeblerinden birisidir forumun kullanım koşullarını okuduysan tabiki.
  • Adamın biri diğerini fena yenmiş ve ss atmış maça dair. Diğeride bunu yedirememiş ve sen yokken biz vardık, yok ben şöle konu açtım bilmem kaç sayfa oldu en hit konu oldu falan demiş kardeşim madem yediremiyorsun rövanş iste adamdan, kazanırsan atarsın sende bi ss. Adama 2 sayı atmışsın sadece daha ne konum bilmem kaç sayfa oldu diyorsun, madem adamın senden çok daha iyi seviyeye sahip karakteri olduğunu biliyordun neden oynadın ha oynadıysan neden seviyeyi bahane ediyorsun. Böyle mesajlar yazma taraftarı değilim ama zorla yazdırdın.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.