Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer bir sorun bende de var. Bölge dil seçeneklerini Türkiye-Türkçe yaptığım zaman maç başlarken start yazısında takılıyor ve maç bittikten sonrada puan kısmında takılıyor. Bazen start yazısı çıkmasından sonra hiç oyun gelmeyip hep start ekranında kalıyor. Kamera sorunu düzeltilmiş ama genede sorunlu
  • amacım oyunu kotulemek değil ama fssb1 daha güzeldi sanki open beta yı beklicez atık tam değerlendirme için
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

amacım oyunu kotulemek değil ama fssb1 daha güzeldi sanki open beta yı beklicez atık tam değerlendirme için

Zaten şu anda karşılaştırmak yersiz.Full olarak çıktığnda görücez ama bende eski Fssb yi daha çok beğeniyorum.Sade arayüzüyle,her girdiğimizde @gmail.com vs. yazmayışımızla ve hatta birçoğumuzun banlanmasına rağmen eski oyun çok daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 16 Şubat 2009; 21:48:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t
    Zaten şu anda karşılaştırmak yersiz.Full olarak çıktığnda görücez ama bende eski Fssb yi daha çok beğeniyorum.Sade arayüzüyle,her girdiğimizde @gmail.com vs. yazmayışımızla ve hatta birçoğumuzun banlanmasına rağmen eski oyun çok daha güzeldi.

ayynen öyle, bu arayüz çok fazla cıvıl cıvıl olmuş sanki. oyun kötü değil, 1-2 yenilik güzel hatta uzun paslarda topu tutamama gibi, ama eskisi kadar da iyi değil. artık open beta ve full sürümde daha başarılı bir fssb görürürz umarım.
  • oyundan sizlere mail geldim yada o özel insan benmiyim beni tester olarak secmişler bi dünyua soru soruyolar cart curt bişeyler demişlerrr belirli araliklarla seni testlerimizde görmek istiyoruz demişlerr
  • Evet benzer bir mail banada geldi ama pek inandırıcı bulmadığım için yanıtlamamayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: babutza

oyundan sizlere mail geldim yada o özel insan benmiyim beni tester olarak secmişler bi dünyua soru soruyolar cart curt bişeyler demişlerrr belirli araliklarla seni testlerimizde görmek istiyoruz demişlerr
  • quote:

oyundan sizlere mail geldim yada o özel insan benmiyim beni tester olarak secmişler bi dünyua soru soruyolar cart curt bişeyler demişlerrr belirli araliklarla seni testlerimizde görmek istiyoruz demişlerr

geldi bana da

ben de bütün soruları cevapladım gönderdim. bilsinler problemleri ki düzeltsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

geldi bana da

ben de bütün soruları cevapladım gönderdim. bilsinler problemleri ki düzeltsinler.

aynen bende ersin senin gibi yaptimm cvpladim yoladim
  • problemler ve çözümleri

Greetings to all the players of FreeStyle,
    this is [GM]FS_RomaN.

This is for those of you who are experiencing difficulties with starting FreeStyle.
    Read the contents below and follow the instructions.

-Solution for some of the Launcher Issues-

1.) "Cannot find 'd3d9.dll'. Please, re-install this application."
    = This is a DirectX error message. Please check and see if there is a file starting
    with "d3d9..dll" in the folder that FreeStyle is installed. If you don't have this
    "dll" file, you need to uninstall FreeStyle completely and re-install.

2.) "Cannot read gamekiss launcher information."
    = This error appears when there is a network problem between your PC and the
    GK Launcher. Please try again later.

3.) "[STRING TABLE] not found code"
    = SOLVED!

4.) "Runtime Error!
    Program: C:\Program Files\Gamekiss\Freestyle\Freestyle.exe
    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Please contact the application's support team for more information."
    = FreeStyle was not installed properly, please uninstall FreeStyle and re-install.

5.) "Hackshield Update has timed out."
    = This appears when there is a file(SHield.env) missing in HackShield folder.
    Please check C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield folder for
    "SHield.env" file. If you don't have "SHield.env", please uninstall FreeStyle
    completely and re-install.
    If you have "SHield.env", please send us an e-mail for furthur instruction.

6.) "Hackshield Error code=30000090"
    = This appears when there is a problem with network connection. Please try again later.
    If not;
    a. Run C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\HSUpdate.exe
    b. Run C:\\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\Update\autoup.exe
    c. Start Game.

7.) "Hackshield Error code=10103"
    = This error appears when using Operation System that is not supported.
    (eg. Windows 7)

If there are any other Issues or the solution above doesn't solve the problem,
    please send us an E-mail at gamekiss@joycity.com with the screenshot and a detailed
    explanation of what and when it happens.

We apologize for your inconvenience and thank you for your understanding.
    Sincerely,
    [GM]FS_RomaN

• Oyunla ilgili tek bir istegim(iz) var, sadece su lag olayini cozsunler. Lagtan dolayi sutlarda girmiyor, bu yuzden oyun arada darliyor adami.

Duyun ulan sesimizi !
  • Lag tanımam şutlarımı sokarım
  • sabah bana gelen mail

quote:

Greetings, this is GameKiss.com

We would like to thank you for your cooperations regarding our E-mail user survey.

Your comments will be reflected in our updates to make this a better game.

As we have promised, 10,000 points have been added to your character.

Join now and enjoy the Fun of FreeStyle never before presented to the World.

Sincerely,

GameKiss
  • bu arada, lv15 ve sonrasında skilleri sp ile alma hatası düzeltilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

sabah bana gelen mail

quote:

Greetings, this is GameKiss.com

We would like to thank you for your cooperations regarding our E-mail user survey.

Your comments will be reflected in our updates to make this a better game.

As we have promised, 10,000 points have been added to your character.

Join now and enjoy the Fun of FreeStyle never before presented to the World.

Sincerely,

GameKiss

kankaa aynindan banada geldii yolasinlar böğle arada ne güzell :D
  • quote:

kankaa aynindan banada geldii yolasinlar böğle arada ne güzell :D

evet

bende 5000 filan vardı 10000 de gelince hemen kiss the rim aldım
  • arkadaşlar open beta dan haber yokmu edit: arkadaşlar şimdi bende hack sheld hatası vermeye başladı güncellemede yaptım ama sizdede oluyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 20 Şubat 2009; 19:48:29 >
  • şu oyun full sürüme geçmeye başlasa iyi olur, kızıp salıyorum bazen benim ufaklığı sahaya aşağıdaki gibi

• ^

o ne öyle yaw
  • varmı oyunu oynayan ben sıkıldıkça giriyorum genelde fazla kişi yok
  • Arkadaşlar bende heyecanla indirdim hemen oynadım yanlız lag çok fazlaydı....Bende biraz daha beklemeye karar verdim
    Bu arada benzer bir oyun olan battlefields heroes ı denicem......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 21 Şubat 2009; 20:02:03 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.