Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçoğunuz belki beni tanır,çünkü bir çoğunuzu hatırlıyorum...Daha önce yani yazın amerikadaki serverlar üzerinden bu oyunu oynuyordum,Drharun ismi ile,ama server kapanınca birdaha girememiştim.
    Şimdi ne oldu tekrar bu oyunu oynayabilecek miyim...NE yapmam gerekiyor kısaca anlatacak biri var mı....Yine ktunnel ile mi girmem gerekiyor oyun türkiye kullanıcılarını destekliyor mu...Sanırım artık sonunda çift potada yapabilecez..SÜPER YA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 14 Şubat 2009; 9:26:10 >
  • evet hatırladım xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar birçoğunuz belki beni tanır,çünkü bir çoğunuzu hatırlıyorum...Daha önce yani yazın amerikadaki serverlar üzerinden bu oyunu oynuyordum,Drharun ismi ile,ama server kapanınca birdaha girememiştim.
    Şimdi ne oldu tekrar bu oyunu oynayabilecek miyim...NE yapmam gerekiyor kısaca anlatacak biri var mı....Yine ktunnel ile mi girmem gerekiyor oyun türkiye kullanıcılarını destekliyor mu...Sanırım artık sonunda çift potada yapabilecez..SÜPER YA!!!

ktunnel le işin olmayacak, gamekiss.com dan 600küsür mb olan oyun dosyasını çek, bir yandan üyelik al kendine, kurduktan sonra oyundasın. çift pota yok, yine eskisi gibi.
  • Çift potanın olmaması çok şacma...Ama olsun en azından oynayabileceğiz!!!
    Peki ya gift gönderebiliyoz mu?
  • beyler open beta ne zmn acılcak bosuna kasmıyalım simdi ölesine oynuyorum su anda ... open betanın ne zmn acılcagını bilen var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loqi

beyler open beta ne zmn acılcak bosuna kasmıyalım simdi ölesine oynuyorum su anda ... open betanın ne zmn acılcagını bilen var mı??

Malesef.Umarım en kısa sürede çıkar.
  • Çıksın artık ya xS
  • Oyunda 5 e 5 maç
    http://www.youtube.com/watch?v=CaM7_qGfYV4

ve başka bir online basketbol oyunu
    http://www.youtube.com/watch?v=3reuBffkkD8&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 15 Şubat 2009; 10:58:26 >
  • Şu fibanın oyununuda deneyip bilgi vereceğim tabi uçuk bir boyutu yoksa
  • arkadaşlar open beta çıktımı bilginiz varmı yada ne zaman çıkacak open beta çıkarsa şimdiki adamlar silenecekmi yoksa devam edebilecezmi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay_42

arkadaşlar open beta çıktımı bilginiz varmı yada ne zaman çıkacak open beta çıkarsa şimdiki adamlar silenecekmi yoksa devam edebilecezmi ??

Daha çıkmadı.Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok.Yapılan açıklamada kariyer rekorları vs. silincek diyor ama adamlarda silinebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

quote:

Orjinalden alıntı: oktay_42

arkadaşlar open beta çıktımı bilginiz varmı yada ne zaman çıkacak open beta çıkarsa şimdiki adamlar silenecekmi yoksa devam edebilecezmi ??

Daha çıkmadı.Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok.Yapılan açıklamada kariyer rekorları vs. silincek diyor ama adamlarda silinebilir.

Yazı Bulmaz Dimi Çıkması ?
  • air jersey bende oyun açıldıktan 1 hafta sonra lwl 16 oldum ilk lwl 16 olan türk olma gururunu yaşıyorum bilen bilir adım kobe2424 istersen gel senlede maç yapalım gerçekten kimse yok beklemekten sıkıldım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasang15

air jersey bende oyun açıldıktan 1 hafta sonra lwl 16 oldum ilk lwl 16 olan türk olma gururunu yaşıyorum bilen bilir adım kobe2424 istersen gel senlede maç yapalım gerçekten kimse yok beklemekten sıkıldım :D

kobe2424 tanıdınmı beni söle bkaim kanka:D:Dforward rukawa :D
  • arkadaşlar oyunu sonunda actım şimdi de maça başlayamıyorum takım arkadaşımla baştaki o görüntüden sonra oyun donuyor start yazıyor millet sayıları atıyor ama ben hiç bir şey göremiyorum yardım edin lütfen
  • bende TracyMcgraty bu aralar hic girmiorum giriorum arada bakıyorum acık friend yok bide beta oldugu icin kasmıyorumda open olsun kasarım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

arkadaşlar oyunu sonunda actım şimdi de maça başlayamıyorum takım arkadaşımla baştaki o görüntüden sonra oyun donuyor start yazıyor millet sayıları atıyor ama ben hiç bir şey göremiyorum yardım edin lütfen

Denetim masasından dil ve bölge seçeneklerini İngilize-Birleşik Krallık yapın.
  • tahat yaa bu yeni update bunun için değilmiydii halen ingiliz ve birleşik kraliklami giriyosunuz oyunaa
  • Evet Bende Dil türkçe ve kamera da sorun yok update düzeltti onu
  • Bende Türkçe yapınca yine aynı şekilde kamera sorunu oluşuyor.Sanırsam açıklamada kamera açıları vs.düzeltildi diyordu ama siz de düzelmişse demek ki benden kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.