Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: babutza

ben bilmiyodum ersinnn oldun mu 16 bende diyorum ersin enrde :D

bu sabah oldum. baktım her taraf bomboş. aslında Türkler olduğunda aramızda konuşup Global 1-45'te lagsız maçlar yapabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

full sürüm mü çıkmış ?

Hayır.Daha sırada Open-Beta var.
  • himmm evet dogru diyosun bide ersin full surummu cikmis ne bu millet acab orda biizim haberimizmi yokk :D

Dear all the players of FreeStyle.

After the server inspection, there has been a minor issue with

the FreeStyle Full Client download process.

The process is being inspected as we speak, and we will have

the full client back on line ASAP.

Please download GK Launcher and download FreeStyle from the Launcher.

We apologize for your inconvenience.

Sincerely,

GameKiss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebabutza -- 12 Şubat 2009; 0:27:29 >
  • bana oyunun hackshield klasörü lazım upload edebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: babutza

bide ersin full surummu cikmis ne bu millet acab orda biizim haberimizmi yokk :D

hayır. hani full download linki vardı ya 613mb olan. o çökmüş. o geri gelesiye kadar oyunu yüklemek isteyenler sitedeki 2.9mb olan GK Launcher'ı download edip ordan full versiyonu yüklemek zorundalar.

Daha open betanın çıkmasına bile en az 2-3 hafta var diye bakılıyor. çözülmesi gereken problemler var.
  • Ohoo helal olsun valla 16 olan olana xD Open cikinca silincek bosuna kastiniz bence kota var bende degmez xD
  • Oyun o kadar kota yemiyor 10 saat kesintisiz oynarsanız yaklaşık 50 Mb download yapıyor.Değerler için Drmxmyt'ye teşekkürler.
  • az önce oyunu actim update ediyor bunula ilgil bilgisi olan varmi...

Cam ve yazi ayarlarin degistirmişler artik normal calisiyorr arkadaslar update bunun içinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebabutza -- 13 Şubat 2009; 11:49:07 >
  • arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş galiba ama delta.jce de kaldı güncellerken sizdede bu sorun oldumu hack shield klasörünün içindende güncelledim ama
  • arkadaşlar oyunu yükleyeli 10 gün oldu ama bi türlü giremedim oyuna hackshield update hatası veriyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
  • arkadaşlar güncelleme notu Greetings to all the players of FreeStyle.

Couple of things have been solved from the game FreeStyle.

Please read the contents below;

-Contents of Update-

1. The problem with FreeStyle Full Client Download has been solved.

You can download Full Client of FreeStyle from the Download Page.

2. The problem with Fonts and Camera angle during game play has been solved.

Other issues will also be fixed ASAP.

We apologize for your inconvenience.

Sincerely,

GameKiss

kamera açıları fixi gelmiş ingilizcem pek yok sadece bunu çevirdim güncelleme hayla sürüyor ama çok yavaş nedense acaba bu open beta güncellemesi olabilirmi

• quote:

Orjinalden alıntı: oktay_42

arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş galiba ama delta.jce de kaldı güncellerken sizdede bu sorun oldumu hack shield klasörünün içindende güncelledim ama

güncelleme yaklaşık 15 dk filan sürüyor. takılıyor bazı yerlerde ama devam ediyor.
  • tamam arkadaşlar sorun çözüldü oyundayım
  • s.a. beyler yeni update gelmis onu yükleyip gelmeye calısıcam bide bnde cok lag oluyo mümkünse trky serverına girsin trkler orda trkler kendi aramızda oynuyalım yoksa oynanmıyo gercekten :S
  • hackshield sorununu çozmek için oyunun klaoorlerinden freestyle e girin, hackshild klasoruu war açin, hsupdate var çaliştirin o update olacak sonra oyuna girebilirsiniz..
  • Oyunda neler guncellenmis ben skillere falan baktim bir yenilik goremedim
  • hacshield hatasıyla karşılaşanlar için benden de bi çözüm, _drmxmyt'ın dediği olmazsa hackshield klasörünün altındaki update klasöründen autoup u çalıştırın, ben bu şekilde çözdüm şimdi. oyundakiler, oyuna girecekler eklesin; srknSF
  • Ya bu guncelleme ne ise yariyor bilen yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm015

Ya bu guncelleme ne ise yariyor bilen yok mu ?

kamera sorununu çözüo
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm015

Ya bu guncelleme ne ise yariyor bilen yok mu ?

kamera sorununu çözüo

Yani artik ENG yapmadanda girebilicezmi oyuna
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.