Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi maçlar Biraz maçlardan SS koyun da eğlenelim özellikle maç esnasında heyecanlı pozisyonlarda print screen yapın masaüstüne dönünce painte yapıştırırsınız.
    Ben oyunu şu an için indirmeyeceğim, herhalde beta aşamasını da oynayamayacağım. Ama sonraları efsane geri dönecek #36 Rasheed
  • ben oyunu açıyorum şu hatayla karşılaşıyorum ''Hackshield Update has time out. Please tryagain later. (Error Code = 30000090)'' bunu nasıl çözebilirim?
  • Adım: CallCenter
    Mevki:Center
    4lvl
    Ama bişiyler yazmayın bana hala semblleri çözemedim.r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimates -- 9 Şubat 2009; 6:33:34 >
  • ben oyunu açıyorum şu hatayla karşılaşıyorum ''Hackshield Update has time out. Please tryagain later. (Error Code = 30000090)'' bunu nasıl çözebilirim?

Dostum C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield buraya gir ya da farklı yere kurduysan oradaki /hackshield klasörüne gir ve oradaki ''HSUpdate'' uygulamasını başlat ardından dolana kadar bekle çok beklediğin halde dolmazsa oyuna gir hata verir tekrar gir sorun düzelecektir
  • Of Aynen Arkadaşlar Ya Geçen Sene de Boyleydi Oyunu Bi Oynayamadik Su Sbs Yüzünden Sırf Sınav İçin Bırakmıştım Geçen Sene Bu Senede O Yüzden Bırakacam Gibi Cünkü Ben Adam Gibi Oynayamiorm Bi oturdummu Bütün Gün Kalkamiorm O Yüzden Silmek Tek Çözüm Oluo Aah Aah Ben Bi Girsem Fen Lisesine Valla Freestyle'ı Satın Almayı Düşünüorm Hakkaten Sınav da Cok iyi Bi Anadolu Veya Fen Lisesine Kapağı Atarsam Ben Eskiden Bills di Heralde Onlardan Falan Kesinlikle Almayı Düşünüorm Full Oynarım Zaten Ondan Sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

Eskiden promo code lar vardı ve burda anında paylaşılırdı ve hiç bir karşılık beklemeden,zaten forumunda güzel tarafı bu değil mi?Şimdi bir arkadaş bana yenilin size hile söyleyeyim diyor.Birde itibarım falan var diyor zaten böyle yaparak olan itibarınızı kaybediyorsunuz.Üstüne birde yardım istiyor.Kusura bakmayın ama bu şekilde yardım zor bulursunuz.

Not:Bu söylediklerimi hileyi paylaşın diye kesinlikle söylemedim.Bundan sonra söylemezseniz de sevinirim.İtem hilesi demişsiniz muhtemelen gift olayıdır.Zaten bunu bilen biliyor.

demekki fs1 deki gibi promo code var ama nerden bulabiliriz önceden bazı özel günlerde kod gönderiyorlardı şimdide beta versionundan tam versiona çıktığında prome codeler gelebilir betada bence prome code olayı yok ama full versiondan olabilir

• Dikkat ederseniz eskiden vardı dedim.Betalarda olacağını sanmıyorum.Belki full sürümde olabilir ama oda düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 9 Şubat 2009; 16:15:23 >
  • lwl 16 oldum arkadaşlar sizde lwl 16 olun yanlız kaldım adım kobe2424
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasang15

lwl 16 oldum arkadaşlar sizde lwl 16 olun yanlız kaldım adım kobe2424

kobe sana proda kimse olmaz demistim ama sen gene de proya kastın kardesim bekle bakalım biraz

bu arada proda 5v5 varmı ?
  • s.a beyler bende indiriyorum şuan oyunu fransız kaldım olaya bayadır giremiyordum netede. şimdi oyun iniyor üyeliği nerden halledebilirm çok sayfa varda karıştıramadım biri verirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wpp_00

s.a beyler bende indiriyorum şuan oyunu fransız kaldım olaya bayadır giremiyordum netede. şimdi oyun iniyor üyeliği nerden halledebilirm çok sayfa varda karıştıramadım biri verirse sevinirim.

GameKiss.com'dan Sign Up diyerek üyelik alabilirsiniz.
  • ok tşkler can söyledi aldım zaten;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkbarut

ben oyunu açıyorum şu hatayla karşılaşıyorum ''Hackshield Update has time out. Please tryagain later. (Error Code = 30000090)'' bunu nasıl çözebilirim?

Dostum C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield buraya gir ya da farklı yere kurduysan oradaki /hackshield klasörüne gir ve oradaki ''HSUpdate'' uygulamasını başlat ardından dolana kadar bekle çok beklediğin halde dolmazsa oyuna gir hata verir tekrar gir sorun düzelecektir

denedim ama bu seferde hackshield update severına dı ulaşılamıyor hatası veriyor sendeki hackshield klasörünü koysam düzelirmi upload edersen sevinirim.
    teşekkürler

• vayy herkes iyi kasmaya başlamış, ben geldiğmde rookie de oynamaya adam kalmayacak anlaşılan cuma günü aranızdayım beyler, iyi oyunlar...

@HeLL_BoYTR resimde 2 imza bulunması yasakmış, ben de aynı olaydan uyarı aldım, bir ara değiştir istersen...
  • beyler oyun yüklendi setupladım oyuna tıkladım game kiss açıldı log ine üye olurken yazdığım msn adresi ve şifreyi yazıyorum hata veriyor:S lütfen bi cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: wpp_00

beyler oyun yüklendi setupladım oyuna tıkladım game kiss açıldı log ine üye olurken yazdığım msn adresi ve şifreyi yazıyorum hata veriyor:S lütfen bi cevap

mail adresinde ( + ,-,_ ) gibi karakterler olmamasi lazım bide check id de

+

şifrendede özel karakter kullandıysan kabul etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 9 Şubat 2009; 23:25:38 >
  • tmm onuda hallettim aktivasyonu unutmuşum :D şimdide hackshield timed out diyor pff amma iş çıkardı şimdi napabilirim
  • denedim ama bu seferde hackshield update severına dı ulaşılamıyor hatası veriyor sendeki hackshield klasörünü koysam düzelirmi upload edersen sevinirim.
    teşekkürler

Dostum yazını yeni gördüm al istediğin dosya burdahttp://www.Dosyan.com/258512858-HackShield.rar

HackShield.rar

• tmm arkadaşım hack shieldı indirdim kuruyorum winrar hatası diyor panoya kopyala falan çıkıyor bide yeni şeyler bulundu arşive eklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum bir kaç kere daha çıkıyor en sonunda o hata penceresi kalıyor :/
  • Open Beta ciksada oynasak adam gibi ya
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.