Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indiriyo suan biraz bekle ama gecerli bir windows uygulamasi degil diyorsa neyi sildin allah bilir xD
  • Şimdide diyoki "Dosya başka bir işlem tarafından kullanılıyor.."
  • REs at pc ye arkaplanda calisiyodur yada windows gorev yoneticisini ac islemlere gir orda freestyle exe varsa kapat yalniz bska bisi varsa kapama tehlikeli olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Şimdide diyoki "Dosya başka bir işlem tarafından kullanılıyor.."

Dostum .exe yı yenıden sıl tekrar dene
  • Arkadaşlar olmuyor şunu bi upload edin lütfen
  • Hadi arkadaşlar yardım edin
  • Eskiden promo code lar vardı ve burda anında paylaşılırdı ve hiç bir karşılık beklemeden,zaten forumunda güzel tarafı bu değil mi?Şimdi bir arkadaş bana yenilin size hile söyleyeyim diyor.Birde itibarım falan var diyor zaten böyle yaparak olan itibarınızı kaybediyorsunuz.Üstüne birde yardım istiyor.Kusura bakmayın ama bu şekilde yardım zor bulursunuz.

Not:Bu söylediklerimi hileyi paylaşın diye kesinlikle söylemedim.Bundan sonra söylemezseniz de sevinirim.İtem hilesi demişsiniz muhtemelen gift olayıdır.Zaten bunu bilen biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 8 Şubat 2009; 12:56:50 >
  • arkadaşlar exe tam olarak silinmemiş 1.10 mb 'ı kalmıış ama oda silinmiyor başkası tarafından kullanılıyor yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

Eskiden promo code lar vardı ve burda anında paylaşılırdı ve hiç bir karşılık beklemeden,zaten forumunda güzel tarafı bu değil mi?Şimdi bir arkadaş bana yenilin size hile söyleyeyim diyor.Birde itibarım falan var diyor zaten böyle yaparak olan itibarınızı kaybediyorsunuz.Üstüne birde yardım istiyor.Kusura bakmayın ama bu şekilde yardım zor bulursunuz.

Not:Bu söylediklerimi hileyi paylaşın diye kesinlikle söylemedim.Bundan sonra söylemezseniz de sevinirim.İtem hilesi demişsiniz muhtemelen gift olayıdır.Zaten bunu bilen biliyor.

+1907 noktasına virgülüne kadar.
  • Dostum bende de 1 sene önce o sorun vardı yani şu şekilde bi oyuna giriyodum bilgisayarı yeniden başlatıyodum ya da belirli bir süre geçiyordu ve tekrar girmeye çalıştığımda .exe hata veriyodu bu tüm oyunlarım için geçerliydi bende bunun virüs olduğnu anladım ,format atma gibi bir lüksüm yoktu o yüzden .exe yi arşivliyodum ve her hata verişinde buraya çıkart deyip virüssünüzü çıkartıyoduk,Kısacası benden sana tavsiye format at c ve d'ye yani kaç tane yereldisk varsa hepsine at eski bilgisayardan hiç bişe kalmasın .exe halinde bu ekran kartı .exe lerinede giriyo ve çoğu oyunun çalışmamasını salıyor
    freestyle.exe burda upload ettimhttp://www.dosya.tc/FreeStyle.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: darkbarut

Dostum bende de 1 sene önce o sorun vardı yani şu şekilde bi oyuna giriyodum bilgisayarı yeniden başlatıyodum ya da belirli bir süre geçiyordu ve tekrar girmeye çalıştığımda .exe hata veriyodu bu tüm oyunlarım için geçerliydi bende bunun virüs olduğnu anladım ,format atma gibi bir lüksüm yoktu o yüzden .exe yi arşivliyodum ve her hata verişinde buraya çıkart deyip virüssünüzü çıkartıyoduk,Kısacası benden sana tavsiye format at c ve d'ye yani kaç tane yereldisk varsa hepsine at eski bilgisayardan hiç bişe kalmasın .exe halinde bu ekran kartı .exe lerinede giriyo ve çoğu oyunun çalışmamasını salıyor

adam 3 mesajdır anlatmaya çalışıo dog biraz okusan

• süpermiş hemen indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLL_BoYTR

quote:

Orjinalden alıntı: darkbarut

Dostum bende de 1 sene önce o sorun vardı yani şu şekilde bi oyuna giriyodum bilgisayarı yeniden başlatıyodum ya da belirli bir süre geçiyordu ve tekrar girmeye çalıştığımda .exe hata veriyodu bu tüm oyunlarım için geçerliydi bende bunun virüs olduğnu anladım ,format atma gibi bir lüksüm yoktu o yüzden .exe yi arşivliyodum ve her hata verişinde buraya çıkart deyip virüssünüzü çıkartıyoduk,Kısacası benden sana tavsiye format at c ve d'ye yani kaç tane yereldisk varsa hepsine at eski bilgisayardan hiç bişe kalmasın .exe halinde bu ekran kartı .exe lerinede giriyo ve çoğu oyunun çalışmamasını salıyor

adam 3 mesajdır anlatmaya çalışıo dog biraz okusan

bende bazı mesajlar çıkmıyor o yüzden kusura bakmayın dediklerini zi bazaen göremeiyorum..

• S.A. Arkadaşlar Yaklaşık 3 Gundur Oyuna Giremiodum Memleketteydim Geri Geldim Artık Hazırım Ama Bazı Arkadaşlar Patchden Fln Bahsetmiş . Bide Benim Bi Sorum Olacak Normalde Online Oyunaları Betayken Oynamamda Bu Closed Betayken Patch Falan Gelir mi Yani Sorunlarımızı Solersek Forumdan Vea İşte Siteden Fln Bunlar Closed Betadayken Fln Patch Gelme İhtimali Var mı Yoksa Bazı Şeyler İçin Open Betayı Vea Full Oyunu mu Beklememiz Lazım Yani Lag Sorunu Fln Full vea Open Gelmeden Duzelemez mi??
  • Patch geliceğini sanmıyorum.Open betayla sorunlar daha da azalır.Umarım full sürümde pek bir sorun kalmaz.
  • Evet arkadaslar 11.charimida actiktan sonra oyunu biraktim taki open beta cikana kadar hersey ayni itemler skiller bi yerde sıkılıyo tabı ınsan en azından bende ole oldu xD Sızlere ıyı oyunlar Bu ARada kobe2424 arkadsımızıda tebrık etmek lazım 15 level SG olarak turklerın ılk SG sı
  • Arkadaşlar full sürüm ne zaman çıkar aceba ??Ben okul başladığı için bilgisayar saatlerini azaltmayı düşünüyorum.
    Evet kobe2424 SG olmuş tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Şubat 2009; 8:26:56 >
  • quote:

Arkadaşlar full sürüm ne zaman çıkar aceba ??Ben okul başladığı için bilgisayar saatlerini azaltmayı düşünüyorum.

Evet Pc yı hafta ıcı bır kac saat acabılırım Malum SBS cocuguyuz Anadolu lısesıne atıyım kapagı sonra yatarım ztn xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm015

quote:

Arkadaşlar full sürüm ne zaman çıkar aceba ??Ben okul başladığı için bilgisayar saatlerini azaltmayı düşünüyorum.

Evet Pc yı hafta ıcı bır kac saat acabılırım Malum SBS cocuguyuz Anadolu lısesıne atıyım kapagı sonra yatarım ztn xD

Ben Fen Lisesisini kazanırsam abim bana özel pc alcak
    Ama nasıl kazanıcam bilemiyorum

SBS puanım 415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Şubat 2009; 8:39:48 >

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.