Şimdi Ara

Freesync/G-sync OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alacağım monitör budur: ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör

Hepsiburada da sync özelliğinde hep gsync yazıyor. Site yanlış mı yazdı anlayamadım. Alacağım monitörün kendi sitesinden de baktım gsync lafı geçmiyor.
    Bu monitör de gsync var mı yok mu?

yada bana aradığım özelliklerde monitör tavsiyesi verecekler varsa sevinirim.

aradığım özellikler;
    - 144hz
    - 1ms
    - VA(TN ile VA arasında kararsızım ama diğer özellikler varsa VA'yı tercih ederim)
    - Kavisli monitör
    - HDMI,DP port girişleri olması tercihim
    - 23 ile 30 inç arası(24,27 inçten ne büyük ne küçük olsun )

• Nvidia yazilimsal olarak Freesync monitorlerde Nvidia ekran kartlari ile Gsync kullaniminza izin verdi.Bunun icin kendisi onayli monitor listesi yayinliyor. Ama listede olmasa da Freesync cihazlrda G-sync calisiyor.
    Firmalar bundan olayi urun listelerken isin kurnazligina kacmaya baslamis demek.

Gsync modulu olan monitorler Gysnc ve G-sync Ultimate, yazilimsal olarak desteklenen cihazlar ise G-Sync Compatible olarak ayrilmis durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 27 Nisan 2019; 13:53:35 >
  • hepsiburada.com un satış ilanları ve görselleri yanlış bilgilerle dolu.eski modeli yeni model diye satiyorlar.veya ürüne yanlış bilgiler yazabiliyorlar. aynı sizin başınıza geldigi gibi.buyuk ihtimalle g sync yoktur veya desteklemiyordur ancak hp nin sitesinde var gibi gozukuyor.bu satış stratejisi ve kurnazlık. denetleme kontrol olmadıgı icin istediği gibi at oynata biliyor siteler.

yasa gereği görselde veya özelliklerde ne yazıyorsa üründe olması gerekiyor.ama uyan yok buna artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör Önerisi (G-SYNC)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.