arkadaşlar mubarek günlerde böle bi soru sormak istemezdim o kadar da zapik değilim ama bir yerde gördüm merak ettim bu kanal şuı anda izlenebiliyor mu?????(bir arkadaş izlenebilir kanal listesine bunu da eklemiş te onunçin sordum) teşekkürler selam ,saygı,muvaffakiyetler,saygılar hörmetler vs. ler...... TEŞEKKÜRLER(Harbiden bak)
sifreli o kanal (tovbe tovbe carpilcaz) izleniliyosada kart paylastirarak izlenir?
yani suanda kısıtlı nedenlerden dolayi tam cvp veremiyorum ama dedigim sey buyuk ihtimalle oyledir
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
sifreli o kanal (tovbe tovbe carpilcaz) izleniliyosada kart paylastirarak izlenir?
yani suanda kısıtlı nedenlerden dolayi tam cvp veremiyorum ama dedigim sey buyuk ihtimalle oyledir
freeX ler emu ile izlenmiyor mecburen legal üyelik alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Tiésto
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tiésto
yok yani kart paylastirma varsa izlersin bide yabanci bi sitede C+ lar veriliyordu. ama onlarda bitti sanirim. takip etmek gerek
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
Orjinalden alıntı: Tiésto
yok yani kart paylastirma varsa izlersin bide yabanci bi sitede C+ lar veriliyordu. ama onlarda bitti sanirim. takip etmek gerek
Alıntıları Göster
ancak card sharingle yoksa aynen siyak ekrana bakmaya devam
quote:
Orijinalden alıntı: Tiésto
ancak card sharingle yoksa aynen siyak ekrana bakmaya devam
Alıntıları Göster
alla allaaa ben mi yanlıs izliyorum arkadaslar soruyu dogru okursanız "freex light" dan bahsediliyor valla gece 12 ye dogru yayına giriyo ve ben izleyebiliyorum.. dier freex ler cıkmio tabi de lightı ben de mevcut valla bilemicem
quote:
Orijinalden alıntı: almendilim
alla allaaa ben mi yanlıs izliyorum arkadaslar soruyu dogru okursanız "freex light" dan bahsediliyor valla gece 12 ye dogru yayına giriyo ve ben izleyebiliyorum.. dier freex ler cıkmio tabi de lightı ben de mevcut valla bilemicem
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: osmanyagan
ewet bu arkadaşımız soruyu doğru okumuş soru:freex lıght izlenebiliyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: aprancoz
quote:
Orjinalden alıntı: osmanyagan
ewet bu arkadaşımız soruyu doğru okumuş soru:freex lıght izlenebiliyormu?
Alıntıları Göster
free x light saat 02.00 a kadar izlenebiliniyordu ama şimdi bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ***BLADE***
free x light saat 02.00 a kadar izlenebiliniyordu ama şimdi bilmiyorum
Alıntıları Göster
şu ramazan günü günah yapmayın ama izlenebiliyor free x light ben akşam 01.00 a kadar izledim
quote:
Orijinalden alıntı: TOMASİNO
şu ramazan günü günah yapmayın ama izlenebiliyor free x light ben akşam 01.00 a kadar izledim
Alıntıları Göster
peki bunun ayrı bir keyi meyi mi varki bende hiç açık deil....sadece merak ediyorum sansui bu kanalda da mı bize kazık atıyo
quote:
Orijinalden alıntı: aprancoz
peki bunun ayrı bir keyi meyi mi varki bende hiç açık deil....sadece merak ediyorum sansui bu kanalda da mı bize kazık atıyo
Alıntıları Göster
günah diyene bak kendi izliyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: ***BLADE***
günah diyene bak kendi izliyomuş
Alıntıları Göster
DVB-s kartı olanlar için card sharing ile açık. C+'da açık hala.
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
Alıntıları Göster
ozan hocam pm atamadım burdan yazıyım dedım mns ye gelde 2 muhabet edelım ist dedim belkı gorusuruz
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal