Şimdi Ara

Fren balatası bosch yada trw?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
75.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bulamadım nette 1 sayfada 290 tl tükendi yazıyordu 2 haftaya gelecekmiş ama trw nin 2 katı fiyatı oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 30 Ocak 2019; 17:15:24 >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Nette 160 tl ye buldum var

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

2 balata'da çin'de yapılıyor küçük yaşımda 5 sene fren balata dükkanında çalıştım dayımın yanında balataların üzerine prc veya china söküyorlar veya üzerine italy felan yapıştırıyorlar yumuşak balata çabuk biter veya sert balata çok dayanır ama diskini çizer demek yanlış olur sen frene nasıl basıyorsun hızlı gidip ani basıyorsan istediğin kadar yumuşak yada sert balata tak çabuk bitirirsin.Yumuşak balata frene bastığın zaman rahat yumuşak şekilde durur sert balata ani rahatsız edici şekilde durur tabi frene nasıl bastığın burada da geçerlidir.

Her balata da sorun olabilir biz yerli balatalarda çok sorun yaşadık uzak durmanı öneririm zaten balatadan azıcık anlıyorsan parmaklarınla üzerinden geç ve balataları bir birine sürt o zaman anlarsın eski orjinal almanya'da yapılan bosch olsa 1 dakika düşünmezdim sen orta ayar bir balata takmalısın delphi/ferodo gibi paran varsa orjinal ate almalısın.Balata işi şans işi birazda mesela x arabasına taktığımız balata sorun yaşatırken b arabasına aynı marka taktığımızda hiç sorun yaşanmayabiliyor.
    Sorundan kastım fren tutumu , ses yapışı , diski çizmesi gibi problemler olabiliyor başlarda ses yapması normal belirli bir kilometre sonra ses kesilmiyorsa tekrar balatalara bakılması gerekir ve diskler eğer çizilmiş ise kesinlikle değiştirin balatanın çöp olmasına sebep olur dikkat edin diskler torna yapılabilecek durumdaysa yaptırın eğer daha kötü durumdaysa ya değiştirin yada hiç paranızı harcamayın fren işi dikkat edilmesi gereken konudur.
    Şunu da belirtmek isterim.
    Ferbe - veka'dan kesinlikle uzak dur.
    Orjinal delphi bulamayabilirsiniz üzerine italy geçerler şu devirde orjinal balata bulmak genelevde namuslu eş bulmaya benzer bir çok servis trw takar ciddi para alır internetten balatanızı alın gidin frenci de taktırın.
    Ekstra olarak trw'de ve bosch'da sorun yaşadığımız oldu 500 km - 1 bin km sonra ses yapıyor diye gelen çok müşteri oldu garantili olduğu için farklı marka taktık daha da sorun yaşamadılar.Bu balatalar pahalı yumuşak ileride ses yapmaz demeyin garantisi yok.
    Saygılar.
    Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sanırım parça satıyorsun yada tamircisin dimi? Ate en iyisi anladığım kadarıyla onuda bi yerde gördüm fiyat 190 tl ve tükendi yazıyordu eski fiyatmı acaba o markanın fiyatlarını hiç bilmiyorum. 2. Sırada ferodo tavsiye ediyor çoğunluk, ben bosch iyi biliyordum öyle değil anlaşılan çok ses yapıyor oda beni sinir eder devamlı. Trw düşünüyordum ama ferodo iyiyse 20 tl fazla verip onu alırım sorun değil.
    Filtre seti hep bosch alıyordum o nasıl peki? Tavsiye edeceğin o fiyatlarda başka önerin varmı? Yoksa iş görürmü?

• quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Bosch almada ne alırsan al o kadar kötü
    Aynen bosch tavsiye etmiyorlar. Onun filtre setini alıyordum idare eder ama mann daha iyi dediler.

Ate 290 tl Trw 150 tl kimisi ferodo dedi parça satan kişi uzak dur ondan dedi. Galiba trw olacak bu gidişle.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Bosch almanya'da yapılan ürünleri kaliteli ama bir markanın hiç sorun yaşatmayacağı anlamına gelmez yüzdelik oran önemli bir marka ne kadar az sorunlu ürün satıyorsa o kadar kalitelidir bu sebeple ürünün değeri yükselir şu anda tamirci veya satıcı değilim kesinlikle bilgilerime dayanarak yardımcı olmak istedim.Ate marka iyidir ama ate alıpta ses yapmaz demem garantisi yok frenci'de iyi bir marka taktırıp garanti alın ses yaparsa gider ücretsiz değiştirirsiniz.
    Bakmanız gereken ürün orjinal mi nerede üretilmiş kutusunda nerede üretildiği yazmıyorsa derhal orayı terkedin.
    İnternetten aldıktan sonra ses yaparsa geri iade edemezsiniz , değişim yaptıramazsınız.
    İlk tercihim ate olurdu 2.ci terciğim ferodo olurdu bir çok karting arabalarında ferodo kullanılır tabi f1 ve yarış motorsikletlerinde frenlerinde kısa süreli yüksek performans açısından kullanılır.

• Trw disk balata aldım sembol için diskler iyi de balatalarda artık trw düzgün iş yapmıyor o yüzden alternatiflere yönel dedi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bosch almanya'da yapılan ürünleri kaliteli ama bir markanın hiç sorun yaşatmayacağı anlamına gelmez yüzdelik oran önemli bir marka ne kadar az sorunlu ürün satıyorsa o kadar kalitelidir bu sebeple ürünün değeri yükselir şu anda tamirci veya satıcı değilim kesinlikle bilgilerime dayanarak yardımcı olmak istedim.Ate marka iyidir ama ate alıpta ses yapmaz demem garantisi yok frenci'de iyi bir marka taktırıp garanti alın ses yaparsa gider ücretsiz değiştirirsiniz.
    Bakmanız gereken ürün orjinal mi nerede üretilmiş kutusunda nerede üretildiği yazmıyorsa derhal orayı terkedin.
    İnternetten aldıktan sonra ses yaparsa geri iade edemezsiniz , değişim yaptıramazsınız.
    İlk tercihim ate olurdu 2.ci terciğim ferodo olurdu bir çok karting arabalarında ferodo kullanılır tabi f1 ve yarış motorsikletlerinde frenlerinde kısa süreli yüksek performans açısından kullanılır.
    Nette parçafilosu sitesi ferodo tavsiye etti, otosupermarket siteside senin araç için trw daha iyi ferodoyu boşver dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Trw disk balata aldım sembol için diskler iyi de balatalarda artık trw düzgün iş yapmıyor o yüzden alternatiflere yönel dedi...
    Nette parçafilosu sitesi ferodo tavsiye etti, otosupermarket siteside senin araç için trw daha iyi ferodoyu boşver dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Ferodo varsa hiç düşünmeden al derim.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de tercih edebilirsiniz. Oem kalitesinde ürünler bana göre. Ben Ferodo' yu yalnızca fren üzerine çalışan bir şirket olduğu için tercih etmiştim. Memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Orijinali olursa kesinlikle TRW.

Adamlar hakikaten iyi mal yapıyor.
    Netten alacağım sanırım orijinal

• Bosch çok ses yapıyor diye kimse tavsiye etmedi. Ferodoyuda eledim Trw aldım onuda parçafilosu sitesi siparişimi iptal etti gdb1841 uyumlu değilmiş halbuki sitelerinde uyumlu yazıyordu gdb2042 lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 2 Şubat 2019; 10:59:40 >
  • Yakın zamanda BOSH Balata taktırdım ve pişmanın çok fazla ses yapıyor.
  • Bosch'un balataları çok sert frenlemede kamyon gibi ötüyor balatalar.
  • Çok fiyat farkı yoksa Ate düşünüyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

2 gün önce 2012 fiestama kale marka taktırdım on numara. Fiyatıda iyi kendide iyi. Ses falanda yok
    Kale balatalarla 5000 km yaptım ve halen ses yok frenlemeside çok iyi ve kararlı. Uygun fiyata balata arayanlar için en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Haziran 2019; 21:11:31 >
  • yedek parçacı olarak söylüyorum
    bosch a pek yanaşmayın
    kale trw olabilir.
  • 0 rh aggressive 0 kullanıcısına yanıt
    kale denediniz mi?

• vw grubunda kale çok satılıyor
    talep ediliyor
    şikayet de yok
    .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.