Valla bilmiyorum ama almıştır herhalde fren ustası adam sonuçta
sana tavsiye ustayı mustayı geç. koydukları o makina yağı mı dır nedir. bütün tamir takımını bitirmiştir.sırasıyla fren anamerkezi,tekerlerdeki fren merkezleri, fren hortumları değişecek. westinghouse da kaçak yoktur sanıyorum ama onu da kontrol et,parça parça işçilik verme. yan sanayi kullanma orijinal parça kullan. sırf pejo parçası satan bir site var.istersen adını özelden veririm. ben hep ondan alıyorum.bu freni ihmal etme olur olmadık yerde boşalır onlar. kendin bir yere vursan neyse birde birinin kanına girersin o yetmez hapis yatar sabıkalı olursun. ya ne gerzek insanımız var yaa hayret bişey. 1 kutu fren yağı 20 lira yaa kansız herifin yokmuymuş 20 lirası.
O koyulan yanlış yağ fren sisteminde tahribat oluşturmuştur
muratk19M
kullanıcısına yanıt
Ana merkez hepten bozulursa fren pedalı paspasa kadar yapışıp kalıyo ve tutmuyo. Şimdilik bir sorun yoksa böyle devam edersin.
crow in cornfieldC
kullanıcısına yanıt
Hocam merkeze gidip baktirdim sıkıntı yok dediler
muratk19M
kullanıcısına yanıt
westinghouse ile fren ana merkezi ayrı şeyler. westinghouse sağlamsa bile o kullanılan yağ ile ana merkezin tamir takımı gitmiştir. dot4 yerine dot3 kullanınca bile bir süre sonra eriyor onlar. yani sen bilirsin,senin iyiliğin için söylüyoruz,bir çıkarımız yok.
crow in cornfieldC
kullanıcısına yanıt
Sağol hocam dusundugun için sana birşey demiyorum yanlış anlama doğrudur ama ilde servise gittim bir arkadaşın tanıdığıydi aldı bindi baktı pc ye bağladı fren ile ilgili bir sıkıntı yok hallolmustur dedi
Arka fren merkezi diye birşey yok. Ana fren merkezi arızalı dır contalar kaçırıyordur.
Ustaların hiçbiri fren sistemi ile uğraşmak istemez, hem hidroliğin tehlikeli olmasındsn, hemde ince işçilik gerektirmesinden dolay. Frende yapılan ufak bir hata kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir
OrQuN
kullanıcısına yanıt
Var hocam her iki tekerde ayrı ayrı var benim arka frenler kampana olarak geçiyor o yüzden sizin bildikleriniz den farkli olabilir net e 206 arka fren merkezi yazınca çıkıyor bakabilirsiniz. Ayriyetten conta kaçırsa yağ eksiltir diye düşünüyorum herhangi bir eksiltme yoktu. Arka fren merkezi değiştikten sonra sorunum düzeldi ayriyetten.
Fren merkez, patlıyor herkes.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme