Şimdi Ara

Friday The 13th The Game Oynayanlar Ekip Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'da 59 liradan satışta. Kendisi çok eğlenceli bir oyun. Tam bir ekip işi.

Oynamak isteyen var ise Steam Nickim: xXModz

Ekleyin beraber oynayalım.

• arkadaşlar ben bu oyunu aldım. şimdi iade etmek zorunda kaldım sebebi dll hataları. dlleri indiriyordum 2 gündür en sonunda bitti sandım başka hata vermeye başladı. oyun süreme baktım 90 dakika sırf açılmaya çalışırken tıklama sürelerm. valla illallah ettim başka hiç bir oyunda böyle bir sorun yok hatta win8 den win10a geçtim sırf bu oyun için hala oynayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

arkadaşlar ben bu oyunu aldım. şimdi iade etmek zorunda kaldım sebebi dll hataları. dlleri indiriyordum 2 gündür en sonunda bitti sandım başka hata vermeye başladı. oyun süreme baktım 90 dakika sırf açılmaya çalışırken tıklama sürelerm. valla illallah ettim başka hiç bir oyunda böyle bir sorun yok hatta win8 den win10a geçtim sırf bu oyun için hala oynayamadım

Öncelikle microsoft visual c++ 2005, 2010 vs bunları kurmalısın.
    Sonra Directx'leri kurmalısın.
    En son hala hata verirse netten dll'leri indir ve system32'nin içine at.

Bende de dll hataları verdi ve bu şekilde çözdüm.
  • xxmodz64 X kullanıcısına yanıt
    hocam bunları yaptım. revolt info hatası aldım. baktım olmuyor oyunu 4 kere indirdim. iade ettim şimdi torrent indirdim ve oynayabiliyorum olaya bakarmısınız torrentle oynayabiliyorum steamle çalışmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.