|
Bildirim
|
20 25 den daha fazla yabancı dizi izlemişimdir ,hiçbirisini tekrar izlemedim ama friends başka bir şey .
tekrar tekrar izlersin sıkılmazsın , bıkmazsın . canın sıkılınca açarsın rastgele bir bölüm izlersin, keyfin yerine gelir . aynı espriye 10. defa da olsa gülersin . o samimi ortam , arkadaşlık içini ısıtır . belki diğer dizilerin introsunu geçersin ama friends'in introsunu geçmezsin ya. izlersin , hatta eşlik edersin neşelenirsin durduk yere . daha bir sürü şey yazılır fazla uzatmayayım istedim . işte friends bana bunları hissettiriyor . bu satırları okuyup da hala başlamayan varsa çok şey kaçırıyor |
|
Diziyi bitirdikten sonra Shameless'ın yerine tutar mı dediğin için kendine güleceksin.
|
Bir sene sonra falan bir daha başla.
|
bu diziyi abartı bulan tek kişi miyim.ne espriler yerinde ne samimiyet var.bazı diziler vardır espri yapmadan karakter güldürür.bazısı vardır karakter güldürmez espri güldürür bazısı ise ne karakteri güldürür ne esprisi.ne özgün farklı bir karakter var dizide ne espriler yerinde.samimiyeti hiç hissetmedim.community parks and recreation bunlar bu saçmalıktan daha güzel.
|
|
Diziyi İzlediğim sıralar askere gitmek için hazırlanıyordum.
Dizi bitti Sanki Üzüldüm Askere gittim üzüldüm.. sonra baktım ki İkisinede aynı derecede üzülmüşüm.. ikisindede birşeylerden birilerinden ayrılmak zor gelmişti. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 11 Haziran 2008; 17:35:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|