Durumun biraz farklısı benim başıma geldi kardeş. Senin sınıfına yeni bir kız gelmiş bende başka bir okula gittim 2.dönem. Sınıftan bir kızdan hoşlanmaya başladım. Ama teklif falan etmedim şimdi senin olay böyle olunca korktum açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Carter
Hocam avatar kendiniz mi yaptınız?
Yok , hazır aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
klasik; sen artık ceptesin
nasıl yani bence cepte tutacak boşta kalırsa benimlemi olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: apparel
Durumun biraz farklısı benim başıma geldi kardeş. Senin sınıfına yeni bir kız gelmiş bende başka bir okula gittim 2.dönem. Sınıftan bir kızdan hoşlanmaya başladım. Ama teklif falan etmedim şimdi senin olay böyle olunca korktum açıkçası
Sen bilirsin korkmalısın galiba.
bu arada yardım beyler güzel fikri olan yok mu?
Boşta kalırsa bile seninle çıkmaz. Onun gözünde hiçbir çekiciligin yok çünkü
upp yardım beyler
Cuma gününe kadar(2 hafta) hiç konuşmadık cuma günü eften püften bir sebeple bana zeytin dalı uzattı diyelim birimizin bir şekilde ilk cümleyi söylemesi gerekiyordu o söyledi ben de cevap verdim bu hafta iyice konuşuruz eminim çünkü sınıfta benden başka sıyrılan yok yani girişken,komik,zeki,duygusal,insancıl benden başka yok sınıf odun sınıf neyse ben bu kıza ne yapacam daha hiç bilmiyorum yardım edin ara ara üzülüyorum sonra hiç aklıma gelmiyor sonra görüyorum ne yapacam yardım.
yinede şahlanıyor aman. Yardım beyler tecrübeli arkadaşlar.
Biraz klasik olacak ama, o kız sana arkadaşım gözüyle bakıyorum diyorsa fikrinin değişme ihtimali çok çok zayıf. Başka kız mı yok çevrende? Daha kimbilir önüne ne fırsatlar gelicek. Üniversite var daha önünde. Boşver, hayatına devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Biraz klasik olacak ama, o kız sana arkadaşım gözüyle bakıyorum diyorsa fikrinin değişme ihtimali çok çok zayıf. Başka kız mı yok çevrende? Daha kimbilir önüne ne fırsatlar gelicek. Üniversite var daha önünde. Boşver, hayatına devam et.
Her gün görmek biraz koyuyor ne bileyim belli bir zamandır yalnızım da bununda etkisi var belki ama şimdi tekrar konuşmaya kalkarsak ben daha çok bağlanabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: karambita35
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Her gün görmek biraz koyuyor ne bileyim belli bir zamandır yalnızım da bununda etkisi var belki ama şimdi tekrar konuşmaya kalkarsak ben daha çok bağlanabilirim
Her şey sende bitiyor yine. Arkadaş olabilirsin her zaman. Kafanda bitirip bitirmeyeceğin önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme