Şimdi Ara

Friendzone Vakası Yardım(Edit2:Gelişmeler Var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: karambita35

quote:

Ben olsam o an arkadaşlığımı bitiririm.

bitiriyim hiç konuşmıyım mı?

Seni etkilemeyeyim ama 'ben olsam' sevdiğim bir kızı asla arkadaş göremem ve o an bunu söylerim. Sonrasını düşünsün.

çok sevdiğim bir arkadaşım olarak kalacaksın dedi bende umrumda değil dedim.
  • quote:

quote:

Gösterdiğin ilgiyi iyice azalt, kendini derslere daha çok verirsen unutman daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieve

quote:

quote:

Gösterdiğin ilgiyi iyice azalt, kendini derslere daha çok verirsen unutman daha kolay olur.

teşekkürler sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Farklı giyinmeye başla . Tarzını biraz değiştir.

bu kız için mi genel olarak mı dediniz hocam?
  • kardeş al sana taktik, bunu uygula rahatına bak.

kız senle konuşursa tersleme, adam akıllı cevap ver ama uzun uzun muhabbet etme yoksa bağlanırsın.sen kıza kesinlikle gidip muhabbet açma, kız gelmediği sürece iki yabancı kıvamında takıl.

kız neden soğuksun derse geçiştir, ısrar ederse ben farklı gözle baktığım birine arkadaş olarak yaklaşamıyorum kusura bakma, yinede seni üzmemek için sen gelirsen geri çevirmiyorum de.

kız önce yine arkadaş falan der ama şansın yaver gider ve kız birilerini bulmazsa sonradan sana sempati beslemeye başlar.olmazsa bile olmayacak kıza bağlanmamış olursun.win-win durumu yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

kardeş al sana taktik, bunu uygula rahatına bak.

kız senle konuşursa tersleme, adam akıllı cevap ver ama uzun uzun muhabbet etme yoksa bağlanırsın.sen kıza kesinlikle gidip muhabbet açma, kız gelmediği sürece iki yabancı kıvamında takıl.

kız neden soğuksun derse geçiştir, ısrar ederse ben farklı gözle baktığım birine arkadaş olarak yaklaşamıyorum kusura bakma, yinede seni üzmemek için sen gelirsen geri çevirmiyorum de.

kız önce yine arkadaş falan der ama şansın yaver gider ve kız birilerini bulmazsa sonradan sana sempati beslemeye başlar.olmazsa bile olmayacak kıza bağlanmamış olursun.win-win durumu yani.

çok sağol kardeşim kafamdakiler aynen bunlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Okuyamadım kardeş durumumuz yoktu.

• quote:

bu arada iyi fikri olan varsa söylesin tecrübeli arkadaşlar lütfen.
  • up iyi fikri olan yok mu tecrübesi olan?
  • Boşuna uğrasma o kadar söylüyorum birde baglanmaktan korkuyorum lafı kızların en büyük yalanı aklında olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder

Boşuna uğrasma o kadar söylüyorum birde baglanmaktan korkuyorum lafı kızların en büyük yalanı aklında olsun

ben bağlanmaktan korkuyorum.Yani kız dedi ki arkadaşlığımızı kaybetmek istemiyorum aynı şekilde devam edelim ben bunla daha çok vakit geçirirsem bağlanırım diye korkuyorum.
  • Okula 1 hafta kimse gitmemişti ygs var diye.Bu hafta okulda hiç konuşmadık ben baktım o baktı arka arkaya oturuyoruz ama hiç konuşmadık.Son konuşmamızdan sonra pek aklıma gelmiyordu ama bu hafta biraz garip oldum.Ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambita35 -- 28 Mart 2014; 22:36:40 >
  • Görmemezlikten gel. Umursama. Acı çekmeyi yeğlerim dersen o ayrı.
  • Tüm ilişkini kes . Ne telefon ne başka birşey. Eninde sonunda geliyorlar merak etme
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucléar

Görmemezlikten gel. Umursama. Acı çekmeyi yeğlerim dersen o ayrı.

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Tüm ilişkini kes . Ne telefon ne başka birşey. Eninde sonunda geliyorlar merak etme

tamam teşekkürler arkadaşlar.
  • Hacı lise son sınıfmışsın şurada okulların kapanmasına çok bir zaman kalmadı. Üniversiteye başlarsan yeni ortama alışayım diye sağa sola koşturmaktan unutursun.
  • Bol bol dua oku, hesap dönsün diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hacı lise son sınıfmışsın şurada okulların kapanmasına çok bir zaman kalmadı. Üniversiteye başlarsan yeni ortama alışayım diye sağa sola koşturmaktan unutursun.

Haklısın kardeşim ama her gün görmek biraz sıkıntı oluşturacak galiba

• ya da

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.