Oyuna girişdeki Notice de +8 uniq shield , uniq takı , Uniq Silahlar ve Stafflar ın ILLEGAL item olarak sayıldığını ve illegal item bulunduran kişilerin ip sine ban atılacağını söylemiştim ( IP yasaklanıyor ve o ip den giriş yapmış tüm charlar siliniyor )
Ve atılan banlar bir daha açılmayacaktır..
Bu yüzden de dupe yaparken biraz dikkatli yapın. Cz de esip geçmeniz değil olay Hakkınızla sahip olduklarınızla eğlenmenizdir unutmamanız dileğiyle.
Güncellenmekte olan Ban listesi aşağıdadır :
mylove68 - _whocares_ trmantr - whocares in yan charı Gribal Gribal54 macmac54 berkanban_ ( s_tr ) cemile31 ( MrLol , +10 roc rullez ) ersan456 ( mrlol ) hasanbasan ( mrlol ) xxxberaxxx ( ve beraberindeki 18 account ) skenleton_ phoborsky secretx ( ve 4 ekurisi ) eilux ( FireKing ) sensizim ( ve ekurileri ) ApostaL tipsyportik ( ve gelecek ekurileri ) nuhut ve ekurileri cometo ve ekurileri ( miketo ) uqurbjk_ ( ve ekurileri ) hakansokan efeates21 yunus35 ( güzel cs +10 serisi ) burakkamat ( prograsive - IburakI dan oluşan serisi kafedeki yaklaşık 40 hesap silindi ) thewq53 ( özgün kafe ) daral ( TheTurk ve Kafesi ) cirkinkrall3 - wariorzorro ( exp bug )
Myst-Gm-k / MythGM ( Frienzko Admin )
Çok salakça bir oyun.
Bende furko baslamayi dusunuyorum
bana sebep olan itemler nelerdir.
Bu arada yaşadığınız Disconnectler Server crash dir
myst nası askıdan kurtarıyoz
e uniq itemler yasaksa kekuridemi kullanılmıyo
ya bişe sorjam ben girdim chara hiç oynamıyodum frienz bi girem dedim arkın charıyla girdim sonra czdeyken bi an dondu oyun reset felan gelmiştir dierek çıktım sonra 1 saat sonra girmeye çalıştım username dedi ama siteden giriş yapilior bu düzelirmi yoksa bendemi sorun
Ya ßu adamlar düp yapmasını biliyorlar yine yaparlar yine yaparlar buna başka bi çözüm qerek mesela oyunculara düplerinizi silin ap niz aynı kalsın ama orda item var olarak qözükücek KISA Bİ SÜRE için fLn qibi ne biliyim wipe nin pek çözümü olcak qibi deil bu oyunda türk qm ler sürekli online ama bu düpün exp bugun çözümü deqil ßence hem frko adminleri,hem de oyuncuların işine qelicek bi şey yapmaları qerek ki düp ortadan kalksın !
Bence senin bu dc sorununa bir cözüm bulman lazım mesela serverin kapasitesini arttırarak olabilir!Birde sana bisey soracam mns adresin varsa verebilirmsin bana ve +10 giga illegalmi bende yok ama almayı düsünüyorum!
Dc Sorunu Sizin İnt. Hızınızdan ya da ßilqisayarınızdan KaynakLanıyor Bende oynuyorum oyunu ama bende ne laqq var ne de dc !
ben yeni basaldim skilleri bir turlu acamadim nasil olucak
Ya %80i frienzde dupe yapio peki banlarsanız %20ylemi oynicaksınız kendi serverlerini boşaltıyorlar elalem itemsiz gelip naapsın
frienz ko hic biseye benzemiyomus ya baslamaya degmez
ya adamlar bana item gosterdi
adam daki toplam dagger sword defens felan 100 u geciyor :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme