Şimdi Ara

FrienzMU KingZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Nisan FrienzMU -http://www.frienzmu.com/

Reklam amacli degil ama eskilerden bi kac oyuncu toplayabilirsem kendi adima sevinirim. MU-Online'i baya bi özlemisim ve FrienzMU'da kesinlikle kasicam.

KingZ guildinden yada herhangi bi oyuncuyu oyuna bekliyorum. Destek ve oyun ici bilgilerimi sizinle paylasirim, yardim gerekirse yardim ederim, sonucta tecrübeli oyuncuyuz burda

Server ayarlari, exp, drop ve sistemi cok begendim ve kesinlikle kalici olacagini biliyorum..Server zaten kac seneden beri var, herkes bilir.

Oyun ici adim ShineX ve Shine olucaktir, ya burdan, ya oyundan yada PM de yazabilirsiniz.

Saygilar ve iyi oyunlar dilerim arkadaslar.

• adam gibi konfigürasyon+adam gibi spotlar/marketler vs+ muhabbet ortamı olursa ben tekrar başlayabilirim.

uzun süreli sw için düşük exp/kalıcı puanlar/party bonus/65k stats iyidir.
  • Arkadaşlar gerekli açıklamaları konumuzdada belirttik. Facebook Sayfamızdada gelişmelerden haberdar oluyorsunuzdur. Test etmeniz için server şuanda test aşamasında online vaziyettedir. Girip test edebilirsiniz. Spot Exp PVP hepsi mevcut. www.facebook.com/FrienzMu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrienzOwner

Arkadaşlar gerekli açıklamaları konumuzdada belirttik. Facebook Sayfamızdada gelişmelerden haberdar oluyorsunuzdur. Test etmeniz için server şuanda test aşamasında online vaziyettedir. Girip test edebilirsiniz. Spot Exp PVP hepsi mevcut. www.facebook.com/FrienzMu

Aylar sonra bir gireyim foruma bakalım nolmuş diye bu postla karşılaştım. Hocam şimdiden başarılar umarım uzun soluklu ve güzel bir server olur. Ben vakit olursa başlayabilirim başlayamazsam da bir tavsiyede bulunmak istedim;Server sitesindeki giriş açıklamalarını bence hep İngilizce yap ve yabancı sitelere de sürekli reklam vs verin ki bence bunu çoktan düşünmüşsünüzdür.
    Umarım başarılı olursunuz. Herkese iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.