Ben de tekrar başlamayı düşünüyorum.Ulusal kanallarda düzgün dizi yok,CW'da güzel diziler hepsi bitti. |
Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (520. sayfa)
-
-
DiscussingFilmtwitter“Lance Reddick has sadly passed away at the age of 60.”https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1636803726236057632?s=20
-
İnanamadım...
-
Aga bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün evrenlerde adam gibi adamdı ajan broyles. Çok genç yaşta kaybettik üzücü
offff :(
-
gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu dizisi 2 defa izledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Film: Interstellar
Dizi: Fringe
-
daha yeni izleyip bitirdim broyles ölmüş
anna torvu last of usda gördüm o da etkiledi başlamam için. başka güzel dizisi var mı acaba?
-
Mindhunter'da oynuyordu ama çok sahnesi yok.
tüh puanı baya yüksekti izleyesim vardı, halbuki fox sahibinin karısının yiğeniymiş daha çok dizisi olması lazımdı.
-
Bu diziyi nereden izleyebilirim?
-
Merhaba.
Bu diziyi nereden izleyebilirim?
Uzun zamandır izlemek istediğim ama hep ertelediğim dizi. Başlayalım artık. Bakalım bu 5sezonluk macerada beni neler bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 26 Kasım 2023; 0:18:5 > -
Bilim kurgu seviyorsan 6 7 ay sonra 2.ye başlarsın. 2 sene sonra 3. :)
Bilim kurgu sevilmez mi en sevdiğim tür :D
Dün gece ilk bölümü izledim güzel başladı.
Anna Torv gençken daha da güzelmiş Ayrı bi çekiciliği var kadının
-
3.sezondayım mükemmel ilerliyor dizi.
-
Sezon 5 bölüm 5
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ulan yeter bu kadar dram artık :( Etta öldü şimdide peter'a bir şeyler olacak kesin. Yarı gözcü yarı insan mı olacak ne olacak. Gözcüler gibi robota bağlamaz inşallah Peter ve Olivia'nın mutlu olmasını istiyordum dizinin geldiği duruma bak :( Acaba diğer evrendekiler ne yaptı ya gözcü istilasına karşı? Sanırım orayı göstermeyecekler hiç Yalnız dizinin geldiği nokta muazzam ya. önceki sezonlarda dizinin buralara geleceğini hiç ama hiç tahmin etmezdim
-
Ben demiştim
Vay vay vay
Ne güzel finaldi be
5 sezonluk süper bi maceraydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X