|
Bildirim
|
Gözlerim dolu dolu bitirmiştim o son bölümü, yorumunuzu görünce tekrar aklıma geldi. Her bir karakteri ayrı güzel, ayrı özel diziydi.
|
Yazık
|
Vay anasını dedirten dizi.Gerçekten böyle bir kalite böyle bir senaryo olamaz.İyiki başlamışım.Daha 1. sezondayım
|
Ben en azından başlamanızı tavsiye ederim çünkü bilim kurgu kadar dram yönü de var dizinin. İkili insan ilişkileri, baba-oğul ilişkisi, aile bağları da dizi için önemli. Sadece bilim kurgudan ibaret değil, çok güzel dizi be!
|
Hey gidi be.. Diziler eskiden daha uzundu ama hikaayeleri ve karakterleri benimsetiyordu. Person of interest, spartacus, house md, shameless, bu dizi ve daha nice kaliteli dizi birlikte devam ediyorlardı bir dönem. Şimdi ise politik doğruculuk dışında dizi kalmadı.2005-2015 yılları dizi dünyası için altın yıllardı. O 10 yıl içinde 10'larca efsaneleşmiş dizi vardı. Son 5 yıldır giderek azaldı ve şu an shameless dışında devam eden efsane dizi kalmadı gibi birşey. Yeni gelen diziler ise kullan at traş bıçağı gibi karakterlere ısınamadan diziler bitiyor.
|
İyi de dostum Fringe yarıda bırakmışsın POI yarıda bırakmışsın hadi Asassin'in son oyunlarını salla ama 1 ve 2'yi de bitirmediysen zevkler farklı değil sanki biraz zevksizlik var gibi sanki
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Eylül 2009; 14:08:56 > |
|
|
|
|
|
|
|
|