Şimdi Ara

Fringe gibi diziler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten bilmiyorum Fringe bitince ne yapacağımı. 4. Sezon 19. Bölümdeyim ve çok az kaldı. Ben de de büyük etki yarattı sanki aileymişiz gibi. O olmadan eksik olacakmışım gibi hissediyorum. Hiçbir dizi onun gibi değil.

Ne önerirsiniz? Var mıdır Fringe'e benzeyen ve Fringe kadar saran dizi? Spoiler vermeyelim lütfen bu konuda hassasım hele Fringe konusunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lost,doctor who,game of thrones,black mirror,da vinci's demons,under the dome ...
  • Tek değilmişim ... Fringe bittiği zaman resmen psikolojim bozuldu . Ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi boşlukta gibi hissettim. Meğer ben bu diziye bayyaaaaa alışmışım. Bu dizi bittikten sonra House M.D yi izlemeye başladım ben eğer biraz tıp a ilgin varsa seni bayaa sarar bu house şu an benim izlediğim diziler

Vikings , The Walking Dead , House M.D , Revelution , Game of Thrones , Supernatural
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Tek değilmişim ... Fringe bittiği zaman resmen psikolojim bozuldu . Ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi boşlukta gibi hissettim. Meğer ben bu diziye bayyaaaaa alışmışım. Bu dizi bittikten sonra House M.D yi izlemeye başladım ben eğer biraz tıp a ilgin varsa seni bayaa sarar bu house şu an benim izlediğim diziler

Vikings , The Walking Dead , House M.D , Revelution , Game of Thrones , Supernatural

5.sezon 2. Bölümdeyim,daha bitmeden özledim resmen.

En çok beni etkileyenler arasında bir de intro var. Her duruma göre değişen o muhteşem şarkı ve muhteşem intro. Off of. Tekrar başlasın

• bana en karışık gelen sezon 5. sezon bakalım begenecek misin. dediklerini dene istersen bi hoşuna gidebilir.
  • quote:

bana en karışık gelen sezon 5. sezon bakalım begenecek misin. dediklerini dene istersen bi hoşuna gidebilir.

GOT ve Hause md hariç diğerlerine bakıyorum zaten. Ama Fringe izlerken neredeyse hepsine ara verdim. Bakalım 5. Sezon nasıl. İlk bölümü beğendim.

Keşke bunun gibi bir dizi daha olsa şu dünyada.

Anna Torv'u niye göremiyoruz hiçbir dizide anlamadım

Edit: Bu tip dizilerin olmamasının nedeni Amerika'da prim yapmaması sanırım. Fringe her sezon iptal edilecek deniyormuş resmen.

• ben anna torv u fringe den sonra 1-2 dizidede gördüm diye hatırlıyorum.
  • quote:

ben anna torv u fringe den sonra 1-2 dizidede gördüm diye hatırlıyorum.

İmdb'de yok ama.

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Anna_Torv

The Pasific de rol almış
  • quote:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Anna_Torv

The Pasific de rol almış

Yeni projesi yok. Bir diziye çok bağlanmak da yanlış.

• ehh oda öyle tabi ama onlarda çok iyi dizi yapıyolar biz napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.