Şimdi Ara

Fringe mi Person of Interest mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    diğer cevapları okumadım direk kendi düşündüğümü baştan söyleyim dedim;

FRİNGE; en iyi sezonu 1. ve 2. sezonudur. özellikle de 1. ondan sonra konuyu bir türlü toparlayamadılar. hatta bir çok tutarsızlık da mevcut (kendi içinde). dizi aşağı seyreden bir ivme aldı. ilk başlarda hayranı olduğum ama sonradan beni inanılmaz bir hayal kırıklığına iten dizidir. üzücü...

P.O.İ.: bu dizi ilk başladığında her bölüm için tek hikaye gibi, konusu çok da girift olmayan klasik bir dizi gibiydi. ama her geçen gün daha da iyiye gitti. özellikle hikaye o klasik ve sıradan halinden çıkıp inanılmaz bir olay örgüsüne kavuştu ki burada önemli bir şey söyleyim; bu sonradan yapımış bir şey de değil. zira daha ilk sezon bölümlerindeki bazı göndermeler yeni yeni karşılığını buldu. yani en başından diziyi bu noktaya getirmeyi planlıyorlarmış sanki. ya da duruma göre değiştirmek üzere ilk sezondan başlayarak ucu açık değiştirmeye müsait bir takım ekmek kırıntıları bıraktılar sürekli. her iki durumda da bu bir profosyonellik örneğidir.

bu yazdıklarım hikaye ve olay kurgusu üzerine. bir de oyunculuklar var. Fringe de oyunculuk hiç de iyi sayılmazdı. en başından beri karakterlere ısındığımı söyleyemem (baba oğul hariç) ama P.O.İ. de oyunculuk da üst düzeyde. izlerken onların gerçek birer kişi olduğuna inandırıcı derecede iyi oynuyorlar. belli ki her biri rolü üzerinde alışıyor, okuyup gelmiyor.

mümkünse Fringe'nin ilk iki sezonunu izle bırak ama Person Of İNterestin sıkı takipçisi ol (olacaksın da gör bak)

• Yorum için teşekkürler. Poi ye başladım ve 10 bölüm izledim. Başlarda sıkıcı geldi ama sanki konu yavaş yavaş toparlanıyor. Yeni sezona yetişmeye çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Yorum için teşekkürler. Poi ye başladım ve 10 bölüm izledim. Başlarda sıkıcı geldi ama sanki konu yavaş yavaş toparlanıyor. Yeni sezona yetişmeye çalışıyorum

evet başlarda sıkıcı gelebilir, ama inan sonradan acayip bağlanacaksın, çok merak edeceksin, özellikle son sezon finali çok iyiydi...

• Person Of İnterest sırf açılışı için bile izlenir.
  • Fringe

• pörsın
  • ikisini de izledim ve açık ara fringe derim.
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    Person u seçmek ile en iyisini yapmışsın 3 sezonunu da izledim çok iyi bir dizi.

• 2 sinide izledim fringe bitmiş bir dizi oldupu için fringe başlamanı öneririm sonra poiye başlarsın rahat rahat ama 2 sini neden izleyemiyorsun anlamadım
  • Fringe 2 bölüm izledim çok övmüştü bir arkadaşım ama beklediğim kadar iyi değildi. Senaristler lost ile aynı olduğu için losttaki iş adamı charles widmore'un şirketini diziye uyarlamışlar gibi geldi. Erkenmi karar verdim bilemiyorum.
  • Tartışmaya gerek yok tabiki The X Files
  • POI izlemedim ama Fringe izlemeni kesinlikle öneririm. bazı kısımlar kendi içinde çeliştiği görünse de iyice araştırılıp tekrar izlenirse aslında çelişki olmadığı açıkça görünecektir.
    hemde bitmiş bir dizi olduğundan beklemen gerekmez.

Fringe den sonra birçok dizi izledim fakat onun boşluğunu dolduran olmadı henüz.

POI müsait bir zamanda izlemeyi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.