Şimdi Ara

Fringe mi Person of Interest mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki diziden birine başlamayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?

Edit: Yorumlar için teşekkürler. Person of Interest'e başladım. İlk bölümler biraz sıkıcı daha doğrusu sıradan gibi ama devam edeceğim bakalım ne olacak.

Edit: 2. Sezonu bitirdim ve iyiki başlamışım dediğim bir dizi. İlk bölümlere aldanmamak lazım dizi ilerledikçe esas konular işleniyor. Başlamak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Edit: 3. Sezon da bitti ve gerçekten güzel dizi başladığıma pişman değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline25 -- 10 Ekim 2014; 6:53:33 >

• fringe tamamlanmış, poi devam eden bir dizi. ona göre seçim yap. poi üçüncü sezonla birlikte çok çok kaliteli bir yapım oldu. bence şu anki diziler arasında en iyi üçe girer, kendi türünde en iyisi. fringe de iyidir. ortalamanın üstündedir, meraklandırır. ana konu fringe'de daha derli topludur, poiye göre daha çok önplandadır. poi'nin ilk iki sezonunda her bölümdeki farklı olaylar daha ön plandadır. üçüncü sezonla beraber ana konuya daha çok girerler.. ekran klavyesiyle yazdım tam anlatamamış olabilirim..
  • MinikYas kullanıcısına yanıt
    En iyi 3 abartmışsınız hocam, zevkler farklıdır, "bence" yazarsanız daha şey olabilir, birazdan hönküren çıkabilir hocam o yüzden

Ayrıca bence Person of Interest daha kalitelidir.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Cümlenin başında bence var zaten yahu. :)

Ekleme, bir senedir seyrettiğim çoğu film veya diziden adam akıllı zevk alamıyorum. Çok seyretmekten sanırım artık hepsi birbirine benzer, aynı hikayeler aynı klişeler, konuşmalar vs. Ama poi bölümlerini seyrederken güzel vakit geçirdim, seyrederken sıkılmadım vs.. Bu yüzden öyle yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 2 Eylül 2014; 22:40:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Cümlenin başında bence var zaten yahu. :)

Ekleme, bir senedir seyrettiğim çoğu film veya diziden adam akıllı zevk alamıyorum. Çok seyretmekten sanırım artık hepsi birbirine benzer, aynı hikayeler aynı klişeler, konuşmalar vs. Ama poi bölümlerini seyrederken güzel vakit geçirdim, seyrederken sıkılmadım vs.. Bu yüzden öyle yazdım.

Hocam pardon

Bu arada Boardwalk Empire ve House of Cards'a bakın derim.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Ama kime diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Ama kime diyosun?

Size hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 2 Eylül 2014; 23:20:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PRISON BREAK mi, LOST mu???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Fringe.
  • Person of Interest bence
  • Person of Interest
  • bence kesinlikle fringe finali pek tatmin etmese de bana göre efsane. poi de onun yolunda ilerliyor zaten jj abrams dizileri
  • Kesinlikle Fringe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Person of Interest.

• Fringe
  • Person of Interest bence de

• Person of Interest

• Fringe.

• Person of Interest
  • Person of İnterest efsane olma yolunda ilerliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence POI'ye öncelik ver ama Fringe'ide mutlaka izle :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.