Şimdi Ara

The Testament of Sherlock Holmes ( ANA KONU )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Sherlock Holmes oyunu sizleri 1898 yılındaki Londra sokaklarına efsane dedektifin pabuçlarına sokuyor. Holmes, bu sefer hiç olmadığı kadar büyük bir davanın ortasında. Kendisi büyük bir komplonun içinde ve hırsızlık, dolandırıcılık ve daha nice faili-meçhul suçta izler onu gösterirken, ünlü dedektif de bu sırada Londra halkının güvenini kaybetmeye başlıyor, hatta Doktor Watson'ınkini bile... Holmes ile bu komplo karmaşası içinden çıkabilecek kadar iyi araştırma yeteneklerine sahip misiniz? O zaman sizi The Testament of Sherlock Holmes'a bekliyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-The_Testament_of_Sherlock_Holmes-1774-4.htm

Oyundan resimler ;

The Testament of Sherlock Holmes  ( ANA KONU )  The Testament of Sherlock Holmes  ( ANA KONU )
     The Testament of Sherlock Holmes  ( ANA KONU )  The Testament of Sherlock Holmes  ( ANA KONU )

Hd Videolar ;

Konu başlığını görmeyince ben açayım dedim.Oyunu biraz oynadım gerçektende güzelmiş olmuş özellikle adventure sevenler mutlaka beğenecek.Zaten çoğunuz Sherlock Holmes ismini duymuşsunuzdur inşallah Türkçe yamasıda çıkar. Çünkü ingilizcesi olmayanlar için biraz zor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanlı87 -- 9 Ekim 2012; 3:52:11 >

• 1920*1080 de full ekran olmuyor :(
  • Oyunu mamundadan indirdim 3 bölüm sonra jail bölüme geçerken game.exe hatası deyip çalışmayı durdurdu diyor araştırdım bir çok kişide bu sorun var bakalım yeni kürek çıkacakmı.
  • yeni kürek cıkar ama bu full ekran sorununu nasıl helledecekler bılmıyorum...
  • Adventure değil mi arkadaşlar bu oyunun türü? Frp oyuncusunu sarmaz bu tip oyunlar...
  • Beni sarmadıgı ıcın 15 dakıka oynadım gerı sıldım :))
  • Adventure sevenler için çok güzel bir oyun.Benim ingilizcem çok zayıf ama yine zevkli geldi, bu jail bölümde oyunun hata vermesi ve hala sonuç çıkmaması gerçekten kötü oldu devamlı bakıyorum yeni kürek çıkar mı diye ama hala zkidrowdan ses yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun sırf 1898 Londrada geçiyor diye bile oynanır bence ama tabi klasik laf zevkler ve renkler tartışılamaz :)
  • Open room
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Open room

Oyun dunyasına yenı bır sey kattın dostum. Kutlarım
  • L.A Noire gibi mi beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

L.A Noire gibi mi beyler?

yok daha çok syberia tarzı. yada monkey island ya da grim fandango. umarım birinden birini biliyorsundur
  • Adventure oyunları çok denedim de bir türlü beceremedim. Elde büyüteç ekranda bişeyler arayıp durmak, mouse'u sürekli dolaştırıp durmak biraz deli işi geliyor, sevenlere saygım var tabii, hepimiz deliyiz aslında bir yerde. Bunu da canım çekiyor ama sıkılacağım kesin oynamaya çalışınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

yok daha çok syberia tarzı. yada monkey island ya da grim fandango. umarım birinden birini biliyorsundur

Ahhh Syberia neydi ya? 2 oyununuda büyük hayranlıkla oynayıp bitirdim. Hatta adventure oyunlarına olan sevgimi başlatan oyundu kendisi. İnşallah Sherlock'la pekiştireceğiz

• Update çıktı sorun düzeldi bende :)
  • hobaaaaa oyun 6GB mı ne, bir adventure oyun için hayli büyük. sinematik filan mı var bol bol yoksa tamamen 3d render mı?
  • quote:

Evet ama onun kadar basit değil çok sayıda puzzle var ama takılınca geçme seçeneğide var.

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

hobaaaaa oyun 6GB mı ne, bir adventure oyun için hayli büyük. sinematik filan mı var bol bol yoksa tamamen 3d render mı?

Sinematik oldukça az ama full hd ve 10 gb alan istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 12 Ekim 2012; 9:59:13 >
  • Diğer adventure oyunlarıyla karıştırmayın la noire tarzı tabi onun gibi bir oyun değil ama adventure sevenlerin kesin hoşuna gidecektir.
  • oyunda açılış videosundan sonra oyun donuyor yok mudur bunun bir çözümü?

ya da elinde oyunun ilk bölümünden sonrası için save dosyası varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim hiç bir yerde bulamadım
  • Bana serial numarası verebilir misiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.