Şimdi Ara

The Testament of Sherlock Holmes ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunçevirden takip ediyorum bende ama böyle bir yama şimdilik yapmıyorlar ama kesinlikle gerekli.
  • Güzel resimler eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Adventure oyunları çok denedim de bir türlü beceremedim. Elde büyüteç ekranda bişeyler arayıp durmak, mouse'u sürekli dolaştırıp durmak biraz deli işi geliyor, sevenlere saygım var tabii, hepimiz deliyiz aslında bir yerde. Bunu da canım çekiyor ama sıkılacağım kesin oynamaya çalışınca.

Benim de böyle canım çekip indiriyorum bir sürü adventure sonra biraz oynayıp siliyorum.Bu da kenarda duruyor daha deneyemedim.
  • Merhaba arkadaşlar,

The Testament of Sherlock Holmes resmi yerelleştirme projesinde geldiğimiz nokta hakkında bilgi vermek istedik. Şuan dosyaların büyük kısmı, yapımcı firmaya iletilmiştir. İlk test işlemini kendileri sağlayacaklardır. Yaklaşık %80'lik bir bölümünün tamamlandığını söyleyebiliriz. Gelişmeler oldukça tekrardan bilgi veriyor olacağız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

Merhaba arkadaşlar,

The Testament of Sherlock Holmes resmi yerelleştirme projesinde geldiğimiz nokta hakkında bilgi vermek istedik. Şuan dosyaların büyük kısmı, yapımcı firmaya iletilmiştir. İlk test işlemini kendileri sağlayacaklardır. Yaklaşık %80'lik bir bölümünün tamamlandığını söyleyebiliriz. Gelişmeler oldukça tekrardan bilgi veriyor olacağız !

• The Testament Of Sherlock Holmes'in çeviri işlemi tamamlandı!

Yaklaşık 4 aydır azimle sürdürdüğümüz çeviri işlemi nihayet bitti. Bugün dosyaları oyunun yapımcısı Frogwares'e ilettik. Haliyle bu aşamadan sonrası Frogwares'e aittir. Oyunun yerelleştirmesi genel bir test aşamasının ardından, Steam üzerinden bir güncelleme ile yayımlanacaktır.
  • quote:

The Testament Of Sherlock Holmes'in çeviri işlemi tamamlandı!

Yaklaşık 4 aydır azimle sürdürdüğümüz çeviri işlemi nihayet bitti. Bugün dosyaları oyunun yapımcısı Frogwares'e ilettik. Haliyle bu aşamadan sonrası Frogwares'e aittir. Oyunun yerelleştirmesi genel bir test aşamasının ardından, Steam üzerinden bir güncelleme ile yayımlanacaktır.

yama geldimi hocam bu arada teşekkürler darısı Van Helsing için.
  • Oyundan yeni haberdar oluyorum, biraz geç oldu ama oynamaya değicek bir oyun gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLakiss

quote:

The Testament Of Sherlock Holmes'in çeviri işlemi tamamlandı!

yama geldimi hocam bu arada teşekkürler darısı Van Helsing için.

Şuan test aşamasına geçildi. Tamamen yayınlandığı zaman Steam'de bir güncelleme ile beraber yayınlanacak. Ayrıca burada da belirtiriz mutlaka :)

• Steam üzerinde oyuna sağ tıklayıp Özellikler diyerek Dil sekmesine geldiğimde Türkçe'yi görebiliyorum şu an. Oyunu kurmadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

Steam üzerinde oyuna sağ tıklayıp Özellikler diyerek Dil sekmesine geldiğimde Türkçe'yi görebiliyorum şu an. Oyunu kurmadım henüz.

Türkçe seçeneği sadece isim olarak yer almaktadır. Henüz oyuna Steam'de Türkçe dili eklenmemiştir. "Türkçe" seçeneğini şuan seçerseniz maalesef oyunu başlatamazsınız. Tamamen yayınlandığı zaman ayrıca bilgi veriyor olacağız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

Steam üzerinde oyuna sağ tıklayıp Özellikler diyerek Dil sekmesine geldiğimde Türkçe'yi görebiliyorum şu an. Oyunu kurmadım henüz.

Türkçe seçeneği sadece isim olarak yer almaktadır. Henüz oyuna Steam'de Türkçe dili eklenmemiştir. "Türkçe" seçeneğini şuan seçerseniz maalesef oyunu başlatamazsınız. Tamamen yayınlandığı zaman ayrıca bilgi veriyor olacağız.

Ne zaman Ne zaman ?

Hem bu oyun hem Van Helsing indirilmiş şekilde bekliyorum. Türkçe başlayacağım.
  • DeLakiss kullanıcısına yanıt
    Çevirisini bitirdik, şuan oyunu test ediyoruz oyun içinde. Belirli bir tarih vermem ve o tarihte çıkmaması neticesinde hem sizin gibi oyunseverleri üzer, hem bizi üzer hem de yapımcı firmaya haksızlık olur. Biz Nisan ayının sonlarına doğru çıkmasını umut ediyoruz ancak net bir tarih vermemiz doğru olmaz. Fakat şunu da son olarak ekleyeyim : Projemiz bittiğinde oyunun steam satış sayfası da Türkçe olacak :) Sayfanın çevirisini de dün itibariyle tamamladık. Oyunun Türkçe ismi de şu şekilde belirlendi

" Vasiyetname-i Sherlock Holmes "

The Testament of Sherlock Holmes  ( ANA KONU )

• Oyunun Başarımları da türkçe. Bende bekliyorum Türkçeyi. Çıksın kurup oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çevirisini bitirdik, şuan oyunu test ediyoruz oyun içinde. Belirli bir tarih vermem ve o tarihte çıkmaması neticesinde hem sizin gibi oyunseverleri üzer, hem bizi üzer hem de yapımcı firmaya haksızlık olur. Biz Nisan ayının sonlarına doğru çıkmasını umut ediyoruz ancak net bir tarih vermemiz doğru olmaz. Fakat şunu da son olarak ekleyeyim : Projemiz bittiğinde oyunun steam satış sayfası da Türkçe olacak :) Sayfanın çevirisini de dün itibariyle tamamladık. Oyunun Türkçe ismi de şu şekilde belirlendi

Vallaha Steam açtığımda güncelleme bekliyorum :)

Ama hep Dota 2 güncelleniyor.

Seviyorum sizleri.

Van Helsing 2 de MAyıs'a yetişirmi?

• quote:

quote:

Seviyorum sizleri.

Van Helsing 2'yi biz yetiştirmeye çalışacağız ama ne var ki herşey bizim hızımıza bağlı değil. Henüz ilk oyunun Steam güncellemesi yayınlanmadı. Bu nedenle ilk oyun yayınlanmadan maalesef ikinci oyun yayınlanamayacak gibi görünüyor. Ancak her ne şekilde olursa olsun biz ilk iki oyun için anlaşmaya "kesinlikle" vardık :)

• quote:

quote:

quote:

Seviyorum sizleri.

Van Helsing 2'yi biz yetiştirmeye çalışacağız ama ne var ki herşey bizim hızımıza bağlı değil. Henüz ilk oyunun Steam güncellemesi yayınlanmadı. Bu nedenle ilk oyun yayınlanmadan maalesef ikinci oyun yayınlanamayacak gibi görünüyor. Ancak her ne şekilde olursa olsun biz ilk iki oyun için anlaşmaya "kesinlikle" vardık :)

Bunu duymak güzeldi:)

• Van Helsing olsun bu olsun kurulu Steamden yama bekliyorum yeminle oyunlara daha dokunmadım.

Kardeşlerim kolay gelsin. The Witcher'ı çeviren 5-6 arkadaş çok sağlam İnşallah sizle olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.