Van Helsing olsun bu olsun kurulu Steamden yama bekliyorum yeminle oyunlara daha dokunmadım.
Kardeşlerim kolay gelsin. The Witcher'ı çeviren 5-6 arkadaş çok sağlam İnşallah sizle olurlar.
Biz her türlü girişime açığız. Görüşürüz, konuşuruz... Anlaşırsak neden olmasın? :)
Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle The Testament of Sherlock Holmes projemizin dosyalarını yapımcı firma olan Frogwares'a ulaştırdık. Geriye sadece güncellemeyi beklemek kaldı. Hepimiz için hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR
Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle The Testament of Sherlock Holmes projemizin dosyalarını yapımcı firma olan Frogwares'a ulaştırdık. Geriye sadece güncellemeyi beklemek kaldı. Hepimiz için hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Oyun bende siyah ekranda kalıyor, uzun süre bekledikten sonra game.exe hatası verip kapanıyor. Sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olabilecek var mı ? Win8 1920x1080p.
HOCAM MULTI 12 SINI INDIRDIM BU OYUNUN BEN SES GELIYOR TR ALTYAZI GORUNUYOR AMA KONUSMA SESI YOK COZUMU BILEN ARK VARMI KAC GUNDUR UĞRASIYORUM YAPAMADIM ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme