Şimdi Ara

frisby 450 w psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim bi sorum olscak.fisby ın 450 wlık psu u sunu almak istiyorum denizli teknolojix de 42 ytl maddi yetersizlikten dolayı bunu almak zorundayım forumda kullanan yada bilen biri varsa bilgilendirirse sevirim..
    yada 65 70 ytl arası kaliteli 450 w lık bir psu satan yada mardada olabilir

kasadaki sistem

msı anakart
    intel p4 işlemci
    256 mb geforce ekran kartı
    40 gb ıde harddisk samsung
    2 adet oem ddr ram 256*2
    1cd rom 1 cd rw
    2 adet led fan
    disket sürücü

bunn yanında 6 7 tane led var ve psu ya güvenemedigim için alamadıgım 2 tane neon

bu arada neonları oto modifiyecisinden alıcam boyu 30 cm 12 w ta çalışıyo 2 li 25 ytl sizce iyimi

kusura bakmayın biraz uzun oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcmoddigclub -- 13 Nisan 2007; 9:50:23 >

• buda kasadan bi resim
    http://img248.imageshack.us/img248/7093/dsc03559ra4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcmoddigclub -- 13 Nisan 2007; 9:53:12 >
  • kardeş frisby bi 450 psu üzerinde yazan degeri vermezz daha dogrusu 450 waat 42 ytl deyill 70 ytl ye sıfır fsp 400 ytl yada 380 waat coolermaster alırsın frisby almasakın derim uzakdurr teneke oo psu korumalrı bile yoktur onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 13 Nisan 2007; 13:38:57 >
  • sistem çalışır ama ne kadar stabil olacağı tartışılır. Testi bırakın o powerın adı bile geçmiyor. İkinci ele yada 100 ytl sınrında gezen powerlara bakmaya çalışın.
  • Walla ben de sürüyle parça var

3 Adet Neon
    3 Adet egzos(2si ledli)+ 1 adet işlemci fanı
    1 Adet Işıklı IDE Kablosu
    40 GB Samsung HDD
    Celeron 2.66@3.60 Overlock
    Samsung DVD-RW

+ 2'li UV neonumda yakında kasaya monte edilecek.

Sonuç olarak bunları kaldırıyor. Ve beni hiç üzmedi. Ayrıca içindeki fan çok sessiz sanki çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 13 Nisan 2007; 18:32:09 >
  • İmzamdaki sistem frisby 450 w psu ile rahatlıkla ve stabil çalışıyor. Üstelik full oc li olarak yanlız 500 Watt olanlarda alttan sessiz fan var. Bence 500 waat olanları alınabilir.

Birde bunlarda ısıya göre otomatik fan ayarı var ve çoksessiz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 18 Nisan 2007; 0:05:49 >
  • hiç bişeyin kalitesi fiyatına bakılarak belirlenmez kullanışına ve saglamlıgına bakılarak kaliteli olup olmadıgı anlaşılır.

şu ana kadar frisby ı kullanan iki kişi (hasok ve caner) gayet memnunlar. bende almaya karar verdim sağolun tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atcmoddigclub

hiç bişeyin kalitesi fiyatına bakılarak belirlenmez kullanışına ve saglamlıgına bakılarak kaliteli olup olmadıgı anlaşılır.

şu ana kadar frisby ı kullanan iki kişi (hasok ve caner) gayet memnunlar. bende almaya karar verdim sağolun tşk

emniyet kemeri takmayıp da bundan önce kaza yapan 3 kişi hayatta kaldı.
    Bende takmıyım nasıl olsa bişi olmaz dersin sonra

o yüzden kaliteli markalara yönelmek gerekir. Özellikle de bütün sistemini emanet edeceğin birşeye
  • valla bence kesinlikle alma kullanmadım ama kullanmakta istemem..o paraya çok daha kaliteli alabilirsin formun ikinci el kısmında....
  • Son bi ekleme; bütün kabloları ayrık olduğu için kasa içinde çok güzel gizlenebiliyor psunun kabloları

frisby 450 w psu
  • bende enermax 485 watt var ne taksam kaldırıyor valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

bende enermax 485 watt var ne taksam kaldırıyor valla

fiyat ne kadar bi int sitesi fan yok mu
  • bu kdr milletin bir bildiği varki gidip cooler master, tagan, enermax, asus gibi psulara 50-250 $ arası para veriyorlar, peki bu psuları paraları çok olduğu için mi alıyorlar -hayır, psu nun pc üzerinde çok büyük etkisi vardır en basit örneği kalitesiz bir psuda voltaj dalgalanması olur hdd ye bad sector yaptırır, Allah korusun patlar anakart elinde kalır, patladıktan sonra gidip kaliteli bir psu alırsın, maddi imkansızlıktan dolayı frisby alabilirim demişsin olabilir bende gidip bugün bir tagan almam param olsa bile ben şahsen forumdan sıfır kullanılmamış asus 400w psu yu 25 ytl ye aldım full kutusunuda ve daha önceki kullandığım maxima ve everest psuların ikisinin toplam ağırlığından daha ağır bir psu (gr bakımından) sana da tavsiyem 2.el kaliteli bir psu almak. kolay gelsin
  • ToffieBoi ve LONELY UNDERGRAD 'a katılıyorum. Ayrıca emniyet kemeri örneğide çok yerinde olmuş. Başka diyecek birşey kalmıyor. 2 hatta 3 firsby takılsa bir tagan etmez teker teker su kaynatırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.