Tavsiye için teşekkürler en fazla 100 liralık bir ürün arıyorum.
her bakımdan ideal bir ürün.
Selamlar
Linkte verdiğiniz Felix Fritöz için Yapılan yorumlarda en uygun olanını ekleyeyşm HB den alıntı
1.fiyatı fazla değil 2.yıkanabilir parçaları var 3.dış yüzeyi plastik değil ve zamanında temizlikle yağlar yapışkan halini almıyor 4.Talimatlara uyulursa kızartma yağı çok çekmiyor.. Ürünün eksileri: 1.Kalabalık bir aile için yeterli değil,4 kişilik bir aile için 3,4 sefer kızartma yapıyorsunuz,beklemek zor oluyor.Kızartma sepetinin yarıdan fazlasının doldurulmaması öneriliyor.Bu da bir seferde 1 kişilik porsiyon çıkmasına sebep oluyor.Kimisi için eksi olmayabilir ama bizim aile için eksi.. 2.Yağ çok çabuk ısınmıyor 3. 5,6 kullanımlık filtresi var içinde,bayilerden bulunabiliyor ama kutusunda 1 yedek olması hoş olurdu diye düşünüyorum.
Bende ekleme yapayım Bence kızartma haznesi 1 kğ olanları tercih etmeye (yağ değil kızartma haznesi) Yıkanan parçaların çok olması önemli
Ayrıca. Tefal Actifry tavsiyelerine kesinlikle katılmıyorum. Gereksiz bir ürün Kandırmaca (Bence!!!) Fritözün işlevine ters 1 Kaşık yağ kullanması önemli değil içindeki pişen malzemenin ne kadar tağ çektiği önemli !!! Normal fritözde daha az yağlı kalıyor pişen Gıda. Actifryla pişen bir patates kızartması yerseniz almak istemezsiniz. Ve 40-50 Dakikada patatesin pişmesini bekleyip kızartma tadı alamamak hoşunuza gider ise afiyet olsun
firitözü kullanmasanız daha iyi. zeytin yağı hariç bütünyağlar kızartma sıcaklığında kanserojen özellik kazanıyor.1 kere dahi kullansanız böyle. zeytinyağıda kızartma sırasında içindeki zeytin kalıntıları yüzünden yanıp duman çıkarıyor. patatesi en uygun pişirme şekli hazır dilimyicilerle dilimleyip fırınlayarak pişirmek. tadı patates kızartmasına biraz benziyor.