Şimdi Ara

Fritöz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alttaki ürünü almayı düşünüyorum, ürün hakkında bilgisi olan ya da benzer bir ürün tavsiye edebilecek kimse var mı?
    http://www.hepsiburada.com/felix-fl-269-cipsy-fritoz/ProductDetails.aspx?productId=mtfl269&categoryId=22017



  • Tavsiye için teşekkürler en fazla 100 liralık bir ürün arıyorum.
  • her bakımdan ideal bir ürün.

     Fritöz tavsiyesi
  • Selamlar

    Linkte verdiğiniz Felix Fritöz için Yapılan yorumlarda en uygun olanını ekleyeyşm HB den alıntı

    1.fiyatı fazla değil
    2.yıkanabilir parçaları var
    3.dış yüzeyi plastik değil ve zamanında temizlikle yağlar yapışkan halini almıyor
    4.Talimatlara uyulursa kızartma yağı çok çekmiyor..
    Ürünün eksileri:
    1.Kalabalık bir aile için yeterli değil,4 kişilik bir aile için 3,4 sefer kızartma yapıyorsunuz,beklemek zor oluyor.Kızartma sepetinin yarıdan fazlasının doldurulmaması öneriliyor.Bu da bir seferde 1 kişilik porsiyon çıkmasına sebep oluyor.Kimisi için eksi olmayabilir ama bizim aile için eksi..
    2.Yağ çok çabuk ısınmıyor
    3. 5,6 kullanımlık filtresi var içinde,bayilerden bulunabiliyor ama kutusunda 1 yedek olması hoş olurdu diye düşünüyorum.


    Bende ekleme yapayım Bence kızartma haznesi 1 kğ olanları tercih etmeye (yağ değil kızartma haznesi)
    Yıkanan parçaların çok olması önemli

    Ayrıca. Tefal Actifry tavsiyelerine kesinlikle katılmıyorum. Gereksiz bir ürün Kandırmaca (Bence!!!) Fritözün işlevine ters
    1 Kaşık yağ kullanması önemli değil içindeki pişen malzemenin ne kadar tağ çektiği önemli !!! Normal fritözde daha az yağlı kalıyor pişen Gıda.
    Actifryla pişen bir patates kızartması yerseniz almak istemezsiniz. Ve 40-50 Dakikada patatesin pişmesini bekleyip kızartma tadı alamamak hoşunuza gider ise afiyet olsun




  • firitözü kullanmasanız daha iyi. zeytin yağı hariç bütünyağlar kızartma sıcaklığında kanserojen özellik kazanıyor.1 kere dahi kullansanız böyle. zeytinyağıda kızartma sırasında içindeki zeytin kalıntıları yüzünden yanıp duman çıkarıyor. patatesi en uygun pişirme şekli hazır dilimyicilerle dilimleyip fırınlayarak pişirmek. tadı patates kızartmasına biraz benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    BLENDER TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.