Şimdi Ara

Fritöz Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Dışarıda burger king gibi yerlerde yediğimiz kalitede patates kızartması yemek istiyorum Fritöz tavsiyelerinize ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Selamlar. Dışarıda burger king gibi yerlerde yediğimiz kalitede patates kızartması yemek istiyorum Fritöz tavsiyelerinize ihtiyacım var

Naçizane tavsiyem fritöze hic bulasmamaniz. Ben patates kizartmasini çok severim, sirf bu yüzden 1kasik yagla patates kizartiyor diye, tefal ya da philips'in actifry ya da airfry denen kocaman aletlerinden alip masrafa girecektim neredeyse, üstelik aleti mutfakta koyacak yer sikintisi olacakti. Bildigimiz normal firinda 1 gram bile yag koymadan asagidaki tarifle yapiyorum, süper oluyor. Dondurulmus patates biraz daha pahali tabi ama bimde sokta kampanya olunca alip buzluga atiyorum. Hemde daha kolay, kokusu yok, hem de daha saglikli.

Parmak patates: Fırın tepsisinin üzerine pişirme işlemi için satılan yağlı kağıdı koyun, üzerine hazır patatesi (dondurulmuş) boca edin. Tuz ve istediğiniz baharat(kekik ve biraz karabiber) karışımını serpin. 180 C -200 C ısıda 20-25 dk içerisinde kızarmış (aslında sıcaktan pişmiş-kavrulmuş) patatesinizi afiyetle yiyin..
    Elma dilim patates: Firini 1-2 dakika 200 derecede isitin. Tepsinin uzerine yagli kagidi yerlestirin. Elma dilim patatesleri tepsiye yayin. Kekik ve karabiber dökün. 200 derecede 25 dk pisirin. Pisirme süresinin yarisinda patatesleri ceviriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 16 Mart 2014; 13:40:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Selamlar. Dışarıda burger king gibi yerlerde yediğimiz kalitede patates kızartması yemek istiyorum Fritöz tavsiyelerinize ihtiyacım var

Naçizane tavsiyem fritöze hic bulasmamaniz. Ben patates kizartmasini çok severim, sirf bu yüzden 1kasik yagla patates kizartiyor diye, tefal ya da philips'in actifry ya da airfry denen kocaman aletlerinden alip masrafa girecektim neredeyse, üstelik aleti mutfakta koyacak yer sikintisi olacakti. Bildigimiz normal firinda 1 gram bile yag koymadan asagidaki tarifle yapiyorum, süper oluyor. Dondurulmus patates biraz daha pahali tabi ama bimde sokta kampanya olunca alip buzluga atiyorum. Hemde daha kolay, kokusu yok, hem de daha saglikli.

Parmak patates: Fırın tepsisinin üzerine pişirme işlemi için satılan yağlı kağıdı koyun, üzerine hazır patatesi (dondurulmuş) boca edin. Tuz ve istediğiniz baharat(kekik ve biraz karabiber) karışımını serpin. 180 C -200 C ısıda 20-25 dk içerisinde kızarmış (aslında sıcaktan pişmiş-kavrulmuş) patatesinizi afiyetle yiyin..
    Elma dilim patates: Firini 1-2 dakika 200 derecede isitin. Tepsinin uzerine yagli kagidi yerlestirin. Elma dilim patatesleri tepsiye yayin. Kekik ve karabiber dökün. 200 derecede 25 dk pisirin. Pisirme süresinin yarisinda patatesleri ceviriniz.

Denemeye değer görünüyor. Aslında mikrodalga fırın ile de denenebilir gibi...

• smartcard kullanıcısına yanıt
    Valla ben anneme aldım Fakirin bir modelini aldım fiyatta 89 TL idi cazip geldi, gayette güzel bir ürünmüş, arkadaşın bahsettiği 1 kaşık yağ ile yapılan modellerden uzak durdum yağın tadı bir başka oluyor

http://www.ucuzalayim.com/fakir-gala-1-5lt-paslanmaz-celik-fritoz-tr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooPuS_t -- 3 Nisan 2014; 15:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LooPuS_t

Valla ben anneme aldım Fakirin bir modelini aldım fiyatta 89 TL idi cazip geldi, gayette güzel bir ürünmüş, arkadaşın bahsettiği 1 kaşık yağ ile yapılan modellerden uzak durdum yağın tadı bir başka oluyor

http://www.ucuzalayim.com/fakir-gala-1-5-lt-paslanmaz-celik-fritoz.html

Linkini verdiğin site güvenilir mi?

• smartcard kullanıcısına yanıt
    Ben kredi kartıyla aldım problem yok Güvenlik noktasında zaten Rapid SSL kullanılıyor hı yok kardeşim güvenmem diyorsan kapıda hizmetide sunuyor
  • Ben de fritöz arayışına girdikten sonra ülkemizde satılan modellerin çoğunu inceleme fırsatı buldum. Tefal, Philips, Arzum, Fakir; bu modellerin nedense hiçbiri içime sinmedi, Tefal ve Philips modelleri aşırı derecede büyük, yer konusunda çok sıkıntı yaşatır. Arzum ve Fakirin ise malzeme kalitesi hoşuma gitmediğinden yurtdışından araştırmaya başladım. Breville'in easy clean deep fryer modeline denk geldim. Youtubeda videoları da mevcut ve kullanıcı yorumları gayet olumlu. Boyut açısından da tam istediğim gibi. Ürünün linki burada.

http://www.amazon.co.uk/Breville-Easy-Clean-Fryer-White/dp/B00J21XKBY/ref=cm_cr_pr_product_top

Aldıktan sonra görüşlerimi bildiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tava Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    BLENDER TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kızartmayı balkonda elektrikli ocakta yapıyorum gazlı ocaktan daha güzel oluyor. Yağ kaç derece oluyor bilmiyorum ama gayet güzel kızarıyor, bir nevi fritöz gibi :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.