quote:Orijinalden alıntı: TruuChainztek sen olmadın herkez olduserver bakıma alındı birazdan gelir yine
quote:Orijinalden alıntı: treasure15COMMENDER KARUSMUSUN ARKDASIM ADIN NEY???karusum altta yazıo herseyım
quote:Orijinalden alıntı: xxCommanderxxkarusum altta yazıo herseyımAlıntıları Göster yeşil ışık yanmadıgı zamn bilin ki server lar bakımda
quote:Orijinalden alıntı: treasure15COMMENDER KARUSMUSUN ARKDASIM ADIN NEY???karusum imzamda yazıo nicklerim sen nesin
quote:Orijinalden alıntı: treasure15aga pekı mpking07 veya mpking007 yi gordunmuuulan guduuq seni ara sıra görüyom oyunda gördükcede gülmekten yere yatıom (nike bakarak)
quote:Orijinalden alıntı: treasure15SAPOINA AKDAR KARUSUM ama uruk tronlarda benı aksmıolasr:(bende yeşil gözüklüyor ama oyuna girmiyor.??nick ayzarken hata veriyor
quote:Orijinalden alıntı: treasure15SAPOINA AKDAR KARUSUM ama uruk tronlarda benı aksmıolasr:(bnde Humanım ID Ilikemynova
quote:Orijinalden alıntı: mbkurtbnde Humanım ID Ilikemynova Alıntıları Göster bende indircem ama adsl kotalı asıom bişi indirdimmi oyunda lag fln varmı fazla myko gibi deildir inş deilse bende geliomm
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster bende karus.D4RKW4RR1OR. BENDE DC YEDİM FAKAT SUAN OYUN ACIK.AMA BEN YİNE GİREMİOM SORUN CIKIYO.THID ID DOES NOT EXİTS GİBİ BİŞİ YAZIYO DELİ OLACAM
quote:Orijinalden alıntı: FrEsTaYLebende karus.D4RKW4RR1OR. BENDE DC YEDİM FAKAT SUAN OYUN ACIK.AMA BEN YİNE GİREMİOM SORUN CIKIYO.THID ID DOES NOT EXİTS GİBİ BİŞİ YAZIYO DELİ OLACAMAlıntıları Göster trojka o zaman japko myko enden burda veriliyor kendine ait forumları verken
quote:Orijinalden alıntı: TruuChainztrojka o zaman japko myko enden burda veriliyor kendine ait forumları verkenAlıntıları Göster User does not exist diyor ID mi yazınca offf ya tam alışmıştım oyuna tam da zevklenmişti
aga az once eszlantın trole yakın alalknında bi lard orc kestık 50wll oldum :D f31dewilide onceden goredumu sımdı hatırlıom:D
quote:Orijinalden alıntı: treasure15aga az once eszlantın trole yakın alalknında bi lard orc kestık 50wll oldum :D f31dewilide onceden goredumu sımdı hatırlıom:Dbaşlığı yanlış bölüme açmışsın dc bölümüne lütfen
quote:Orijinalden alıntı: ugur9203User does not exist diyor ID mi yazınca offf ya tam alışmıştım oyuna tam da zevklenmişti Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ugur9203 User does not exist diyor ID mi yazınca offf ya tam alışmıştım oyuna tam da zevklenmişti AYNEN TAM +8 RAPTOR BASMISTIM
quote:Orijinalden alıntı: FrEsTaYLequote:Orjinalden alıntı: ugur9203 User does not exist diyor ID mi yazınca offf ya tam alışmıştım oyuna tam da zevklenmişti AYNEN TAM +8 RAPTOR BASMISTIMAlıntıları Göster dun aksamda 3 tane +8 raptor ve 1 tane +10 wizard satff bastım raptorların damagelerı fıree lıghtıng posıon