arkadaşlar ben çarımı sattım şu an çarım yok kasması zor geliyor acaba bana frko yu anlatırmısınız lwl kasmak kolaymı item bulmak kolaymı bana tavsiye ediyormusunuz ?
quote:
Orjinalden alıntı: RazenCaptan
arkadaşlar ben çarımı sattım şu an çarım yok kasması zor geliyor acaba bana frko yu anlatırmısınız lwl kasmak kolaymı item bulmak kolaymı bana tavsiye ediyormusunuz ?
bende char açabilsem oynayacam da char açılan sayfa açılmıor
supewr bısı frko bugun 2 tane amulet of godness ı bastım bırı +7 oldu dıgerı gecerken yandı 10 tane +5 raptor yarımsatten az bır surede derudan tek basıma kesebılıyorum lvl 51 le 3 tane +7 1 tane +8 yaptım raptorları 48den 51 yaptım 2m ex kaldıı gırcem bırazdan cok az bır surede
item çok kolay exp de kolay mageler çokk çokk hızlı lvl kasıyolar
En ii ve en hızlı mageler kasıo iddaya giren vrasa gelsin :d kolasına D:D::D:D
arkdaslar frienz ko diger private serverlara gore daha zor item ve ex kasılan bır yer ozellıkle ksye karsı cok duayrlı gmler var ve affederısınız benım gıbı magelere kufreden bişe yapramayn warrıorlar var onun ıcın tavsıye etmıom ve ustelık en kotusu ASAS bug olması item lerın en iyilerı deilde en iyi .lerı npcde yer almakta ve +7e bıle BUS lan basılıo bence hamachi kurum maviko veya liefko kasın!
33 alanıyla lard orc kesioz ama uruk hai tipi var larorclarda Deru ve paramun kesiorum tek derudan bleessed amulet raptor ve swordb breaker fln çıkıo bide golden ring var
mbkurt arkdasım ks yapma :D bu LAFLARI DUYMAK NRESI IYI A.Q HRKES NOVA ACMIS BEN ASKAMIOM AMK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme