Şimdi Ara

FrodoBaggins , Archer [Euko] [Part 3] / Yeni , 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu böyle videolar yapmayı. aradan 9-10 ay geçti , ve ben bu surede Archer playerliğimi daha çok geliştirdim ve sizin karşınıza bu şekilde çıktım Neyse lafı daha fazla uzatmadan videoya geçin .

http://www.youtube.com/watch?v=RLB2HD1cLtA

İYİ SEYİRLER DİLERİM / VİDEO HAKKINDA HERKESİN YORUMUNU , FİKRİNİ BEKLİYORUM.

• Sunlari mobil için ayarla artík.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

Sunlari mobil için ayarla artík.

mobilde izlenebilmesi için ne yapmam gerekli ?
  • ben begendım kardesım :) emege saygı.
  • güzel video. pvp videoların bunun kdr zevkli gelmiyor(bana göre). sürekli euko takıl sen :) devamını bekliyoruz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar :) Evet bundan sonra eukoda takılıyorum ve sık sık karşılaşıcamızı umuyorum :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Bilmiyorum '' İçerik Sahibi '' mobil için ayarlamamış diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ya şöyle bi sorun var , ve benim dikkatimi çekti . Benim yüklediğim çoğu videoda '' videonuz şu ülkelerde engellendi ''yazısı var. mesela şu şarkıdan dolayı amerikada i almanyada vb. ( Mobilden izlenmeme nedenide bundan dolayı ) çünki 1-2 tane bazı ülkelerde engellenmeyen videolarım var onları mobilden izleyebiliyorum. ama engelleme olan videolar izlenmiyor mobilden. :) sanırsam bununla alakalı yani benim yapabileceğim birşey yok ne yazıkki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 6 Mayıs 2013; 16:15:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya şöyle bi sorun var , ve benim dikkatimi çekti . Benim yüklediğim çoğu videoda '' videonuz şu ülkelerde engellendi ''yazısı var. mesela şu şarkıdan dolayı amerikada i almanyada vb. ( Mobilden izlenmeme nedenide bundan dolayı ) çünki 1-2 tane bazı ülkelerde engellenmeyen videolarım var onları mobilden izleyebiliyorum. ama engelleme olan videolar izlenmiyor mobilden. :) sanırsam bununla alakalı yani benim yapabileceğim birşey yok ne yazıkki :(

Ílginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoca şuna artık my have items yazma My items de geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

hoca şuna artık my have items yazma My items de geç

aynı şey kardeşim . Benim deme şeklim sahip olduğum itemler. senin deme şeklin itemlerim :) Fark etmez yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 7 Mayıs 2013; 5:56:00 >
  • My have items sahip olduğum itemler değil.
    Benim sahip itemler anlamına geliyor oda çok saçma bir cümle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

My have items sahip olduğum itemler değil.
    Benim sahip itemler anlamına geliyor oda çok saçma bir cümle oluyor.

Have kelimesi sahip demek değildir. '' Owner '' kelimesi SAHİP demektir. '' Have ''kelimesi ise SAHİP OLMAK demektir.

Tabiki yazış şeklimin türkçe kelime hizasında çevirirsek şöyle birşey çıkar .

My - Have - İtems
    Benim - Sahip olmak - Maddeler

Ama tabiki İNGİLİZCE dilinde TÜRKÇE deki gibi öyle anlama çıkmaz yani . Sahip olduğum maddeler. anlamındadır şuan yazdığım cümle :)

Ben bu videoyu yabancı forumlardada paylaştım ingilizcesi bol olan yerlerde. Hiçbir sorun olmamışken , burada neden böyle bir sorun yaşandı anlamışda değilim :)

( TABİ KLASİK TÜRK İNSANIMIZ , TEBRİK ETMEK YERİNE EN UFAK BİR HATADAN O KİŞİYİ REZİL ETME ÇABASI OLDUĞU İÇİN )

Kusura bakmayın ama ''TÜRK'' olduğum için utanıyorum...

• Uzun zaman oldu görüşmeyeli, geçen günlerde aklıma geldin, bi' bakayım dedim yeni video var mı diye de, yoktu. O kadar temiz kalpliyim ki bir hafta geçmeden video geldi. Çok güzel archer oynuyorsun vallahi, izlerken zevk aldığım sayılı kişilerdensin, böyle devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Uzun zaman oldu görüşmeyeli, geçen günlerde aklıma geldin, bi' bakayım dedim yeni video var mı diye de, yoktu. O kadar temiz kalpliyim ki bir hafta geçmeden video geldi. Çok güzel archer oynuyorsun vallahi, izlerken zevk aldığım sayılı kişilerdensin, böyle devam.

Beğenmene çok sevindim kardeşim :) İnşallah devamı gelecek . Ve sizi eğlendirmeye devam edeceğim :D

• tebrikler güzel video devamını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

tebrikler güzel video devamını bekliyorum

Beğenmene sevindim :) Devamı gelecek yakın zamanlarda..
  • Archerdan nefret ederdim 2004 den bu yana asas oyuncusuyum ama senin bu videondan sonra Legacyko da az önce ranger açtım orc. Oynamak iteyen güzel bir myko, dün açıldı kolay geldi biraz. Güzel pvp yapılacak bir server.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.