Şimdi Ara

Wow Circle PvP server BFA CONTENT AÇILIŞ TARİHİ 14/12/2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar , sizlere bir private server dan bahsedeceğim ve bununla ilgili yol haritası oluşturmak istiyorum hep birlikte.

Öncelikle kendimden oyun tarihimle alakalı bahsetmek istiyorum. Draenor expansionu ile ouyna başladım ve son expansion TWW ye kadar oynadım. Tww den önce gelen Dragonflight ile birlikte artık oyunun bana hitap etmemeye başladığını anladım. İlk günkü heves ve istikrarlı oynayışım yavaş yavaş söndü. Puanlarda yüksek puan almasına rağmen df ve tww yi bir türlü sevemedim. Bu nedenden ötürü oyunuda bırakmış bulunmaktayım. Tabi bu bende büyük bir boşluk oluşturdu ve tekrar wow oynamak istedim. Private serverlara göz atarken wowcircle ı buldum.

14/12/2024 tarihinde BFA serverı açılacakmış. Bfa da benim gerçekten çok sevdiğim bir eklenti paketidir. Her ne kadar eleştirilsede seviyorum bu paketi. Bana göre bfa , kendisinden sonra gelen shadowlands, dragonflight ve the war within ek paketlerinden çok daha iyi. Bu yüzden anılarımın tekrar tazelenmesini istedim.

Şimdi gel gelelim bu wowcirle nedir ?

Her pvp serverda olduğu gibi bu serverda Wotlk ile ünlü bir server. Oyuncu sayılırı 20k nın üzerinde. Bunun yanı sıra tüm ek paketlerinde hizmet veriyorlar . Tüm ek paketleri oynayabilirsiniz. Ancak wotlk ve mop haricindeki serverların user sayıları düşük. Bfa serverı aktif olan bi server. X11 olarak mevcut şuan girip oynayabilirsiniz. Ancak 14 aralıktaki gelecek olan server fresh ve x5 olarak tekrardan bizlere sunacaklar.

Ağırlıklı rus oyuncuları olan bir server. Biliyorsunuz rusya da wow yasaklandı ve artık oradaki userlar pvp serverlara yöneldiler. Benimde amacım hep birlikte bu ek paketin heyecanını tekrardan yaşamak isteyen arkadaşlarımla birlikte bir guild oluşumu yapmak ve fresh bi şekilde raidimizi dungeonlarımızı kovalamaktır.

Benimle birlikte bu yolda devam etmek isteyen arkadaşlarımız bu konunun altına cevap yazarsa çok sevinirim. İlerleyen vakitlerde de sayımız fazla olursa toplanmak için bir uygulama araştırmasına gireceğim. Biliyorsunuz discord artık ülkemizde yasaklandı. Çok güzel bir uygulama var discord benzeri için. Dediğim gibi eğer sayımız güzel olursa bu uygulamayadı paylaşacağım sizlerle.

Şimdi server bilgilerine gelecek olursak ,

https://wowcircle.net/cookies.html?cdata=3c9ac5e956a2fb0a74ecc2910f6a4811&backurl=https://wowcircle.net/?pmtry=3

Sol yukarıdan siteyi ingilizceye çevirip daha sonrasında kayıt olmanız yeterli olacaktır. Buradan sonrası sadece 14 aralığı beklemek olacak. Şimdiden keyifli oyunlar keyifli dakikalar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winocm -- 11 Kasım 2024; 13:44:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.