< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
From (2022 - ) | Epix (5. sayfa)
-
-
Ne zaman gelecek yeni sezon bilgisi olan var mı ?
-
sonbahar 2024 diye yazıyor.sanırım net tarih henüz belli değil.
-
Trailer geldi çöökün
IMDbyoutubeStraight from #SDCC and the #IMDboat, here’s the first look at #FROM season 3, coming to MGM Plus September 22.https://www.youtube.com/watch?v=5fjdCu25Ac0Mükemmel dizi dönüyor.
Çok ara da vermediler. Ayrıca sevme sebebi
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Fragmanda kasabadan çıkan tabitha tekrar dönüyor,eğer yanlış görmediysem -
Oh be çok sevindim erken geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlemesi güzel ama hep bir lost havası umarım bir yere bağlanır dağılıp bağlanmayacak bir yere diye korkuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzleyiciyi ekrana bağlayıp, tüm sezonu art arda izletip bitirilecek türde dizilerden, gizemli ve gerilimli olmasını beğendim. Aynı yapımcılar umarım bunu da Lost gibi anlamsız bir şekilde bitirmezlar, bu arada Lost'dan daha güzel bir dizi bence, 3. Sezon Eylül'de başlıyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ağustos 2024; 16:29:5 > -
İkinci sezon beni rahatsız etti ama izleyecek pek birşey yok. Büyük ihtimal aynı döngünün içinde dönüp dururuz.
-
Supernatural ve Grimm sonrası uzun soluklu korku dizisi bulamıyorum. Tek sezonluk veya mini diziler de ilgimi çekmiyor artık. En yakın seçenekler From ve Evil sanırım. 3.sezonu bitsin bir şans vereceğim.
-
Listeye alalım eldeki diziler bitince izleriz, Güzel yorumlar.
-
harika dizi,yeni sezonu 4 gözle bekliyorum.
-
ilk bölüm gelmiş
-
s03e01
oha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezonun ilk bölümü oldukça durgundu...Sanırım ethan'ı oynayan bebe değişmiş ya da bana öyle geldi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şerif yardımcısına üzülmemek elde değil,önce babasını deştiler şimdi de anasını...Kafayı yemezse iyi -
aynı bebe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sezon fena başlamadı son 10 dakika gayet iyiydi ama sürekli gizemi veriyorlar bir cevap açıklamıyorlar artık birşeylerin açıklamasının yapılması lazım..
-
Sezon bittiğinde başlarım ya. Şu haftalık izleme işini hiç sevmiyorum.
-
Efsane dizi.
Kestane diziler gibi 2-3 sene ara vermemesi en iyi özelliği
-
Bende heyecanla 3. sezonu bekliyordum ama bir türlü bulamadım hiç bir yerde yok nasıl izlediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X