Şimdi Ara

From (2022 - ) | Epix (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam özelden sordun, zorrent dedik. hadi onu kullanmasını bilmiyon, az önce google 'a "from izle" yazdım, kaçak sitelerden birine girdim açtım s03e01i, tam olarak nasıl arattın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim cevap için, zorrent kullanmadım bilmiyorum, bildiğim bir iki dizi sitesi vardı onlarda bulamadım.

• oist O kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim şekilde aratınca çıkıyor, ben paylaşamıyorum çünkü kurallara aykırı
    ayrıca zorrent derken şunu kastettim ->https://forum.donanimhaber.com/zorrent--51789509

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Eylül 2024; 13:50:23 >

dizibox olsun dizilla olsun artık antivirusler cayır cayır ötüyor...2 aydır onları kullanmıyorum

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    alternatifleri hergün çıkıyor. yine de dikkatli olmak gerek.

• yeni sezon fena başlamadı sürekli gizemi veriyorlar bir açıklama yapılmıyor ama yinede izletiyor kendini ..

• s03e02
    dizinin ilk bölümüyle hala aynı bilgi seviyesindeyiz, hiçbir şey belli değil hala. onun dışında dram olarak güzel bölümdü yine.

sezon finali bölüm isimleri "revelation" yani açığa kavuşturma. umarım orda açıklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 30 Eylül 2024; 10:28:54 >
  • Acıların çocuğu kennyFrom (2022 - ) | Epix 

• 2 ve 3.bölümler pek sarmadı en iyisi haftalık değilde bölümler birikince toplu bir şekilde izlemek ..

• s03e03
    başa döndük

From (2022 - ) | Epix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Ekim 2024; 0:23:17 >
  • Ohaa bee.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Aptal kadın geri geldi,bakalım victor babasıyla aynı yaşta olacak, en azında kasaba gıcır bir ambülansa sahip oldu.
  • s03e04
    trailer geldi.

• Bir heves başladım, son bölüme kadar geldim.. Lost'un saçmalıklarına girdi, daha da düzen tutmaz dizi , zaten aynı senaristlermiş

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

yapma,From (2022 - ) | Epix From (2022 - ) | Epix üzme bizi...

• 4.bölüm de güzeldi..

Spoiler,

Son sahnede hamile kadın gelince kesin kızı yiyecek dedim,haklı da çıktım...Yaratıklar da oyuna başladı,önce boyd sonra randal...
  • Gayet güzel gidiyor 👊👊👊

• s03e05

ee, ağaç da çözüm değil, şişelerdeki numaralardan da bişey yok, bence herkes kafasına sıksın, başka çözüm kalmadı.

• Dale

Spoiler,

ebesininkini gördü..From (2022 - ) | Epix 
    Losta bağladı dizi yalnız

• Spoiler,

6.bölüm fena değildi viktorla babasının mağaraya inme sahnesi ve kuklayı aldığı kısım iyiydi.Yaratıkların şu otobüste yaşayan elemanı neden öldürmediklerini tam anlayamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkeR26 -- 30 Ekim 2024; 20:55:52 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.