Yazılım konusunda çok detaylı bilgim yok ama az bir bilgimle birşey düzeltmeye çalışıyorum ve sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Sitemin anasayfasının background'da opaticity mevcut. Yani resim biraz siyahi renkte çıkıyor. Bunun nasıl değiştiğini test etmek için siteye sağ tıklayıp incele dediğimde aşağıdaki gibi .front-overlay-wrap { background-color: ... } uzantısı üzerinden değişiklik yapabiliyorum.
Wordpress>Görünüm>Düzenleyici>style.css tıkladığımda sadece .front-overlay-wrap yazısını bulabiliyorum. Background değiştirebilecek alan bulunmuyor. Bunun sebebi ne olabilir nasıl değişikliği gerçekleştirebilirim?
temanıza ait başka herhangi bir sitil dosyası mevcut mudur acaba önce bunun kontrolünü sağlayın. ikinci resminiz açılmadığı için kontrol edemedim. ancak bazı temalar arka plan olayını header.php ye gömebiliyorlar. Bunların da kontrolünü sağlayın. ayrıca sağa tıklayıp incele dedikten sonra değişiklik yaptığınızı söylediğiniz değişiklik yaptığınız kodun üzerinde kod hangi dosyaya ait ise o yazar değişiklik yaptığınız koda ikidefa tıklayın kopyalayın ve sitil dosyalarınızda aratın muhakkak bulacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: aksoydesign
temanıza ait başka herhangi bir sitil dosyası mevcut mudur acaba önce bunun kontrolünü sağlayın. ikinci resminiz açılmadığı için kontrol edemedim. ancak bazı temalar arka plan olayını header.php ye gömebiliyorlar. Bunların da kontrolünü sağlayın. ayrıca sağa tıklayıp incele dedikten sonra değişiklik yaptığınızı söylediğiniz değişiklik yaptığınız kodun üzerinde kod hangi dosyaya ait ise o yazar değişiklik yaptığınız koda ikidefa tıklayın kopyalayın ve sitil dosyalarınızda aratın muhakkak bulacaksınız.
Öncelikle teşekkür ederim yönlendirmeniz için fakat tüm dosyaları tek tek kontrol ettim. Resimin şeffaflık rengini ayarlayan background-color kodunu bulamadım.
Tekrardan açmam gerekirse;
Aşağıdaki şekilde web siteye sağ tıklayıp incele dediğimde 128. satırda yer alan front-overlay-wrap kodundaki { background-color: rgba(000, 0, 0, 0.5); } ile sitenin anasayfasında yer alan resmin şeffaflık rengini ayarlayabiliyorum.
Fakat uygulamaya gelince; wordpresste Görünüm>Düzenleyici> style.css dosyasında front-overlay-wrap olmasına rağmen { background-color: rgba(000, 0, 0, 0.5); } kod kısmı bulunmuyor. Bu değişiklik nereden yapılabilir? Sağda yer alan tüm şablonlara bakmama rağmen yine de değişiklik yapılacak yer mevcut değil...
Yardım lütfen :(
akilyolu.A
kullanıcısına yanıt
Tahminimce aynı kod içerisinde yer almıyordur. özelden pm geçerek teamviewer bilgileri paylaşırsanız ilgileneyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme