Bildirim
frontpage cok acil yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bildiğim kadarıyla bu olay biraz karışık. access ile bir veritabanı yapman lazım. sayfayı da asp olarak hazırlamalı ve access dosyasıyla bağlamalısın. php-mysqol ilişkisi gibi.
ayrıca host u aldığın sitenin asp php desteklemesi gerek.daha detaylı bilgiyi hosting şirketinden alabilirsin. -
form-mail yapıyorsun veritabanına ihtiyacın yok. asp ya da php ile hazırlanmış bir mail gönderme scriptiyle formu maille göndereceksin.
örnek scriptlerihttp://w3schools.com adresinden bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armra -- 21 Nisan 2007; 23:13:33 > -
Eğer php destekli bir hostun varsa aşağıdaki kodları yöntemleri izleyebilirsin.
aşağıdaki kodları her formda kullanabilirsin. hepsinde de mail atar gerekli alanları kendine göre doldur. örnek yazıyorum bi tane.
ÖRNEK :
MAİL
KONU
olan bir form hazırlıyorsun. action bölümüne iletisim.php yaz. name="xxx"
bu kısımlara da mail konu mesaj yazıyorsun. Sen kendin ne yazdıysan ona göre düzenle fakat aşağıdaki kodu da ona göre düzelt.
bir boş txt aç ve aşağıdaki kodu yapıştırıp. (üsttekinde düzenleme yaptıysan bunları da düzelt) iletisim.php olarak kaydet.
<?
$mesaj="";
foreach($_POST as $k=>$v){
$mesaj .="$k : $v \n" ;
}
mail("MAİL ADRESİNİ BURAYA YAZ",$_POST[konu],$mesaj);
?>
HAYIRLI OLSUN. BASİT BİR ÖRNEKTİ DAHA GELİŞMİŞ SİSTEMLERDE VAR TABİ BUNUN İÇİN.
-
slm tesekkür ben hemen denim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X