Şimdi Ara

frontpage cok acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhab arkadaşlar suan frontpage sipariş formu yazıyorumda. sablonlarak çogu yaptım . yaptım şablona da butona tıkladıgım zaman bilgileri mail atmak istiyorum nasıl olacak acaba bilen var .

• bildiğim kadarıyla bu olay biraz karışık. access ile bir veritabanı yapman lazım. sayfayı da asp olarak hazırlamalı ve access dosyasıyla bağlamalısın. php-mysqol ilişkisi gibi.
    ayrıca host u aldığın sitenin asp php desteklemesi gerek.daha detaylı bilgiyi hosting şirketinden alabilirsin.
  • form-mail yapıyorsun veritabanına ihtiyacın yok. asp ya da php ile hazırlanmış bir mail gönderme scriptiyle formu maille göndereceksin.
    örnek scriptlerihttp://w3schools.com adresinden bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armra -- 21 Nisan 2007; 23:13:33 >
  • Eğer php destekli bir hostun varsa aşağıdaki kodları yöntemleri izleyebilirsin.

aşağıdaki kodları her formda kullanabilirsin. hepsinde de mail atar gerekli alanları kendine göre doldur. örnek yazıyorum bi tane.

ÖRNEK :
    MAİL 
    KONU
    olan bir form hazırlıyorsun. action bölümüne iletisim.php yaz. name="xxx"
    bu kısımlara da mail konu mesaj yazıyorsun. Sen kendin ne yazdıysan ona göre düzenle fakat aşağıdaki kodu da ona göre düzelt.

bir boş txt aç ve aşağıdaki kodu yapıştırıp. (üsttekinde düzenleme yaptıysan bunları da düzelt) iletisim.php olarak kaydet.

<? 

$mesaj="";
    foreach($_POST as $k=>$v){
    $mesaj .="$k : $v \n" ;
    }
    mail("MAİL ADRESİNİ BURAYA YAZ",$_POST[konu],$mesaj);

?>

HAYIRLI OLSUN. BASİT BİR ÖRNEKTİ DAHA GELİŞMİŞ SİSTEMLERDE VAR TABİ BUNUN İÇİN.

• slm tesekkür ben hemen denim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.