Şimdi Ara

frontpagede linkler pasif oluyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşalrlar benim sorunum ücretsiz bir site şablonu edindim ve onun üstünde resimlerimi ve bazı yazılarımı paylaşmak istedim ve yaptım sıra bunları birbirine bağlamaya geldikten sonra örneğin index.htm (ana sayfa) ile resimlerim.html genelbilgi.html bunlar arasında geçiş yapmaya çalısıyorum frontpagede köprüye gelip index.htm gelip köprüyü index.htm olduğu yere işateliyorum resimlerim.htm yi aynı şekilde kendi yerini gösterip işaretleriyorm bunların arasında geçişi sağlarken resimlerim.html üstüne basınca ilk seferde çalısıyor ana sayfa linkine basıyorum tekrar resimlerim.html linkine basınca bu sefer oraya yaptığım köprü kendiliğinden kayboluyor ve sitenin şablonunun indirdiğim siteye yönlendiriyor neden sayfalar arası geçiş köprüyü yaparken ilk seferde çalışıyor da daha sonra pasif duruma düşüp kendi kendine köprü koyuyor yani köprü yapamıyorum köprüyü yapsam bile diğer bir linke geçerken örneğin anasayfadayım resimler geçiş yaptım bir daha anasayfaya geçiş yapamıyorum kendi kendine köprüyü kayboluyor lütfen cevaplarınız bekliyorumm tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwantyou -- 3 Haziran 2009; 3:32:49 >

• sorununu anlayamadım köprü derken neyi kasdettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulseGlaz -- 22 Haziran 2009; 11:58:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel' de menüler pasif oldu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.