Şimdi Ara

frost dk 2vs2 arena taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam gencler arena isine girdim pve biraz sıktıda suan 1662 kusur ratimiz var resto shaman ile takılıyorum.
    az önce hpala frost dk geldi adam 1.6m dps cikartmis ben 1.2m dps cikarttim hpalayi zar zor kesebildim 14dk da zaten 16. dk ya felan girse tekrar balon acicakti kesemicektik :D
    1. unholy mi gitmeliyim ? yoksa frost olarak devammı etmeliyim.
    2.lichborne acinca targete kendimi almam lazim yoksa dc dusmna gidiyor heal atamıyorum kendıme bunun ile ilgili bir macro varmı ?
    3. 3-4 macro denedim ama hicbirisi calismadi lichborne aciyor ama dc yi atmıyor bana özellıkle su saldirmayan trainerlerde denedim 130 rp yi fulledim sonra lb actim ama yine dc atmadi ?
    3. olarak nec strike atiyorum heallere sürekli nec+frost strike sallıyorum sürekli ara sıra iste talentten gelen beleşe howl acılınca onu atiyorum killing machine acilinca blood trap+orb strike atiyorum.
    1750 achiyi kazanmak amacimiz 1700 lere kadar cıktık sonra 2-3 mac verdik düstük tekrar sizce ne yapmalıyım ? nasıl bir rotasyon önerebilirsiniz ??
    4303 resi mevcut 3-4 tane item haricinde full arena gear var uzerımde

bu arada holy pala haric butun heallerleri hic zorlanmadan kesiyorum. disc holy pri resto druid shaman hic gelmedi hpalaya gelınce adamlar balon aciyor %20 fiziksel hasar engelleyici kalkanlar zaten dogrudan saldırı alınca holy power ara sıra flash of light aninda atilir adama saldirsan bile oldugu yerde hp dolduruyor hicbisey yapmadan balonda cabasi :D

önerebileceğiniz talent combo macro ne varsa arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 28 Ekim 2011; 18:43:27 >

• 1. soruyu atlıyorum şu an hangisi ne durumda bilmiyorum
    2. alt tuşu ile basarsan death coile kendine atıyor
    3. iki tane 3 var :)
    4. 1750 çıkmak için random biri ile bile yapsan yeterli olur belki bi kaç şeyi eksik yapıyosunuzdur. positioning, interrupt, target switching.
    skill capped diye bi site var orda yüksek ratingli ünlü oyuncular rehber hazırlıyor arena için. oraya üye olun , ordan adamlara pm atarak sorularınızı daha hızlı ve kesin bi biçimde çözebilirsiniz.
    5. arenajunkies forumlarını sıksık takip et orda hangi compa karşı neler yapabileceğiniz neleri counterlayacağınız bilgileri var.
  • selamlar lichbourne acınca kendini healleme macrosu bu :
    #showtooltip Lichborne
    /cast !Lichborne;
    /cast [target=player] Death Coil

ayrıca holy paladinli takımlarda death grib glyphını takman gerekio ki 35 yarddan çekebilesin - bu çekme olayını sadece holy paladin hand of freedom attıktan sonra tam senden kaçtıgını dusundugunde çekiceksinki hem freedomu hemde speed of lighti bitsin(kendini hızlı kosturan skill) sende avantajlı duruo gel-unholymi frost mu diye sormussun
    unholy healerin cclendiginde hayatta kalma sureni arttıran bi spec ayrıca oynaması ve ustalaşması frosta gore cok daha fazla zaman alıyor
    frost ise healerın karsı takım tarafında targetlendiginde onları root+ dondurarak+howling blasttan gelen %50 slowla daha cok healerı korumaya yonelik bi spec
    Diger kullanman gereken en onemli macro ise focus macrosudur olmazsa olmaz macro bu:
    ornek:
    #showtooltip
    /cast [target=focus]Strangulate burda strangulate yerine istedigin skilini yazaiblirsin misal death grip yada chains of ice
    bu focus macrolarının avantajı saldırdıgın hedeften diger hedefe cc atıcagın zaman saldırdıgın targetin degismemesine yarra ki buda size zaman kazandırır daha cok baskı uygularsınız
    forstta healera karşı baslangıcta kullanmanı tavsiye ettigim rotasyon chains of ice>outbreak>necrotic>necrotic>killing machine procta>frost strike> %50 lifeye gelince 2x obliterate>empower runic weapon butun runeleriniz tekrar aktif eder ! ve chains of ice necroticx3>2x obliterate hedef ölür
    umarım yardım edebilmişimdir
    iyi oyunlar

• obliterate genelde armoru düşük PVE bosslarına vurulan bir skill.. PVPde shadowfrost bir talent ile takılmanı tavsiye ederim.. (anlamı shadow ve frost agırlıklı skillere basıp fiziksel hasar veren skilleri kullanmayacaksın) yani sürekli howling blast + nec strike vuruyorsun. biriken runic focuslarıda frost strike'a harcıyorsun.. obliyide gerekmedikçe kullanmıyorsun. böylece hem obli vuracagım diye nec strikeları feda etmiyorsun hemde armor+yüksek resi'den dolayı normalde 40-50k vuran oblilerin 8-9 k critledigini görüp boşu boşuna sövmüyorsun

talentinide obli bufflayanları değiştirirsek şöyle bir şey yapabilirsin..
    http://www.wowhead.com/talent#jMhobZbhRrfkRdfzb

• yazılanları okudum da pvp de kimse palague strike kullan demiyor. slow efekti için bile olsa kullanılması gereksiz bir skil mi?
  • benim önerdiğim talentte plaque strike slow efekti vermiyor.. yerine sürekli patlatılan aoe howling blast slowluyor..
    ayrıca plaque strike çok düzgün vuran bir skill değil.. healer keserken necro strike kullanılması bence daha mantıklı..
    tabi healer ölürse karsıda da bir tek hunter kalırsa ona plaque strike vurulabilir..
  • Çağrı bana PM ile telefonunu atsana ya, arada derslerde aklıma komik bişi geliyo, mesaj atasım geliyo "tüh la gene unuttum istemeyi" diyorum.

Bu arada açıcam bi' tane dk moruk, kaçarı yok.
    Sen de iyi öğren, her b*ku sana sorcam.
  • macroları kopyala yapıştır yapma kendin yazmayı öğren basit bir iki mantığı var kendin yazarsan kendi macronu öğrenirsin en hard çarlarda bile zorlanmadan oynarsın dk biraz kolay mesela focus macroları süper işe yarıyor hedefe almadan focusa aldığın rakibe silence vs atıyosun healere değilde dpsye dalarken tek tuşla otomatik healeri susturup rahat rahat kesersin elemanı
  • Üslubuna dikkat et burası dingonun ahırı değil.Evet google bile kullanmaktan acizsin."salak" kelimesinin karşılığı açtığın konularda mevcut.
  • Burada ki mesajım silinmiş Z.K'nın yazdığından anladığım birileri hakaret etmeye çalışmış gibi... Yazdığımın arkasındayım World of Warcraft bölümünün ilk 7-8 sayfasına bakanlar açtığın konuları görür.

http://www.google.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.