Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun kardeşim çok teşekkürler.
  • Emeğinize sağlık.Bu sıralar en çok beklediğim yamalardan birtanesiydi.Yarın oyunu satın alıp deneyeceğim.Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar, Lütfen. Biraz oynadıktan sonra formu doldurarak bana geri dönüş yapın. Elimden gelen desteği sağlayacağım.
  • Emeği geçen herkesin eline koluna sağlıkk
  • Oyunda 11k satır vardı 100 bin değil.
  • dosyaları nereye atıyoruz dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBoris

dosyaları nereye atıyoruz dostlar
    Direk içine at kardeşim.

Hazır dosyaları açabiliyorken türkçe seslendirmedemi yapsak.
  • Beyler ben oyunu açtığımda bu video modu gösterilemiyor bilgisayar ekran sinyalını 1920x1080ghz olarak değiştirin diye bir yazı cıkıyor ekranda oyuna giriyor ses var hersey var ama görüntü alamıorum neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama ilaçlı oyunda çalışıyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Yama ilaçlı oyunda çalışıyormu ?
    Crack'den bahsediyorasan, crackli versiyondan çevrildi. Çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Crack'den bahsediyorasan, crackli versiyondan çevrildi. Çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Güzel indiriyorum hemen oyunu teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "BİLDİRİMLER: %90
    GÖREVLER: %90"

Olarak yazmışsınız bu metni güncellemeyi mi unuttunuz şimdilik yapabildiğiniz oranlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrulaw

"BİLDİRİMLER: %90
    GÖREVLER: %90"

Olarak yazmışsınız bu metni güncellemeyi mi unuttunuz şimdilik yapabildiğiniz oranlar mı?
    Şimdilik bu kadar. v1.2'de eksiklikleri tamamlayacağım. Daha fazla bekletmemek adına erken çıkarttım.
  • Helal olsun dostum bu kadar kısa sürede gerçekten çok iyi bir iş başardınız. Hepinize teşekkürler
  • Teşekkür ederim,PatlıcanMusakso.

Arkadaşlar bundan sonraki versiyonlar kurulabilir .exe şeklinde ve uzaktan güncellemeli şekilde gelecek. Tekrar tekrar indirmenize gerek kalmayacak. Önümüz hafta içinde v1.2 gelecek. Esen kalın.
  • Yamayı deneme şansım oldu. Emeğe her zaman saygım vardır. Oyunun başlarında olmama rağmen gayet iyi diyebilirim.yalniz oyunla ilgili bazı sıkıntılarım oldu. Sağlık çadırı yapmama rağmen hastalari yerlestiremedim ve araştırmaları yaparken belli bir yüzde de kalıyor devam etmiyor nedeni nedir acaba?? Yardımcı olacak arkadaşlara selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

Yamayı deneme şansım oldu. Emeğe her zaman saygım vardır. Oyunun başlarında olmama rağmen gayet iyi diyebilirim.yalniz oyunla ilgili bazı sıkıntılarım oldu. Sağlık çadırı yapmama rağmen hastalari yerlestiremedim ve araştırmaları yaparken belli bir yüzde de kalıyor devam etmiyor nedeni nedir acaba?? Yardımcı olacak arkadaşlara selamlar
    Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Nedenini bilmiyorum. Eğer karşılaşan başkaları varsa belki yardımcı olabilirler.
  • Hikayeye başlarken çıkan animasyonlarda alt yazı yok mu yoksa benim beceriksizliğim mi? Ayarlarda baktım göremedim yama için elinize sağlık.
  • bendede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrulaw

Hikayeye başlarken çıkan animasyonlarda alt yazı yok mu yoksa benim beceriksizliğim mi? Ayarlarda baktım göremedim yama için elinize sağlık.
    Animasyonalarda alt yazı yok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.