Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize Saglık Helal Olsun Helal Hızlı Ceviri Teblikler Simdiye Kadar Gördügüm En Hızlı Ceviri Ekipi Siz Oldunuz Helal Böyle Devam ... İnsalar Ceviri Site Veya Bisey Acarsanız Hızlı Giderse Böyle Cevirilerde Bagıs Ve Yardım Alırsınız. Saygılar Basarılar Dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal121212

baska turkce yaması yapcakmısnız?
    Eğer tool bulabilirsek neden olmasın.
  • emeğinize sağlık arkadaşlar güzel iş yaptınız :D
  • Surviving Mars isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen, yamadan sonra formu dolduralım. v1.2 için görüşleriniz ve bildireceğiniz sıkıntılar çok önemli.
  • Beyler Türkce Yamayı Yüklerken Ve Degistirirken Virüs Programı Kapatın Sonra Yapın Degistirin Sonra Aca Bilirsiniz Virüs Programını Ben Öyle Yaptım Baya Bi Denedikten Sonra.. İyi Oyunlar Herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalsönmez -- 7 Mayıs 2018; 3:16:14 >
  • kardesım yamayı oyunun kurulu olduğu klasore attıgım halde turkce olmuyor dıger dıllerle degsıtırdıgımdede olmuyor yardımcı olabılır mısın ?
  • TheDarkMore T kullanıcısına yanıt
    bu linkteki dosyaları kullan bu bende işe yaradı
    https://drive.google.com/open?id=1-wr5VxLlXys9dn4d9E1YrDvP5Oe1SyU7
  • dosyaları attım ama Türkçe olmadı oyunu silip tekrar kurdum yine olmadı ne yapmam gerekiyor ?
  • beyler yama bitek bendemi olmuyor anlamadım dosyaları atıyorum oyun türkçe olmuyor yardımcı olabilecek varmı ?
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    ayyn arkadaşlar bu arkadaşın attıgı link işe yaradı sağol kardeşim
  • Bakın Arkadaslar Gencler Antivirus Programı Varsa Kapatın Ve Sonra Yamayı Yükleyin Dosyaları Degistirin Sonra Oyuna Gİrin Türkce Olacak Zaken Ozaman Anti Virüsü Tekrardan Aktiv Edin. Bu Kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalsönmez -- 7 Mayıs 2018; 9:52:8 >
  • ARTAGON99
    Tarih 7 Mayıs 2018 04:23
    bu linkteki dosyaları kullan bu bende işe yaradı
    https://drive.google.com/open?id=1-wr5VxLlXys9dn4d9E1YrDvP5Oe1SyU7

Bunu kullanin ve Antivirusu duraklatin sonra yamayi yapin oluyor .Ekibinde eline saglik supersiniz
  • Oyun orjinal olması şartmı benimki corsan ve türkçe olmadi ?
  • Arkadaslar 7 adet odunum kaldi ve odun stogu bitti , her yerde ve kereste fabtikasi yapamiyorum , cozum ne onerirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orjinal oyun olması şart değil. Crack farlılığından falan olmuyor olabilir.

Çalışmayanlar şu linkten indirsin denesin.
    https://drive.google.com/file/d/1-wr5VxLlXys9dn4d9E1YrDvP5Oe1SyU7/view
  • Benimki Crackli Yani Korsan Benim Yaptıgımı Yapsalar sıtınkı olmaz .
  • anti virüs proglamını duraklatın veya durdurun sonra yapın 100 kere söylicem daha herhalde :)
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    eğer ağaçları tükettiysen bir şeyleri yanlış yaptın muhtemelen. her gün 150 odun getiren post u kurdun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.