Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna zamanı belli olmasada resmi Türkçe dil geleceğine rağmen arkadaşların özverisi saygı duymaya değer umarım bu çeviri aşkınızı başka Türkçe olmayan oyunlardada görürüz sizi tebrik ediyorum kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni versiyonda Türkçe oldu oyun. Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: (alpaslan)

Oyuna zamanı belli olmasada resmi Türkçe dil geleceğine rağmen arkadaşların özverisi saygı duymaya değer umarım bu çeviri aşkınızı başka Türkçe olmayan oyunlardada görürüz sizi tebrik ediyorum kolay gelsin.
    Teşekkür ederim kardeşim. Elime tool geçen oyunları çeviriyorum. Kaç tane oyun çevirmek istedim tool bulamadım. Nasip bu oyunaymış.
  • Arkadaşlar isteyen olursa oyunun 3D objelerini ve seslerini verebilirim.
  • Elinize sağlık hocam emeğe saygı. Meraktan birşey soracağım. Çevirileri kontrol ediyor üzerinden geçiyor musunuz ?
  • Oyunda aşırı güç kullanırsak (jeneratör) gelen bildiride güç yerine ''güö'' yazılmış. Çorbada tuzumuz olsun :D
  • hocam elinize sağlık güzel anlaşılır yama olmuş.güncellediğinizde düzeltmenize yardımcı olmak amaçlı eksiklerden birini paylaşıyorum.
    Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 7 Mayıs 2018; 22:27:58 >
  • nerden indirebilirim tr versionu?
  • indirdiğim oyun versiyonu kaç nerden bakabilirim?
  • quote:

indirdiğim oyun versiyonu kaç nerden bakabilirim?

quote:

nerden indirebilirim tr versionu?

1.Ana menüde, sol alt köşede yazar.
    2.Yama ilk mesajda mevcut.

quote:

Elinize sağlık hocam emeğe saygı. Meraktan birşey soracağım. Çevirileri kontrol ediyor üzerinden geçiyor musunuz ?

%100 Türkçe yapmaya ve bana dönen kişilerin yardımıyla daha iyi hale getirmeye çalışıyorum.

quote:

hocam elinize sağlık güzel anlaşılır yama olmuş.güncellediğinizde düzeltmenize yardımcı olmak amaçlı eksiklerden birini paylaşıyorum.

Kaçırdığım bazı yerler var onlarıda v1.2'de paylaşacağım. Tamamen Türkçe olmuş olur. Bilerek %99 yazmıştım.

quote:

Oyunda aşırı güç kullanırsak (jeneratör) gelen bildiride güç yerine ''güö'' yazılmış. Çorbada tuzumuz olsun :D

Dikkatin için teşekkürler. Düzelttim. Görürsen böyle hatalar geri dönmeyi ihmal etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 7 Mayıs 2018; 23:40:6 >

• way be adamsınız siz allah razı olsun sizden kardeşim başarılarınızın devamını dilerim
  • Emeğiniz için teşekkürler hocam
  • oyun version 1.0 yama yı 1.1 indirsem çalışır mı?
  • Kardeşim çok teşekkürler denemeye başladım oynuyorum herhangi bir sorun yok. Ellerine sağlık. :)
  • Kardeşim Ellerine Sağlık Çok Güzel olmuş Çeviri
  • Orijinal frostpunk yuklu ama baslarken calismayi durdurdu hatasi veriyor cozum var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık. Sizden ricam AC. Origins'i çevirmeniz. Diğer konuda arkadaşların ne kadar kaldığını bilmiyorum ama sizin için çerezdir o oyun.
  • Emeği geçen herkesin eline sağlık
  • Elinize sağlık.
  • r0ket neredesin r0ket? gideceğin zaman haber ver de kızılay a arkadaşlarla bi gelelim..maksat işimiz görülsün..

Yama için de teşekkürler.. 1.2 geldiğinde ben de yükleyeceğim...elinize sağlık..Gerçekten nefessiz çevirdiniz. Surviving Mars ı aslında siz çevirebilirseniz harika olur. Birde oyunun yapımcıları ile görüşüp bu yamayı verseniz olmuyor mu? Hazır emek verilmiş eklesinler..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.