Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    r0ket isminin adamı

Ben teklif ettim ama istemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusadasi89 K kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz kardeşim v1.1 benim yamaya verdiğim numara sadece oyunun v1.0 versiyonundan çevirildi

• Öncelikle yama için teşekkürler. Rimworld vs. oyunların çevirisini yaptım. Bu yamada yardım etmek isterim istersen iletişime geç benimle halledelim tamamen
  • Teşekkürler .
  • bence resmı yamaya gerek kalmadı bız 3 5 ozverılı arkadasla cevırıyı cıkartılar artık 11 bıt dusunsun bır cevırıyı bıle sallayıp duracaklarına ıslerını yapsalardı 50 tl oyun ama turkce yok bız ve sızler FunSociety sayesınde turlce oynayabılıyoruz hatalarda varsa guzelce aynen bu sekılde yapıcı olarak soyleyın arkadas notlarını alır duzeltır ha oldukı duzeltmedı ısıne gelen yukleer ısıne gelmeyen yuklemez ben kendı adıma tesekkur ederım bu gıbı ınsanları tesvık etmemız gerek cevırılerının devamı olur ınsallah kardesım
  • Hocam istiyosan ben yardimci olayım sana ingilizcem fazla iyi degil ama imla hatalarina ceviri kontrolune falan yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 8 Mayıs 2018; 11:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan466

bence resmı yamaya gerek kalmadı bız 3 5 ozverılı arkadasla cevırıyı cıkartılar artık 11 bıt dusunsun bır cevırıyı bıle sallayıp duracaklarına ıslerını yapsalardı 50 tl oyun ama turkce yok bız ve sızler FunSociety sayesınde turlce oynayabılıyoruz hatalarda varsa guzelce aynen bu sekılde yapıcı olarak soyleyın arkadas notlarını alır duzeltır ha oldukı duzeltmedı ısıne gelen yukleer ısıne gelmeyen yuklemez ben kendı adıma tesekkur ederım bu gıbı ınsanları tesvık etmemız gerek cevırılerının devamı olur ınsallah kardesım
    Teşekkür ederim kardeşim. Her şeyi yabancılardan bekliyoruz ama biz de bir şeyler üretebiliriz. 1-2 kişi dedi bağışlı yada link çevirip öyle paylaşsaydınız. Arkadaşlar her şey para değil ben böyle düşünceyle büyütüldüm. Çeviriyi yaparak hem kendime bir şeyler kattım, hem de insanlara faydası oldu. Lütfen yamada ki sorunları konudaki formdan iletin. Tool buldukça oyun çevireceğim. Surviving Mars istendi dil dosyalarını açacak program arıyorum. Dizi çevirisine başlamayıda düşünüyorum.

• Elinize sağlık arkadaşlar.
  • Elinize sağlık.Dragon age 2 oyununun çevirisi devam ediyor sizde o ekibe katılmayı dusunurmusunuz hem daha hızlı çevirirler :)

• Forumdaki birçok yama çeviriciden çok daha hızlı çıkardınız bu yamayı 100.000 satır olmasına rağmen çok küçük oyunlar bile aylar boyunca çeviriliyor ..

Yaptığınız işin hakkını vermişsiniz.Emeğinize sağlık.

Umarım türkçe altyazılarda anlam bakımından kalitelidir... eğer onlarda öyleyse daha söze ne hacet
  • teşekkürler
  • Far cry 5 isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, hafta sonuna kadar %100 Türkçe ve bir çok hata düzeltmesi ile v1.2 gelecek takipte kalın. Çalışmalara şimdiden başladım. Sizde gördüğünüz hataları konuya koyduğum form linkinden bildirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EionN

Forumdaki birçok yama çeviriciden çok daha hızlı çıkardınız bu yamayı 100.000 satır olmasına rağmen çok küçük oyunlar bile aylar boyunca çeviriliyor ..

Yaptığınız işin hakkını vermişsiniz.Emeğinize sağlık.

Umarım türkçe altyazılarda anlam bakımından kalitelidir... eğer onlarda öyleyse daha söze ne hacet
    Kardeşim eğer yeni başlayacaksan oyuna hiç başlama hafta sonunu bekle. v1.2 versiyonunu kurup oynarsın. Hemde hatalar dikkatini çekerek oyun zevkini baltalamaz.

• Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim

Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryss -- 19 Aralık 2020; 23:45:42 >
  • hocam v.1.1 de indirme kotası doldu diyor indirmiyor.
  • yama için teşekkürler
  • Oyun çok güzel fakat çok kısa sürüde bayıyor ve uzun bir süre ikinci sefer oynattırmıyor. Bu arada oynayacaklara da biraz tavsiye vereyim;

- Çocukları mutlaka güvenli yerde tutun, çalıştırmayın bu çok önemli (kalıcı umut yükseltiyor)

- İşçiler evleri ısıtalım dediği zaman kesinlikle tamamını ısıtmaya kalkmayın

- Klise ve inanç evleri gibi yerleri mutlaka yapın 2-3 günde bir umudu yükseltip baş kaldırıyı azaltabilirsiniz

- İnsanların kalacağı evleri dağınık yapmamaya özen gösterin ve o evlerin yanına dönüş yerleri açın (kalıcı baş kaldırıyı azaltıyor)

- Fener yapıp dünyayı araştırmaya erkenden gidin ve ilk bulduğunuz otomatı şehire yollayın daha sonra bulacağınız buhar çekirdekleri ile fabrikalardan otomat inşa edin geceleri insanları çalıştıramıyorsunuz malum otomatlar çok iş görüyor.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

• FunSociety kullanıcısına yanıt
    ÖM için teşekkürler..
  • Eline sağlık arkadaşım.. Yamayı başka yere yükleyecebilecek varmı. Kota aşıldı diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.