Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Staree

Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkürler, tek isteğim var oda tropico 6 çıkınca çevirmeniz :)
    Tool bulursam onada başlarım. Yarın Railway Empire projesine başlıyorum. Frostpunk 1 Haftada bitti Railway Empire Frostpunk'un yarısı kadar 3-4 günede onu çeviririm.
  • Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ

Azcık sözünüzün adamı olun be.

• Selamlar

Hocam bu kadar seri yama çıkarmanız çok büyük başarı. tebrik ederim.
    keşke diğer yama çeviricileride bu kadar seri yapabilseler.Tüm oyunların yamalarını yapmanız dileği ile
  • arkadaşlar oyunda kömür stokların bitirdim kömür santrali yaptım işcide var kömür de üretiliyor lakin kömürüm artmıyor fikri olan varmı ?
  • 1.3 gelcekmi güncelleme olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal121212

1.3 gelcekmi güncelleme olarak
    Gelecek fakat şimdilik değil.
  • elinize sağlık bu firma düne kadar steamda toplulukta bu oyunu türkçe yapmıycaz diyordu niye dönmüşler

edit: konuda çevirmene ciddi anlamda saygısızlık yapılmış ayıptır beyler kimseye zorla kullan demiyor adam isteyen gider orijinal ingilizce dilinde oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Mayıs 2018; 3:21:52 >
  • Üstad tek kelime HELAL OLSUN. Bıktık bu yıllarca çıkmayan çevirilerden. Sanki uzaya adam gönderiyormuş gibi havalara girip işi çok diyen tiplerden. Ne çevirirsen çevir helal olsun.
  • Emeğinize sağlık maddi bir beklenti olmayan bir iyiliğe bile laf söyleyen gerizekalıları dikkate alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Gelecek fakat şimdilik değil.

Alıntıları Göster
    Haftasonu gelmeyecek yani ?
  • Adamlar heves edip çevirmişler işte bir dövmedikleri kaldı bazı arkadaşların beğenmiyorsanız oyunun resmi dil desteğini bekleyin o halde bende aynı yama ile oynuyorum gayet başarılı anlaşılıyor beğenirsin beğenmezsin emek verilmiş kullanmazsın olur biter ..
  • yeni versiyon u indiremiyorum link de problem var sanırım
  • nerde işe yaramaz adam var burada..
    nerde işe yaramaz adam var olmamış der konuşur ki çok biliyorsan meydan boş!
    oturun kendiniz kendinize yapın ya da buradakini beğenmiyorsanız kullanmayın..
    kimse zorla kullandırmıyor.
    orj dosyaları geri atın ing. kullanın!

meyve veren ağacı taşlamakta üzerimize yok.
    başkalarının kusurunu ortaya çıkarın ki kendi kusurlarınız görünmesin!

bırakın artık şu mantığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 10 Mayıs 2018; 22:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

yeni versiyon u indiremiyorum link de problem var sanırım
    Site arada bir gidip geliyor. Ara ara kontrol et hocam düzelir.
  • bağlantıda sıkıntı var indiremiyorum, başka yere upload etseniz
  • dostum yüzde yüz halini nezaman verirsin. tam türkçe oyuna dalmak istiyorum. eline emeğinize sağlık bu arada.
  • Eline sağlık dostum neşeyle oyuna başlayacağım sayende
  • 1.2 elinde olan upload edip gönderebilir mi?Bu arada eline sağlık yama için.
  • Elinize, emeğinize sağlık. Boş düşüncelere ve yorumlara aldırmayın, iyi işler her zaman taşlanır.
    Bazen de taçlandırılır, sizin işiniz tam olarak taçlandırılacak şekildedir. Bittiğini gördüğüm gibi oyunu aldım.
    Fakat v1.2 indirme bağlantısında bir sıkıntı var farklı bir yere ya da yeniden uploadlama şansınız varsa, çok sevinirim.

Başka işlerin altında isminizi görmek isterim, kolay gelsin tekrardan. Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

1.2 elinde olan upload edip gönderebilir mi?Bu arada eline sağlık yama için.
    Bendekini yükledimhttps://www.dosyaupload.com/i201
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.