Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer yama konularıma yorum ve beğeniyle destek olursanız sevinirim. Üstlere çıkıp daha fazla insana ulaştırırsanız çok büyük katkı sağlamış olursunuz.
  • dostum yüzde yüz ceviriyi nezaman paylaşcaksın merakla bekliyorum. umarım en kısa zamanda paylaşırsın emegine sağlık senin ve katkısı olanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaykut05

dostum yüzde yüz ceviriyi nezaman paylaşcaksın merakla bekliyorum. umarım en kısa zamanda paylaşırsın emegine sağlık senin ve katkısı olanların
    Hocam kalka kalsa 5-6 satır kalmıştır. Şu an başka oyunlarla ilgileniyorum. Ayrıca insanlara iyilik yaranmıyor, bir şey yapıyorum illa bir kulp takıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Hocam kalka kalsa 5-6 satır kalmıştır. Şu an başka oyunlarla ilgileniyorum. Ayrıca insanlara iyilik yaranmıyor, bir şey yapıyorum illa bir kulp takıyorlar.

Alıntıları Göster
    salla gitsin.
    çamur atan her daim çıkar. dünyanın düzeni böyle.
    iyi şeylere kötü diyen her zaman çıkacaktır!
    bu iyinin iyi olduğunun anlaşılmasını sağlar.
  • Çok teşekkürler emeğinize sağlık
  • Mantığa bak virüsler belli olmasın diyeymiş testi bizzat ben yaptım virüs felan yok açıklamasınıda yaptık setup rar dosyaları bazen böle algılanır diye ama kime ne anlatıyorsun ki ingilizce oyna en sağlam yazılımlar virüs yok diyor kaspersky zaten en iyilerden biridir istemiyen ingilizce oynasın arkadaşa çamur atmaktan vaz geçiniz insanlar emek veriyor hevesini kırıyorsunuz ...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BEA398FE

Bu mesaj silindi.
    Kullanmazsın olur biter.
    Tarattığın dosya winrar sfx arşivi. Adam güzelce açıkladı üstteki mesajlarda. Eminim yamayı kullanıyorsundur şu an.
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    abi anlamıyorum bu insanları tesekkür etmek yerine hakaret ediyolar.ulan yardımın yok bari sus dimi.sen bakma dostum onlara valla cok heves ettiğim bi oyundu sayende oynadım tadıyla. diğer cevirilerinide bekliyorum kolay gele :D
  • eline saglık dostum bi dahaki oyun hangisini türkçeye çeviricekmsiin yoksa bu ilk ve sonmuydu
  • Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar , laf atanlarda kullanmasın , yok virüs varmışta yok şöyle olmuşta.
  • yama çok iyi hazırlanmış teşekkürler diğer çalışmalarınızda başarılar dilerim sizin yaptığınız işleri zevkle takip edecim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal121212

eline saglık dostum bi dahaki oyun hangisini türkçeye çeviricekmsiin yoksa bu ilk ve sonmuydu
    Celeste ve Railway Empire ile ilgileniyorum.

Link : TIKLA

Oyun çok rağbet görmüş 2-3 kişide talep etmişti. Baktım satırları falan az Celeste bitince Rail'e devam edeceğim.

Arkadaşlar çevirilmesini istediğiniz oyunlar varsa bana söyleyin.
  • Ve oyun bitti. Gerçekten güzel bir oyun yapmışlar tebrik etmek lazım. Çeviri için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 13 Mayıs 2018; 23:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Celeste ve Railway Empire ile ilgileniyorum.

Link : TIKLA

Oyun çok rağbet görmüş 2-3 kişide talep etmişti. Baktım satırları falan az Celeste bitince Rail'e devam edeceğim.

Arkadaşlar çevirilmesini istediğiniz oyunlar varsa bana söyleyin.

Alıntıları Göster
    60 SECONDS
    The Escapists 2
    Darkest Dungeon

Bu oyunlarıda bi düşün derim özellikle 60 seconds :)

• FunSociety kullanıcısına yanıt
    tyranny oyun diğer rpglere kısa ama normal bir oyuna göre fazla diyaloglu çevirirsen çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal121212

60 SECONDS
    The Escapists 2
    Darkest Dungeon

Bu oyunlarıda bi düşün derim özellikle 60 seconds :)

Alıntıları Göster
    Tool bulursak inşallah.
  • Eline sağlık
  • Üstad, tam çeviriyi bekleyeyim mi yoksa var olan çevirini mi kullanayım? Bu arada emeğine sağlık.
  • Biri devralip %100 yapsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Biri devralip %100 yapsa keşke
    Hocam. 50 Kere yazdım. Kalsa kalsa 5-6 satır kalmıştır. Bu kadar takılmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.