Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzelmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara bir şey yapmaya gelmiyor. Neymiş birisi devralsında %100 yapsınmış. 50 Kere yazdım bakın kalsa kalsa 5-6 satır kalmıştır. Başka bir oyun çeviriyorum bitince döneceğim diye. Rica edenler olduğu için tekrar koyuyorum. YAMA

Bunlar kıskanç insanlar. istiyorlar ki kimse birşey üretmesin. Sen takılma, biz senin yaptığın işin kıymetini biliyoruz.. Şu an bu oyunu oynayabiliyorsak senin sayende..
  • yamayı indirmek istedigim vakit pc uyarı veriyor zararlı yazılım diye..acaba total virus degerlerini paylaşmanız mümkün mü?Oynamak çok istiyorum ama vakti zamanında çok çektim o yüzden bir korku. :)

• Ellerine emeğine sağlık. Başarılı bir çeviri. Gayet güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

yamayı indirmek istedigim vakit pc uyarı veriyor zararlı yazılım diye..acaba total virus degerlerini paylaşmanız mümkün mü?Oynamak çok istiyorum ama vakti zamanında çok çektim o yüzden bir korku. :)
    Hocam, bunu 2 gün önce söyleseydin koyardım fakat malesef güveniyorsan kullan güvenmiyorsan kullanma. Çok suistimal ediyorlar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

1.3 u cikarmissin reis eline saglik
    Başka birisine devrettim o çıkardı 1.3 versiyonunu. Pişkin pişkin koymuşsun kardeşim birde.
  • Frost punk turkce yama lınkını rıca etsem atarmısnız bulamıyyorum hıc bır konuda
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla kişisel algiliyorsun. Bu bolumde cok %80 lerde 90 larda birakip daha sonra donucem diyip donmeyen oldu. Sende diger ceviriler bitince donerim diyince aha buda yalan oldu dedim. Bide takintili biriyim %99 da yazsa sanki ceviri yarimmis gibi hissediyorum emegine saygisizlik ettigim yok. Ki bu oyunu turkce oynamayi cok istiyordum senin sayende oda oldu hocam yanlis anlaşildiysak affola.l

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirme Link'i nerde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asp322

İndirme Link'i nerde???
    İlk mesajda son satırda hocam.
  • eline saglık inidirip hemen bakıyorum bende. bir mail liste filan yaparsaniz güncelledgnzde daha güncelini çekmek adına vs de abone oluruz
  • Arkadaşlar bıraktım sanmayın. Yama daha iyileştirilecek beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Direk link koydum. Hosting ücretsiz olunca ertesi gün cortladı.

Alıntıları Göster
    %100 oldu yama daha güncellenmez sanırım ? :D
  • erdal121212 E kullanıcısına yanıt
    Hocam kelime, cümle hataları falan var hala.

Arkadaşlar destek olmak içim bc.vc linklerine tıklarsanız sevindirmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 18 Mayıs 2018; 10:50:21 >
  • oyuna güncelleme de gelmiş acaba türkçeyi bozuyor mu?
  • Oyunun sinematiklerinde alt yazı yok mu yanlış mı görüyorum? Şaka gibi
  • Şimdi yükledim ve deniyorum Türkçe yamayı. Emeğin sağlık. Naçizane tavsiyem da-de eklerinin ayrımını ve noktalama işaretlerinden önce-sonra koyulacak boşluğu öğrenmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Şimdi yükledim ve deniyorum Türkçe yamayı. Emeğin sağlık. Naçizane tavsiyem da-de eklerinin ayrımını ve noktalama işaretlerinden önce-sonra koyulacak boşluğu öğrenmen.
    1. Sinematik altyazısı yok.
    2. Zaten hızlı çevirmek adına uğraşmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

oyuna güncelleme de gelmiş acaba türkçeyi bozuyor mu?
    Hocam bilemiyorum deneyin. Eğer dil dosyası güncellenirse ingilizceye döner oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.