Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Govitus

arkadaşlar bi türlü yamanın linkini göremedim acaba bendemi sıkıntı var yoksa kaldırıldımı yama
    Yazının en sonunda var YAMA yazıyor tıklarsan açılır metine gömülü link
  • Oyun için v1.0.1 update geldi. Dil dosyası v1.0'a göre boyut olarak farklılık gösteriyor. Acaba Türkçe yama v1.0.1 için sorunsuz çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

Oyun için v1.0.1 update geldi. Dil dosyası v1.0'a göre boyut olarak farklılık gösteriyor. Acaba Türkçe yama v1.0.1 için sorunsuz çalışır mı?
    Sıkıntı olmaz kardeşim. Arkadaşlar destek için bc.vc'linkine 1 kez tıklayıp reklamı geçerseniz, teşekkür etmiş olursunuz.
  • %100 gelecek mi artik gelse ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinize kolunuza sağlık Allah sizden razı olsun. Bakmayın bu nankörlere siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kushimat0

%100 gelecek mi artik gelse ?
    Günler önce geldi zaten %100. Daha ne istiyorsun?
  • link nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsRuleS

Firmamızın ismi geçtiği için açıklama yapmak durumunda kaldık:

Frostpunk oyununun resmi çevirisiyle ilgilenmiyoruz.
    quote:

Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası Türkiye'yi de vuracak!

Yakında geliyorlar!

Kaynak: AiBell Game Localization

Demiştik ama...

quote:

@Asrules

Firmamızın ismi geçtiği için açıklama yapmak durumunda kaldık:

Frostpunk oyununun resmi çevirisiyle ilgilenmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCK-SLaYeR -- 1 Haziran 2018; 11:1:37 >

• akilsiz misin kardesim?

• Kardeş siteye giremiyorum ulaşılamıyor hatası veriyor
  • Yamayı indirdim teşekkürler.
  • Bir şey söyleyeceğim, ilk sayfada gördüm. Bu forumda neden insanlar çevirmenlere böyle saçma eleştiriler yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DryreL

Bir şey söyleyeceğim, ilk sayfada gördüm. Bu forumda neden insanlar çevirmenlere böyle saçma eleştiriler yapıyorlar?
    Oturdukları yerden hiçbirşey yapmadan eleştirmek kolay geliyor ondan dolayı insanlar hep eleştirmeye odaklı sanki adamın patronuda:D
  • Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.
  • üstad, yazının en sonunda yama kelimesine gömülü link yok, birkaç mesaj sonra sitemli bir mesajınızda henüz tamamlanmadığını söylediğiniz yama yazılı bir link var o %100 hali midir acaba?
  • emeğin her türlüsüne saygımız var.vaktinize sağlık ama üzülerek söylemeliyim ki kötü bir çeviri olmuş.ingilizceyi daha akıcı bilen birinden yardım alırsanız seviniriz dostlar.
  • Teşekkürler emeğin için ilk mesajdaki paylaştıkların malesef ülkemizdeki gerçekler boş yapmak yerine yardımcı olmaya çalışsalar olmaz
  • Ilk sayfadaki mesajinizi okudum bunlara iyilik yaramaz yamayi yaptiktan sonra bin pisman olmuşsunuzdur o yuzden parali yapin yamalari bizim millet oturdugu yerden herseyi elestirir

• Emeğinize ve sabrınıza sağlık teşekkürler.
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.