Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin yeni gelen güncellemeyi yapabilmek için localizations.dat ve localizations.idx orjinali gerekiyor aşşağıya ekledim :)
    https://zenhax.com/viewtopic.php?f=9&t=7769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noldorincelebrimbor -- 20 Mayıs 2018; 0:45:17 >
  • Hocam öncelikle çeviri için eline ve emeğine sağlık. Çeviriyi kullanıyorum, iş görüyor. Fakat Türkçe dil bilgisi anlamında çok hata mevcut. Bundan sonra yapacağın çevirilerde daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Hocam öncelikle çeviri için eline ve emeğine sağlık. Çeviriyi kullanıyorum, iş görüyor. Fakat Türkçe dil bilgisi anlamında çok hata mevcut. Bundan sonra yapacağın çevirilerde daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
    Hocam teşekkür ederim, bende farkındayım. Hızlı çevirmek için direk yazdık geçtik.
  • Hızlı çevirmek... :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık teşekkür ederim.
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    yamada sorun yok.
    güncellemeyle çalışıyor ancak güncellemeden önce codex denetim yaıpyor ve localization.dat denetimi geçemediğinden error veriyor.
    bu orjinal v1.0 dosyaları elimde.
    http://dosya.co/cdju2dpmqn0n/Frostpunk_ORJ.En.Lang.Files.V1.0-CODEX.rar.html

bu linkten alabilirsiniz.
    bunları attıktan sonra codex gncellemesini yapacaktır. yama dosyalarını tekrar atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Hocam teşekkür ederim, bende farkındayım. Hızlı çevirmek için direk yazdık geçtik.

Alıntıları Göster
    Ya çevirmen arkadaşlarım gözünüzü seveyim hızlı çevireceğim çabuk çıkaracağım diye kaliteden ödün vermeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite her zaman en önemli unsurdur bunu göz ardı etmeyin. Hızlı yapmak kaliteyi düşürür.

Yine de ortada bir emek var teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 22 Mayıs 2018; 0:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Ya çevirmen arkadaşlarım gözünüzü seveyim hızlı çevireceğim çabuk çıkaracağım diye kaliteden ödün vermeyiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam eyvallah fakat, bizimde ilgilenmemiz gereken başka şeyler var. 24 saat başında oturamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Şimdi yükledim ve deniyorum Türkçe yamayı. Emeğin sağlık. Naçizane tavsiyem da-de eklerinin ayrımını ve noktalama işaretlerinden önce-sonra koyulacak boşluğu öğrenmen.
    Güzel eleştiri ama bence yapmak çevirmenin şevkini kaçırabilir gibi o yüzden mümkün oldukça bu tarz türkçe eleştirilerinin boşverilmesi taraftarıyım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 22 Mayıs 2018; 7:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Öncelikle bu yamayı uğraşıp çıkardığın için teşekkür ederim. Emeğine sağlık. Ancak Forum sayfasında yama linkini göremedim bir türlü yardımcı olabilir misin ?
  • frostpunk tan sayenizde daha çok zevk aldım tebrik ederim, kusurlardan vs bahsedilmiş ama gönüllü yapılan bir iş için bence gayet güzel google translate de olabilir di degil mi :)

eğer proje dosyalarını açık olarak yükleyebildiğiniz yerler varsa belki başkalarıda katkı sağlar
  • bu kadar türkçe eleştirisi yapan arkadaşları merak ediyorum ,whatsappta, facebookta, smste veyahut herhangi bi sosyal ağda mükemmel türkçeyle mi yazıyorlar yada "Aşkm npyn özldm" yazan kız arkadaşlarına ,arkadaşlarına da DİKKAT ET önerisinde bulunuyorlar mı.Biraz gerçekçi olun sadece biraz...
  • Çeviri olmamış, Google ile olmaz bu iş.

Şaka şaka, bu ülkede hiç bir iyilik cezasız kalmaz. Bu millete bedeva hiç bir iş yapılmaz. Yaparsan anandan girer babandan çıkarlar. Kaç kez denendi, onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık ama nasıl bir indirme linki koyduysan 10 tane site açıldı yine indiremedik. Elinde olan biri düzgün bir yerden 1.3 yamasını koyabilirse çok iyi olur.
  • Hocam eline sağlık. Yama için teşekkür ederim. Şimdi oynamak çok daha keyifli oldu.
  • Eline emeğine sağlık hocam
  • Korsan oyunda oynanıyor mu yama ?
  • arkadaşlar bi türlü yamanın linkini göremedim acaba bendemi sıkıntı var yoksa kaldırıldımı yama
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.