Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinize yüreğinize sağlık. Allah razı olsun siz ve sizlerden. Çok teşekkürler yalnız indirme linklerini ben mi göremiyorum sadece .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

elinize yüreğinize sağlık. Allah razı olsun siz ve sizlerden. Çok teşekkürler yalnız indirme linklerini ben mi göremiyorum sadece .s
    En altı okursanız, neden kaldırdığımı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 14 Mayıs 2018; 23:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Öncelikle kolay gelsin. Ama ne yazık ki şu cümle google translate çevirisi.

"Bir avuç dolusu kişi ancak bu jeneratörün yanına ulaşmayı başardı, sadece donmuş katı ve terkedilmiş şekilde bulmak için."

Tavsiyem çeviri yaptıktan sonra çevirdiğiniz cümlenin anlamını gözden geçirin.
    Hocam sizede soruyorum. Ben başlarken o kadar umudunuz yoktu. Beklediğinizi karşıladımı çeviri ? Yada kullanıyor musunuz ? Bence kullanıyorsunuz çünkü bir daha gelip bir şey yazmadınız.
  • farkettim. Doğru yapmıssınız. İsteyen nasıl olsa bulur. Kıymet bilinmiyor malesef
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam v1 i youtube daki videodan tek tek yazarak indirdim ancak v2 yi bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albirtcamus

Merhabalar hocam v1 i youtube daki videodan tek tek yazarak indirdim ancak v2 yi bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Hocam kaldıralı yarım saat oldu. Adam utanmadan gelip birisi devralsada %100 yapsa diyor. 50 defa yazdım 50 defa dedim 5-6 satır kalmıştır diye.
  • Hayatta hiç bir başarısı olmayan, bir baltaya sap olamamış insanların yaptığı şeydir bu. Kıskançlık. Oturdukları yerden sürekli atıp tutarlar. Bir şeyler yapmış olan veya yapmaya çalışan, "emek veren" insanları eleştirirler. Akıllarınca dalga geçtiklerini falan sanarlar. Gülüp geçeceksin böyle insanlara.

Senin sayende oyunu Türkçe oynadım. Son zamanlarda en çok zevk aldığım oyundu. 2-3 günde 17 saat oynamışım ve oynamaya devam ediyorum. Eline emeğine sağlık kardeşim. Sen kafana takma bu insanları. Bence linki tekrardan ekle. 1-2 tane terbiyesizin yüzünden bir çok insan yamadan mahrum kalmasın.
    Öncelikle umudum yok gibi birşey demedim ben. Gördüğüm hataları söyledim, daha iyi olması için elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Ki merakla beklediğimi de söyledim zaten. Çeviriye bakma şansım olmadı henüz. İlk fırsatta bakacağım ancak oyunu kendi çevirimle oynamayı düşünüyorum. Zira en çok beklediğim oyunlardan biriydi o yüzden kendim için çevireceğim. Sizin de emeğinize sağlık. Son olarak da en son da koyduğunuz ifade hoş olmamış haberiniz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hayatta böyle tipler var, emek harcanmış bize de lazım olan bir şey tekrar koysanız size zahmet biz de oyunu oynayabilsek?
  • Harika bir oyun ya türkçe sayesinde mükemmel zevkli oldu emeğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Öncelikle umudum yok gibi birşey demedim ben. Gördüğüm hataları söyledim, daha iyi olması için elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Ki merakla beklediğimi de söyledim zaten. Çeviriye bakma şansım olmadı henüz. İlk fırsatta bakacağım ancak oyunu kendi çevirimle oynamayı düşünüyorum. Zira en çok beklediğim oyunlardan biriydi o yüzden kendim için çevireceğim. Sizin de emeğinize sağlık. Son olarak da en son da koyduğunuz ifade hoş olmamış haberiniz olsun.
    Yok başta öyle yazdınız, umudum yok der gibi onu kastettim ben. Teşekkür ederim, en azından r0ket isimli arkadaşımız gibi mesaj yazıp cevap vermemezlik yapmadınız.
  • O kadar iyi bir oyun mu beyler bir çok kişi yorum yazmış konuya?
  • Dostum bu olumsuz yorum yazan insanlar hayatta hiç bir başarısı olamamış, kıskanç,klavye başında anca millete laf atan insanlar.Sen bunları hiç takmiycaksin.Herseyde böyle olumsuz yorum yapmaya çalışanlar elbette çıkar.Sen elinden geleni yapmışsın,eline sağlık.Bundan sonra yapicagin yamalarda da Allah kolaylık versin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum sen boşver bunları bişeyden anlasalardı kendileri yapardı, ellerinize sağlık hepinizin, sonuçta gönüllü yapılan bir iş, kimse burada hesap soramaz. Ellerinize sağlık.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Strateji, hayatta kalma vb. tarzda oyun seviyorsan mutlaka oynamalisin.

• Teşekkürler. Oyunu yeni aldım gerçi resmi dil çıkacak ama zaman belli değil. Yine arkadaşın yaptığı emeğe teşekkür ederim.
  • Reis sen mi cevirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Reis sen mi cevirdin
    Ne sandın :D
  • Teşekkürler. En kısa sürede deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.