Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Versiyon v1.2 Yeni" indirme linkine tıkladığımda, link beni alakasız bir siteye yönlendiriyor ve "v1.2 Türkçe Yama" dosyasını indiremiyorum. Düzeltirseniz sevinirim.
    Bunun dışında; Türkçe yama için teşekkürler.
  • İndirme linki çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 11 Mayıs 2018; 7:5:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Bendekini yükledimhttps://www.dosyaupload.com/i201

Alıntıları Göster
    Virüstotal taraması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 11 Mayıs 2018; 7:13:51 >

• Düzelir arkadaşlar bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Virüstotal taraması

Alıntıları Göster
    Virüs yok rar programını çalıştırınca smart screende bloke etmeye çalışıyor yayıncı tanımadığından ancak temiz yama rar setup şeklinde olabiliyor bu ha yamadan şüphen varsa ingilzice oynayabilirsin herkesin kendi tercihi

Veya Rardan çıkan dosyaları direk yükledim istersen burdan indir :https://www.dosyaupload.com/i21x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 11 Mayıs 2018; 14:7:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Düzelir arkadaşlar bekleyin
    Hocam düzenlediğiniz exe bazı arkadaşlarda virüs olarak algılanmış şüpheye düşürmüş butür rar setuplar yayıncı tanınmadığı için virüs olarak algılanabiliyor öle olmasada ana 2 dosyayı koyun bence setuptan çıkan onları atsınlar direk zaten basit bir işlem .

Ben upload ettim ana dosyaları:https://www.dosyaupload.com/i21x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 11 Mayıs 2018; 14:9:59 >
  • bu arada ''bu yama bir haftada biterse çırılçıplak taksimde koşacağım'' diyen denyo nerelerde gören var mı !??? :D
  • Hidrolik kömür tesisi ne işe yarıyor?

2 tane yaptım çalışıyor ama kömür hala sıfır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

bu arada ''bu yama bir haftada biterse çırılçıplak taksimde koşacağım'' diyen denyo nerelerde gören var mı !??? :D
    Taksim değil kızılay "görsem ilk ben binicem ona"
  • mesajı silindiği için aklımda öyle kalmış :D
  • kryss K kullanıcısına yanıt
    Kömür çıkartıyor arka kısmına, oradan işçilere toplatacaksın. :) Yani kömür yığını yapıyor buz üstüne çıkartıyor onları sizin toplatmanız lazım.
  • Elinize sağlık,gerçekten kısa sürede çıkartarak bu güzel oyunu anlıyarak oynama fırsatı sundunuz herkese :)FunSociety acaba CELESTE adlı oyun için bir çalışma düşünebilir misin ? Metacritic puanı 88 olan ve gerçekten başarılı bu oyuna Türkçe yama yakışır :) Ben yapımcısına Türkçe gelebilir mi diye sorduğum da bu harika olurdu,ama şuan mümkün değil demişlerdi,Daha sonra fan çevirileri ile ilgili bir dosya konu açmışlardı aynen iletiyorum belki çevirmeye karar verirsen faydası olur..

Local Files:
    All the language files exist in the root Celeste folder and the game will automatically add new ones if it finds them in the "Content/Dialog" subfolder. Note that on macOS this is inside the "Celeste" application itself.

An example translation should look something like this once placed into the Content/Dialog folder:
    english.txt
    Fonts/english.fnt
    Fonts/english_0.png
    Icons/english.png

New fan translations:
    Feel free to make a topic in the forums, or email us (contact.celestegame@gmail.com) and I can update this list if the files are ordered correctly.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9856402CE -- 11 Mayıs 2018; 18:32:44 >

• Burda yazılana göre, dosya açmayla uğraşmaya gerek yok. Railway Empire'den sonra bir bakarım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Burda yazılana göre, dosya açmayla uğraşmaya gerek yok. Railway Empire'den sonra bir bakarım kardeşim.
    Cevabın için teşekkür ederim,gerçekten başarılı bir oyun ki metacritic puanı 88 :) Umarım senin sayende Türkçe oynayabiliriz oyunu :)
  • Konu sahibi millete sinirlenip birakti konuyu herhalde ne alıntılara bakiyor ne ozel mesaja

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Kömür çıkartıyor arka kısmına, oradan işçilere toplatacaksın. :) Yani kömür yığını yapıyor buz üstüne çıkartıyor onları sizin toplatmanız lazım.
    Eyvallah dostum çok sağol...
  • Arkadaşlar oyun yükleme ekranında biraz bekledikten sonra bilgisayarı kilitliyor. Yeniden başlatmadan düzelmiyor. Sürücünün son sürümünü kullanıyorum. Sorun nedir acaba?
  • Aga adami küstürdünüz 1.3 ü cikarmiyor normalde haftasonu çıkaracaktı

• İkinci oynayışımda bitirdim oyunu

Fazla zor değil aslında ama şu sağlık olayını bir türlü toparlayamadım aşırı fazla hasta oluyor ve çok zor iyileşiyorlar. 220 kişikik şehirde 75 tedavide, 70 de hasta var çalışan vs. hak getire çok az ama tek kurtarıcım otonomlar ve inanç oldu. Din üzerinden yürürseniz insanları yönlendirmeni çok daha iyi oluyor
  • Çeviren herkesin eline koluna emeğine sağlık.Bende oyun çıktığı gün firmaya mail atmıştım,oynamak isteyip oynayamanlar olduğunu belirttim. Firma sizinde yazdığınız gibi çeviri üstünde çalıştıkları cevabını verdi.Keşke konuyu önceden görseydim,katkım olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacardiLemon -- 12 Mayıs 2018; 20:7:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.